Jump to content
BulForum.com

Otvori Infinity!

djgorro

Recommended Posts

АЗ лично като виден представител на стойностния клубен живот на Пловдив никога,ама никога няма да дойда!Инфинити сакс.

Сега да не ми изтриете мнението,ей!Все пак има въпрос в темата,а именно "Ще дойдете ли?"Аз просто отговарям отрицателно.Мога да се аргументирам,но не желая.

Успех на Инфинити...за всеки влак си има пътници.

Пък и всяка жаба да си знае гьола. :P

какво и има на дискотеката?

@djgorro : проблем ли ще ти е да вкараш моята приятелка защото няма 18 години, а може да наминем тая вечер?

velvet underground naistina 6te se radvam ako ne doide6. vinyl_master recorda na infinity e minalata godina na velikden. na vrutka biaha minali 1200 4oveka. na otkrivaneto razbira se 4e 6te e s pokani. zatova i navun ostanaha okolo 200 4oveka :music w00x niama nikakuv problem.ama 6te mi se obadi6 predi tova

zatova i navun ostanaha okolo 200 4oveka :music

уОу,Лондон Клабс,а?Ню Йорк хава,братле,а?Фейс контрол няма ли нещо,ала бала.Все пак това е елитен клуб,нищо,че е фул с пичове по анцузи и потници.Покани...хаха.Йо-йо ma`fa

Пич,много грубо.Как може да не уважаваш чуждото мнение?Това,че не ми харесва и казвам,че няма да го посетя дава ли ти право да казваш толкова грубо,че ще се радваш,че няма да дойда?Ааа,много си лош,баси,скапано е заведението,кво ,няма да се лъжем.Даже един приятел драйфаше на пода в Инфинити единствения път когато бях принуден да ида-а това е показателно за мястото

не,не го изгониха,сервитьорката дойде,хвана един парцал и го изчисти :D Връзкарска работа,хихи.Не бе никой да не се впряга,просто на мен не ми харесва и се възмутих от djgorro и затова съм малко по рязък

Пич,много грубо.Как може да не уважаваш чуждото мнение?Това,че не ми харесва и казвам,че няма да го посетя дава ли ти право да казваш толкова грубо,че ще се радваш,че няма да дойда?Ааа,много си лош,баси,скапано е заведението,кво ,няма да се лъжем.Даже един приятел драйфаше на пода в Инфинити единствения път когато бях принуден да ида-а това е показателно за мястото

тва за повръщането е глупаво сравнение. трябва да имат Barf Detector ли? твоя пич дали не са го изгонили после? кой клуб ти харесва на теб тогава? някой с Barf Detector.

LPFC ako ti hodi6 s potnik i ancug na bar tova e drug vapros. aide ela v Infinity s ancug i potnik i ako vleze6 vutre ciala ve4er 6te si na moia smetka. stava li? velvet underground, vij ne sum postnal temata za da slu6am prostotiite ti. niakoi si povru6tal, servitiorkata do6la i t.n. gluposti ama gluposti. 6to ne doide6 da povurne6? a? ela ei taka. ne zaradi infinity, ne zaradi ne6to drugo a ei taka. samo da povurne6 i si izliza6. probvai se. :music nightlife sno6ti serazmazahme. 4akam te v 4etvurtuk na retroto B)

Това е една от най-добрите дискотеки в Пловдив, според мен. А всички, които казват, че не им харесва, поне да се обосновяват. Да не би някой да ви е налитал там, че така приказвате. Но велвет изби рибата с неговия довод... Ти какво искаш не мога да разбера. Тоя твоя приятел се е бил нарязал като казак и оплескал пейзажа. Какво трябва да се направи? Сервитьорката е дошла и е изчистила, евала. А до сега, не съм видял нито един по анцуг...

Ми Santo SuX , Paparaci SuX

Taм има само позьори! И така ма нерват че.......

Инфинити ми е любимия бар и ще си хода докато ми е кеф!

На който не му харесва както казаха да си седи в къщи или да ходи при наркоманчетата в Плазма или при селяните в Палмите или при гореспоменатите позьорчета и мамини синчета с парички в Папарци . Санто не изкам да го замесвам защото там е малко по различно ....!

обясни "наркоман"...

едит: хората взимат малко кокаинче и малко хапчета. какво лошо има в това.. като имат пари, нека зимат.

Екстазито спада към наркотиците, нали? :) Ако да, значи в Плазма има бая от тях...

Кой ще е DJ във вторник в Инфинити?

Айде стига сте се карали за глупости ,темата е инфинити ,който отворил наново врати защо намесвате други клубове Санто ,Папараци ..Плазма ,разбирасе насякаде има боклуци но аз незнам по какъв параграф биха се сравнили тези клубове..тъй ,че пишете си за инфинити и кой смята да ходи и какво е след ремонта etc....:)

Има face-control, сега дори пример ще дам! На миналия велик ден не ме пуснаха, защото съм бил по анцуг(за ваше сведение фешън панталон Pepe Jeans). Мазният пич от охраната, още по-мазно ме попита в лицето: "Мъжки, празник е днес, нямаш ли парички едни дънки да си купиш поне?". Ебати фейс контрола! В същото време какви ли не изтърсаци влязоха вътре!

Оттогава не съм стъпил там, не смятам и да го правя в бъдеще.

Освен това не ми допадат и непрестанните подвиквания на дисководещия по микрофона.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...