smsdeliverer Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Dam az iskam da si kupa ama trqbva da podu6a parvo,kade gi prodava6 v magazin ne6to ili u vas?Ako moje da mi kaje6 kade da ida da razgledam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Продавам маркови парфюми на доста приятни цени.Ако някои си хареса нещо от следния списък http://bmwpower-bg.net/forums/download.php?id=2812 да звънка на 0899162415 или дом.943071 Крум.Или на ЛС. Покупката става в удобен за двама ни ден и час (до 5 дни) и в пожелано от клиента място В Пловдив естествено Коментари по цените са ненужни <{POST_SNAPBACK}> na Carolina Herrera koi sa? samo 212 man ili ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted October 28, 2004 Author Share Posted October 28, 2004 @ peja G.Armani Emporio he/el - 100мл. 70 лв. @ w00x Еее какво значи стрите риби? Аз от 3 гоини и кусур работя там. Сигурно Янко,Никсъна,Коста,Сашо имаш предвид И да парфюите са 100% оригинални. @ Amigo Carolina Herrera- 212 man - 30мл - 35,00 лв Carolina Herrera- 212 - 30мл - 35,00 лв Carolina Herrera- Herrera for man- 100мл - 65,00 лв Carolina Herrera- Herrera for man- 30мл - 35,00 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Това е страхотна оферта според мен,много са тънки наистина.Само,че как ще гарантираш,че няма нещо друго вътре...На доверие ли? В смисъл,мисля,че трябва да кажеш откъде ги имаш и защо са толкова евтини.Така мисля аз...Просто цените са перфектни...Искам да си взема някои неща,но все пак...нот щуър фор дъ куолити. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted October 28, 2004 Author Share Posted October 28, 2004 Това е страхотна оферта според мен,много са тънки наистина.Само,че как ще гарантираш,че няма нещо друго вътре...На доверие ли?В смисъл,мисля,че трябва да кажеш откъде ги имаш и защо са толкова евтини.Така мисля аз...Просто цените са перфектни...Искам да си взема някои неща,но все пак...нот щуър фор дъ куолити. <{POST_SNAPBACK}> Поръчваш, идваш,душиш, харесваш-плащаш. Не харесваш - не плащаш. Парфюмите са от София, ще ти пратя темата от Дата.бг Просто си партнираме с човека от София. Можеш и него да го питаш на ЛС или направо в темата .... Ако и някой друг се интересува, ще му пратя линк и на него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted October 29, 2004 Author Share Posted October 29, 2004 А ето го и линка за всички други които се интересуват http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=221888 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 Абе нещо неще да ми отвори фаила с цените. Някой ще ми ги прати ли на PM. Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted October 30, 2004 Author Share Posted October 30, 2004 Парфюмите още са маркови Опаковани, истински.....Никой ли не иска???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgorro Posted October 30, 2004 Share Posted October 30, 2004 Kaji mi cenata na Gucci Rush 100ml i naprav da idvam da go vzimam Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted October 30, 2004 Author Share Posted October 30, 2004 Не останахааааааа :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted October 31, 2004 Author Share Posted October 31, 2004 Никой ли не иска истински парфюми ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 как така не останаха? по 1 бройка ли са? да не стане .. тамън да се наканя и да свършаТ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted November 2, 2004 Author Share Posted November 2, 2004 как така не останаха? по 1 бройка ли са? да не стане .. тамън да се наканя и да свършаТ? <{POST_SNAPBACK}> Няма такова нещо....Списъка е актуален, ъпдейтва се ежедневно. Има аромати за всички -----Ти какво си беше харесал?Emporio ли беше? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 aз ли? аз се замислям над Hugo Boss - Water Elemental Joop! (не съм погледнал дали ги има) и нещо дамско. могат ли да се помиришат някакви мостри? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Абе нещо неще да ми отвори фаила с цените. Някой ще ми ги прати ли на PM. Благодаря предварително <{POST_SNAPBACK}> i na men sushto ne mi go otvarq ako moje nqkoi i na men da mi go prati na PM mnogo shte sam dovolen 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 armani mania dali shte se nameri Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted November 3, 2004 Author Share Posted November 3, 2004 armani mania dali shte se nameri <{POST_SNAPBACK}> Имаш ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Аз хубаво имам ЛС, но в него пише, че до вчера на обяд ще получа отговор, който все още нямам Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted November 7, 2004 Author Share Posted November 7, 2004 Аз хубаво имам ЛС, но в него пише, че до вчера на обяд ще получа отговор, който все още нямам <{POST_SNAPBACK}> Ще има до една седмица. Чака се нова пратка.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted November 22, 2004 Author Share Posted November 22, 2004 http://alpine.data.bg/parfumi%20spisuk/ Това е нов, актуализиран списък. Има за всички....айде, че идат празници.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.