ZGAN Posted June 2, 2003 Share Posted June 2, 2003 Za Coolie_M eto ti q programata MAGIX_MUSIC_MAKER_STUDIO_DELUXE_2004_ISO-LND no shte chakash da e kacha...5,6 dena kolkoto otneme P.S da ti izsahnat topkite,huq,rucete, krakata,oshite,nosa ako pravish na tazi programa chalga ili popfok ! P.S.2 Kachvam ti q shtoto i edin friend e iska P.S.3 Dai da chuq kvo shte narpavish P.S.4 Ia taka i taka nishto ne pravish svali Reason 2.0 i go kachi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinetu Posted June 3, 2003 Share Posted June 3, 2003 kakva musica moje da se pravi s tazi programka Link to comment Share on other sites More sharing options...
penetrating Posted June 3, 2003 Share Posted June 3, 2003 Всякаква! Но си е чиста загуба на време да се ползва за разни чалгаджийски истории... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 3, 2003 Share Posted June 3, 2003 e stiga le ima i gotina chalga kato otidesh na kruchma da ne slushash tehno le?Ima opredeli momenti deto chalgata e neizbejna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 3, 2003 Share Posted June 3, 2003 e stiga le ima i gotina chalga kato otidesh na kruchma da ne slushash tehno le?Ima opredeli momenti deto chalgata e neizbejna Отиваш в кръчма, в която пускат Музика. Не отиваш в първата срещната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 3, 2003 Share Posted June 3, 2003 e kakvo imash predvid muzika?Sviastna takali a az slusham,ama ima momenti deto tribva da razpushnesh malko.ale ima mnogo gotini pesni,az lichno mnogo malko slusham chalga,obache kato se suberem s priateli niakoi put i pochem da piem ne moze vse americanski pesni da slucham,malko kuchek,ima i mnogo goini balladi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 3, 2003 Share Posted June 3, 2003 Смешно е да говориш за това като някакъв вид оправдание. Аз не мога да разбера какво и има на тая маса, че трябва задължително чалга да се слуша на нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted June 3, 2003 Author Share Posted June 3, 2003 Shtoto masata im e stara versiq Masa 2.0 - trance ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 3, 2003 Share Posted June 3, 2003 ale ne sum kazal zadulzitelno che kato siadam da pia slusham chalga.Kazvam che riadko slusham,ti nikogali ne si hodil v paparatzi,mamba,.dobre nikoga li ne slushash shalga niama nachin da ne te kefi niakakvo parche.A za Zgan masata mi e chisto nova dnes si e kupih Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted June 3, 2003 Author Share Posted June 3, 2003 ave JESUS q mlakni veche be chalgar gaden zaradi hora kato teb moje da ne vlezem v nato Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sancho Pansa Posted June 3, 2003 Share Posted June 3, 2003 ave JESUS q mlakni veche be chalgar gaden zaradi hora kato teb moje da ne vlezem v nato ti pak kvo si mu haresal na tva NATO kolkoto do 4algata..Dreamer i tq e muzika pich.Az sashto q nenavizdah, no e fact che zapo4naha da se pravqt kachestveni pesni.Pak i ti taka i ne kaza kakvo razbirash pod "muzika za kra4ma" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 3, 2003 Share Posted June 3, 2003 ave JESUS q mlakni veche be chalgar gaden zaradi hora kato teb moje da ne vlezem v nato ti pak kvo si mu haresal na tva NATO kolkoto do 4algata..Dreamer i tq e muzika pich.Az sashto q nenavizdah, no e fact che zapo4naha da se pravqt kachestveni pesni.Pak i ti taka i ne kaza kakvo razbirash pod "muzika za kra4ma" Никъде не съм казал, че ненавиждам чалгата. На кръчма мога да слушам каквато и да е музика. Не виждам защо се ограничава така. Това, че някакви селяни си слушат само това в кръчмата се възприема като нещо едва ли не задължително си е много тъпо. Поне от моя гледна точла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sancho Pansa Posted June 3, 2003 Share Posted June 3, 2003 e mnogo qsno che ne e zadalzitelno.as sam bil na kra4ma kadeto puskat rock,baladi i razni evergreeni i pak sam si iskarval dobre.No chalgata prosto vliqe po-drug nachin/pone na men/.raspuska i stava po-veselo,po4vash da peesh i t.n. dokato ne se ozovesh pod masata Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted June 3, 2003 Author Share Posted June 3, 2003 kato vlezem v nato shte imame po barz net ! a kachetvena pesen v stil chalga oshte ne e suzdadena Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 3, 2003 Share Posted June 3, 2003 e mnogo qsno che ne e zadalzitelno.as sam bil na kra4ma kadeto puskat rock,baladi i razni evergreeni i pak sam si iskarval dobre.No chalgata prosto vliqe po-drug nachin/pone na men/.raspuska i stava po-veselo,po4vash da peesh i t.n. dokato ne se ozovesh pod masata emi mnogo si prav.A za nato shte vleznem 2007 do togava shte napraviat izrodski parcheta.A dreamer az ne kazvam che vseki put kato sedna da pia slusham chalga.Tova postoianno da slushash chalga naistina e tupo,ama kakto kaza Sancho prosto ima niakoi put nuzda i ot chalga.Ti kato vleznesh v Nato samo clenska taksa shte plashtash che si grazdanin na sveta,drugi niama da poluchesh tova se otnasia za tebe ZGAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinetu Posted June 3, 2003 Share Posted June 3, 2003 poneje dosta ste se izmestili ot temata az da pitam ne6to po neq. Taq programka s kvi sempli ima, kolko sa na broi gore-dolu i ndi-vajnoto struva li si programata kato cqlo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted June 3, 2003 Author Share Posted June 3, 2003 tva e edna mnogo tapa programa....instalirah si e qd me e che e svalqh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sancho Pansa Posted June 3, 2003 Share Posted June 3, 2003 kato vlezem v nato shte imame po barz net ! ti ma ubi be ZGAN ...sigurno i HBO for free shte imame,cenite shte padnat,zaplatite shte se vdignat i shte si varnem makedoniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted June 3, 2003 Author Share Posted June 3, 2003 .!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest InTeRgAlAcTiC Posted June 4, 2003 Share Posted June 4, 2003 zaradi hora kato teb moje da ne vlezem v nato Значи за да влезем в нато не трябва да сме си българи, а да се правим на американци? Имаш ли си представа въобще за какво става въпрос? Пишеш пълни глупости. И какво, за да влезем трябва да слушаме Trance? Преди да напишеш подобна глупост помисли малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafi Posted June 4, 2003 Share Posted June 4, 2003 Abe hora, tozi topic "Bulgaria" li beshe ili Magix........???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 5, 2003 Share Posted June 5, 2003 ale zgan mai neshto sgreshi po taia tema da sporish s men.Mnogo iasno che tribva da si ostoiavame na bulgarskoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted June 5, 2003 Author Share Posted June 5, 2003 AZ MRAZQ balgariq taka che ne mi govori kvo da pisha qsno li ti e ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted June 5, 2003 Share Posted June 5, 2003 10x i ot men za tozi upload, svaliam za priatel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 5, 2003 Share Posted June 5, 2003 AZ MRAZQ balgariq taka che ne mi govori kvo da pisha qsno li ti e ? NE sum ti govoril kakvo da pishesh tova e purvo i vtoro ti si TAPAK shtom mozesh da se izrazish za nashata durjava taka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.