netrootbg Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 На ретрото 100% ще съм там. За съботите зависи как ще съм с времето. Още на входа си има знак, че е забранено да се влиза с анцуг. Не виждам как може някой да се сърди, че не са го пуснали заради това. Много съжалявам, че не успях да отида на откриването . offtopic:// за кафето в irc ще се уговорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desi Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Аз не разбрах кога е ретрото, което много ме кефи. А за откриването добре, че не съм отишла, бая народ е имало, а не ми се блъска в навалицата. Иначе много ми е мерак да отида след ремонта, защото клуба си е готин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Каквото и да си говорим в инфинити не е зле,не че ходя много често ама го предпочитам пред другите. PS.Незнам дали пускат с анцузи ама със къси панталони пускат-гарантирано(и да уто4ним не от тия 7/8 дет са малко над глезена) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyre Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Edno vuprosche maluk sumo6te-89 Iskam da pitam znaete li niakva diskoteka v nashia lubim grad koiato da ima decka.Ne otkrix podxodiashta tema za tva pitam tuka 6toto ot tia kafeta mi omruzna totalno.Taka che ako znaaete moliavi kaje shtoto kato gledam i v INFINItY niama Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Edno vuprosche maluk sumo6te-89 Iskam da pitam znaete li niakva diskoteka v nashia lubim grad koiato da ima decka.Ne otkrix podxodiashta tema za tva pitam tuka 6toto ot tia kafeta mi omruzna totalno.Taka che ako znaaete moliavi kaje shtoto kato gledam i v INFINItY niama <{POST_SNAPBACK}> Neolit май има още . Но не съм 100% сигурен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Neolit не го ли затвориха Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Edno vuprosche maluk sumo6te-89 Iskam da pitam znaete li niakva diskoteka v nashia lubim grad koiato da ima decka.Ne otkrix podxodiashta tema za tva pitam tuka 6toto ot tia kafeta mi omruzna totalno.Taka che ako znaaete moliavi kaje shtoto kato gledam i v INFINItY niama детска има в LZ. другаде няма. Neolit не го ли затвориха неолита го затвориха за ремонт. детска няма да има повече. ще се казва Карамел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Айди и мен да ме вземете на нощна ! Че нямам години. Пък и нали детските ги затвориха( ама там си беше меко казано пълна мизерия). Само някакви звезди дето ми се правят на биячи. Дано да няма простаци в това инфинити. А и наистина 1 свястен DJ може да ти направи купона. Ама такива малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don___ Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Awe ako moje mako prosvetlenie: 1.Puskat li 4alga(kakvato i da e) v infinity 6toto mi se povra6ta ot neq? 2.Moje li da se vleze s pridrujitel(brat)? Mislq 4e ako tezi ne6ta sa ok 6te e super qko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Е то гардероби има на всякъде...май? Друг е въпроса, че в повечето дискотеки тоя гардероб се пълни за нула време. Кажете ми на 26 - вторини, кой ще е DJ в инфинити? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Snoshti beshe qko ma kam kraq zatapq neshto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Кажете ми на 26 - вторини, кой ще е DJ в инфинити? Винаги си е djgorro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 абе айде да се събираме и да ходим на кръчма, после в Infinity. поне да се видим с тоя ония. другата събота примерно.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.