Jump to content
BulForum.com

Otvori Infinity!

djgorro

Recommended Posts

На ретрото 100% ще съм там. За съботите зависи как ще съм с времето. Още на входа си има знак, че е забранено да се влиза с анцуг. Не виждам как може някой да се сърди, че не са го пуснали заради това. Много съжалявам, че не успях да отида на откриването :(.

offtopic://

за кафето в irc ще се уговорим

Аз не разбрах кога е ретрото, което много ме кефи. А за откриването добре, че не съм отишла, бая народ е имало, а не ми се блъска в навалицата. Иначе много ми е мерак да отида след ремонта, защото клуба си е готин.

Каквото и да си говорим в инфинити не е зле,не че ходя много често ама го предпочитам пред другите.

PS.Незнам дали пускат с анцузи ама със къси панталони пускат-гарантирано(и да уто4ним не от тия 7/8 дет са малко над глезена)

Edno vuprosche maluk sumo6te-89 :( Iskam da pitam znaete li niakva diskoteka

v nashia lubim grad koiato da ima decka.Ne otkrix podxodiashta tema za tva pitam

tuka 6toto ot tia kafeta mi omruzna totalno.Taka che ako znaaete moliavi kaje

shtoto kato gledam i v INFINItY niama :( :( :( :( :(

v nashia lubim grad koiato da ima decka.Ne otkrix podxodiashta tema za tva pitam

shtoto kato gledam i v INFINItY niama :(  :(  :(  :(  :(

Neolit май има още . Но не съм 100% сигурен.

shtoto kato gledam i v INFINItY niama :(  :(  :(  :(  :(

детска има в LZ. другаде няма.

Neolit не го ли затвориха :confused

неолита го затвориха за ремонт. детска няма да има повече. ще се казва Карамел. :)

Айди и мен да ме вземете на нощна ! :rolleyes: Че нямам години. :blink: :wacko: Пък и нали детските ги затвориха( ама там си беше меко казано пълна мизерия). Само някакви звезди дето ми се правят на биячи. Дано да няма простаци в това инфинити. А и наистина 1 свястен DJ може да ти направи купона. Ама такива малко.

Е то гардероби има на всякъде...май? :) Друг е въпроса, че в повечето дискотеки тоя гардероб се пълни за нула време.

Кажете ми на 26 - вторини, кой ще е DJ в инфинити?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...