Jump to content
BulForum.com

Wap hosting

Dendroid

Recommended Posts

В действителност можеш да си направиш wap страниците и да си ги хостнеш на подходящо място, където си искаш, например в hit.bg, правил съм го :)

Ама как става.Начи праиш си сайт в hit.bg обаче после на GSM за сайт слагаш wap.sait.hit.bg така ли ???

Не, просто зареждаш хит.бг адреса със специалния формат за страници, wml, то и разшиернието на страницата е такова.

ами то има ли разлика в хостването на уеб и уап страници? НЕ! уап страницата съдържа просто различни тагове.можеш да си хостваш уап сайт на обикновена хостинг услуга. значи имало уап хостинг с 10 кб, а? е тва е голяма гавра,хаха!

Айде сега да ви питам още нещо :) http://mobile-shark.com някой свалял ли е нещо от този сайт и ако да много кофти, защото аз немога :)

ми като гледам .мид могат да се свалят :) просто цъкаш с десния бутон върху play.jpg и даваш на 'Save Target As'

и игрите могат да се свалят...

но ако ти трябва игри или мелодии за гсм...ми то в дата.бг си има всичко :)

а ако става въпрос дали някой е свалял през телефон...не съм пробвал и не знам :)

Точно става въпрос за сваляне през телефон, защото все още немога да си намера кабел за моя телефон, който е Siemens ST60..Ако някой знае къде има дано да помогне. Бях пуснал отделна тема, но бяха малко запознатите ;)

Точно става въпрос за сваляне през телефон, защото все още немога да си намера кабел за моя телефон, който е Siemens ST60..Ако някой знае къде има дано да помогне. Бях пуснал отделна тема, но бяха малко запознатите ;)

Потърси в някоя от другите теми за GSM-и. На мен ми писна по незнам колко пъти да обяснявам.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...