XeForce3 Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Трябва ми някакъв малък диск 2-5Гб на добра цена (до 20лв). Покупката ще стане след 2-3 седмици когато съм си в плд Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted October 26, 2004 Author Share Posted October 26, 2004 Давайте предложения. Не се стиснявайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Давайте предложения. Не се стиснявайте <{POST_SNAPBACK}> Kvo da ti ravame predlojeni.tazi sedmica se skasaha da prodavat malki HDD v foruma.Ako se beshe porazrovil.Nqmashe da ima nujda da slahash tozi bezmislen topic.KOlkoto do HDD. 2,2HDD 15 lv prodavashe din .Ma nz v koi topic.Searchni moi da namerish. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 3.2GB Quantum 25лв. Без лоши сектори. Твърда цена ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted October 26, 2004 Author Share Posted October 26, 2004 Kvo da ti ravame predlojeni.tazi sedmica se skasaha da prodavat malki HDD v foruma.Ako se beshe porazrovil.Nqmashe da ima nujda da slahash tozi bezmislen topic.KOlkoto do HDD. 2,2HDD 15 lv prodavashe din .Ma nz v koi topic.Searchni moi da namerish. <{POST_SNAPBACK}> знам че продават, аз си купих един 3.2Гб за 13лв, ама на късметлия съм, и още преди да го сложа да вида дали работи го изпуснах от около 1 метър - проработи - след 2-3 рестарта ХДД спря да се намира и да развърта - какво да се прави късмет. KILLERINCHO- добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Eee qzuk za hard4eto.. dobre rabote6e Xeforce sorry za offtopica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted October 26, 2004 Author Share Posted October 26, 2004 Eee qzuk za hard4eto.. dobre rabote6e Xeforce sorry za offtopica... <{POST_SNAPBACK}> Ся какво дразниш ли ме?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.