Jump to content
BulForum.com

MAGIX MUSIC MAKER STUDIO DELUXE 2004

ZGAN

Recommended Posts

Za Coolie_M

eto ti q programata

MAGIX_MUSIC_MAKER_STUDIO_DELUXE_2004_ISO-LND

magix.jpg

no shte chakash da e kacha...5,6 dena kolkoto otneme

P.S da ti izsahnat topkite,huq,rucete, krakata,oshite,nosa ako pravish na tazi programa chalga ili popfok !

P.S.2 Kachvam ti q shtoto i edin friend e iska

P.S.3 Dai da chuq kvo shte narpavish

P.S.4 Ia taka i taka nishto ne pravish svali Reason 2.0 i go kachi

e stiga le ima i gotina chalga :woot kato otidesh na kruchma da ne slushash tehno le?Ima opredeli momenti deto chalgata e neizbejna :woot  :woot  :woot  :woot

Отиваш в кръчма, в която пускат Музика. Не отиваш в първата срещната.

e kakvo imash predvid muzika?Sviastna takali a az slusham,ama ima momenti deto tribva da razpushnesh malko.ale ima mnogo gotini pesni,az lichno mnogo malko slusham chalga,obache kato se suberem s priateli niakoi put i pochem da piem ne moze vse americanski pesni da slucham,malko kuchek,ima i mnogo goini balladi :woot :woot

Смешно е да говориш за това като някакъв вид оправдание. Аз не мога да разбера какво и има на тая маса, че трябва задължително чалга да се слуша на нея.

ale ne sum kazal zadulzitelno che kato siadam da pia slusham chalga.Kazvam che riadko slusham,ti nikogali ne si hodil v paparatzi,mamba,.dobre nikoga li ne slushash shalga niama nachin da ne te kefi niakakvo parche.A za Zgan masata mi e chisto nova dnes si e kupih :woot :woot :woot :woot :woot :woot

ave JESUS q mlakni veche be chalgar gaden zaradi hora kato teb moje da ne vlezem v nato

ave JESUS q mlakni veche be chalgar gaden zaradi hora kato teb moje da ne vlezem v nato

ti pak kvo si mu haresal na tva NATO :angry:

kolkoto do 4algata..Dreamer i tq e muzika pich.Az sashto q nenavizdah, no e fact che zapo4naha da se pravqt kachestveni pesni.Pak i ti taka i ne kaza kakvo razbirash pod "muzika za kra4ma" :confused

ti pak kvo si mu haresal na tva NATO :angry:

kolkoto do 4algata..Dreamer i tq e muzika pich.Az sashto q nenavizdah, no e fact che zapo4naha da se pravqt kachestveni pesni.Pak i ti taka i ne kaza kakvo razbirash pod "muzika za kra4ma" :confused

Никъде не съм казал, че ненавиждам чалгата. На кръчма мога да слушам каквато и да е музика. Не виждам защо се ограничава така. Това, че някакви селяни си слушат само това в кръчмата се възприема като нещо едва ли не задължително си е много тъпо. Поне от моя гледна точла.

e mnogo qsno che ne e zadalzitelno.as sam bil na kra4ma kadeto puskat rock,baladi i razni evergreeni i pak sam si iskarval dobre.No chalgata prosto vliqe po-drug nachin/pone na men/.raspuska i stava po-veselo,po4vash da peesh i t.n. dokato ne se ozovesh pod masata :P

kato vlezem v nato shte imame po barz net !

a kachetvena pesen v stil chalga oshte ne e suzdadena

e mnogo qsno che ne e zadalzitelno.as sam bil na kra4ma kadeto puskat rock,baladi i razni evergreeni i pak sam si iskarval dobre.No chalgata prosto vliqe po-drug nachin/pone na men/.raspuska i stava po-veselo,po4vash da peesh i t.n. dokato ne se ozovesh pod masata :P

emi mnogo si prav.A za nato shte vleznem 2007 do togava shte napraviat izrodski parcheta.A dreamer az ne kazvam che vseki put kato sedna da pia slusham chalga.Tova postoianno da slushash chalga naistina e tupo,ama kakto kaza Sancho prosto ima niakoi put nuzda i ot chalga.Ti kato vleznesh v Nato samo clenska taksa shte plashtash che si grazdanin na sveta,drugi niama da poluchesh tova se otnasia za tebe ZGAN :woot :woot :woot :woot

Guest InTeRgAlAcTiC
zaradi hora kato teb moje da ne vlezem v nato

Значи за да влезем в нато не трябва да сме си българи, а да се правим на американци? Имаш ли си представа въобще за какво става въпрос? Пишеш пълни глупости. И какво, за да влезем трябва да слушаме Trance? Преди да напишеш подобна глупост помисли малко :angry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...