Ico Posted June 3, 2003 Share Posted June 3, 2003 Do koga shte se typche wareza s arxivni filmi,a posle namalo masto. Namali nakoi ot 1927 g,niam ta da se chudim kakvo si govoriat artistite? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted June 3, 2003 Share Posted June 3, 2003 Vzemi i ti potupchi warez-a s neshto, puk togava davai suveti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 3, 2003 Share Posted June 3, 2003 Pich parvo se nauchi da drashtish po taia klaviatura posle pliui po klasicheskoto kino. To e mnogo po-stoinostno ot shirpotrebnite filmcheta koito sashto gi ima v izobilie no ne sam tragnal da gi tria shtot si imat publika tuk. Daite da se uvajavame. I neka kogato chovek ne e zapoznat s neshto osobeno dobre da ne izraziava podobni drastichni mnenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ico Posted June 3, 2003 Author Share Posted June 3, 2003 Vzemi i ti potupchi warez-a s neshto, puk togava davai suveti. Po dobre s nishto za da ostane miasto za svestni raboti,otkolkoto s nikomu nenujni neshta. mejdu drugoto na kolko godini si?EGN-to ti da ne zapochva s 44-vrastnik na revoluciata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 3, 2003 Share Posted June 3, 2003 Na men sa mi nujni. Ako me narichash nikoi s men si OK no ne sam samo az. A liubovta kam kinoto ne zavisi ot EGN-to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ico Posted June 3, 2003 Author Share Posted June 3, 2003 Pich parvo se nauchi da drashtish po taia klaviatura posle pliui po klasicheskoto kino. To e mnogo po-stoinostno ot shirpotrebnite filmcheta koito sashto gi ima v izobilie no ne sam tragnal da gi tria shtot si imat publika tuk. Daite da se uvajavame. I neka kogato chovek ne e zapoznat s neshto osobeno dobre da ne izraziava podobni drastichni mnenia. A be vie da ne nosite rozovi ochila kato tezi na geiovete ta cherno-belite filmi vi se vijdat zvetni i prekrasni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted June 3, 2003 Share Posted June 3, 2003 Kakvi ochila nosim si e nasha rabota. Tui kato temata beshe diskutirana veche i nqma kakvo poveche da se kazhe, q zatvarqm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.