nonsan Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Картата е:MSI GeForce4 Titanium 4200 64МB/128b - TV OUT \ DVI Начална цена:50$ Блиц цена:85$ Край на търга:29.10. ПОРАДИ ГОЛЕМИЯТ ИНТЕРЕС за БАРТЕР искам да уточня някои детайли: Получих доста предложения с почти еднакво СЪДЪРЖАНИЕ: "Предлагам еди каква си ВКарта за твоята.Колко трябва да доплатя. Ако ме устройва ще стане." Аз не умирам от желание за БАРТЕР.Обявил съм ТЪРГ и най-доброто предложение ПЕЧЕЛИ. Така е и с БАРТЕРА. По би прилягало аз да кажа "Ако ме устройва" Така,че ако някой има такова желание нека да излезе с КОНКРЕТНА ОФЕРТА. ЕСТЕСТВЕНО пак ПЕЧЕЛИ най-добрата! Моля за извинение,но вече доста пъти пиша един и същ отговор. Повече не отговарям на такива ПМ-и! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 koga e proizvedena,koi q e proizvel i kolko vreme si q polzval? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 възможен ли е бартер + доплащане за манли гф4мх 440 128бита 128ддр тв оут дви ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 clock-вана ли е ? нещо сменяно по нея има ли ? и.. не на последно място, да попитам какво върви към нея Защото последния път когато си взех такова нещо ме набутаха по не много хубав начин.. Нямаше диск с драйвери/програми, нямаше кутийка - само една... ЧАНТА! Hа колко време е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted October 24, 2004 Author Share Posted October 24, 2004 Възможен е и бартер,зависи от предложената цена. Не се занимавам с клок,така че не е. На година и половина е или малко отгоре. А кой от братятя с дръпнати очи е производител не знам. Трябва да я извадя от Компа,за да проверя. Към нея си върви диск с драйвери,кабел за тв-оут.Имаше и преходник за ДВИ,но не знам дали ще го намеря.Кутия отдавна няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Ако в възможен бартер тогава трябва хубаво да прочетеш това което ще ти напиша MSI е хубав производител, предлагам бартер за GeForce4Ti4200 на Chaintech на която единственото нещо което и е сменяно това е вентиалтор-а тъй като те почти винаги се развалят и сега си работи перфектно. Бих доплатил максимум 5$ за да я взема. Кутия и моята имаше, но отдавна я подарих на фирмата от която си бях взел картата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted October 25, 2004 Author Share Posted October 25, 2004 Разбирам те,но какъв е смисъла. Не че искам да те разочаровам,но тая си я знам и не ми се занимава с бартер за 8лева. Не че твоята не е добра. Имах такава и бях много доволен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Разбирам те,но какъв е смисъла.Не че искам да те разочаровам,но тая си я знам и не ми се занимава с бартер за 8лева. Не че твоята не е добра. Имах такава и бях много доволен! <{POST_SNAPBACK}> Ок няма проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted October 26, 2004 Author Share Posted October 26, 2004 За ВСИЧКИ интересуващи се: Точният модел е: MSI G4Ti4200 TD-64 Паметите са hynix 3,6n/s. На ДЕФАУЛТ: Memory:513MHz / Core:500MHz Ето я едно към едно: тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted October 29, 2004 Author Share Posted October 29, 2004 Търг-а приключи.Благодаря на всички! Честито на НОВИЯ собственик! Моля за любезното съдействие на МОДЕРАТОРИТЕ да затворят темата! И БЛАГОДАРЯ за отговорната им(денонощна) работа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.