nrg Posted October 28, 2004 Author Share Posted October 28, 2004 ами искам да кажа че само в биоса и виндовс въобще го пише че го има на всякъде другаде просто пише no device като доса е вин 98 дискета (и на програмите powermax i part. magic) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lime Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Пробвай SEATOOLS от http://www.seagate.com/ Полезна тестваща програма, която ще ти каже дали ти е изправен харда. Програмата не се интересува какво има на харда и има ли изобщо партишани и т.н. Става за всички видове хардове, а не само за Seagate. Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 nrg, bez da se obizdash pich.... Poslushaime, priatelski savet ti davam Pomoli niakoi deto e naiasno kakvo triabva da se pravi v takiva sluchai da go pogledne tozi hard. Nedei da pipash neshta deto ne sa ti poniatni, mozesh da si napravish po-gioliama belia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nrg Posted October 29, 2004 Author Share Posted October 29, 2004 nrg, bez da se obizdash pich.... Poslushaime, priatelski savet ti davam Pomoli niakoi deto e naiasno kakvo triabva da se pravi v takiva sluchai da go pogledne tozi hard. Nedei da pipash neshta deto ne sa ti poniatni, mozesh da si napravish po-gioliama belia. <{POST_SNAPBACK}> въобще не се обиждам аз си знам че там ме няма много, ама тъй и тъй вече съм го отписал а пък да го давам на някой дето с тва се занимава(ремонта едва ли ще е евтин), просто не си заслужава. Ако някой смята че ремонта няма да е повече от 10-15лв и знае къде мога да го занеса ще се радвам да ме опътите. Мерси предварително, и на всички които се опитаха да помогнат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 ... Ако някой смята че ремонта няма да е повече от 10-15лв и знае къде мога да го занеса ще се радвам да ме опътите. ...<{POST_SNAPBACK}> @nrg, ако някой те упъти на ЛС, постни тука. И мен ме интересува, макар и проблема ми да не е съвсем същия Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 nrg, ako sam razbral pravilno problema, to reshenieto mu e vapros na 5 min Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 защо ли си мисля че тона на little беше леко заядлив.. не знам.. може би си внушавам та.. little, значи на теб ако нещо ти стане с хард диска веднага минаваш 'ниско по тревата', а айде да направим следното, влизаш в google.com и когато ми изкараш нещо положително за low level format-а тогава ще дрънкаш! Сега, понеже знам че отчакваш с нетърпение новата порция на dX.. той ще се обади-и-и Един въпрос към little, за какво се използва PowerMAX ? Май не е за форматиране на ниско ниво, а "разбирач" ? Нещичко за nrg, пич.. ако наистина ти трябваше да си оправиш хард диск-а.. аз лично използвам google.com като имам проблем свързан с компютрите.. Съветвам те и ти да го направиш.. макар че като гледам така не си слагаш присърце това дали ти работи харда или не.. Колкото до сервиз.. занеси го в някоя зала и помоли администратора да свърши ти свърши малко работа.. естествено ще си платиш Но ме съмнява да ти иска някакви пари за 2мин работа.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 Един въпрос към little, за какво се използва PowerMAX ? Май не е за <{POST_SNAPBACK}> За PowerMAX не съм сугурен дали го може но MaxBlast със сигурност става за тая работа Не разбрах от това което си писал виндовса вижда ли ти го тоя диск но ето ти тук един тоол за Quantum тестваи с него и тои ще каже добре ли е диска Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 @dX ако не си забелязал никъде не съм споменавал какъвто и да е софтоер а колкото до това дали при най малкия проблем "минавам ниско по тревата" НЕ все още се справям без какъвто и да е формат Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 @dX ако не си забелязал никъде не съм споменавал какъвто и да е софтоер а колкото до това дали при най малкия проблем "минавам ниско по тревата" НЕ все още се справям без какъвто и да е формат <{POST_SNAPBACK}> защо тогава даваш съвети на другите, който ти самият не би следвал т'ва ме кефи.. R0X! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 Охо.. фенове на формата на ниско ниво виждам тук..Айде сега да си поговорим малко по сериозно.. до момента не съм видял нищо смислено (в тази тема), от пича със 'формата на ниско ниво'. Първо обаче искам малко инфо.. ... 3. За к'ъв чеп му е low level format, при положение че.. уф.. стига, стига.. ... <{POST_SNAPBACK}> Чий тон бил заядлив?! Ако имате някакви забележки един към друг, или към мен - използвайте системата за лични съобщения. Ако след този мой пост се появи пост не по темата, а отново по нечия личност - ще има санкции за флууд на темата и за "самоцелни саркастични забележки, особено когато целят разпалване на конфликт" - както е упоменато в правилата. 50% от постовете тук не са от полза на никого - просто си мерите и аз не знам какво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.