Grimjaur Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Проблемът е следният.Поради липса на нет ми се налага да си записвам ъпдейтите на дискетка.След разархивацията в папка Updates на програмата,когато му дам Update Now,започва да се "конектва" към ъпдейта,след което излиза грешка и колкото и да го мъча - не ще Конфигурирал съм си настройките на всеки ден да ъпдейтва,от определената папка.Ама гада не ще и не ще. Идеи някакви или препоръки? Edit:Пропуснах - в момента съм с Kaspersky 5.0 Personal Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Моят касперски си се ъпдейтва когато си поиска, но редовно ми дава грешки в датабазата и ми казва да го преинсталирам. И незнам как да го избегна това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 25, 2004 Author Share Posted October 25, 2004 Намерих решение на проблема - оказа се,че е станло грешка в регистрите при инсталацията.Преинсталирах наново и сега ъпдейта е ОК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Ползвам отдавна Касперски Антивирус като сновна протрама,но предимно професионалната версия-има много по-подробни и добри настройки спрямо персоналната версия.Ако се извършат правилно всички настройки програмата работи отлично-особено 5-тата версия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.