Jump to content
BulForum.com

Vupros za duno

Recommended Posts

Zna4i ma6inata e originalna HP Vectra s dunop BX440.Tursih v neta oba4e nikade ne mojah da namerq tva duno kakvi cpu poddurja i do kolko mhz.Ako nqkoi moje da heklpne 6te sam mu mn blagodaren

Zna4i ma6inata e originalna HP Vectra s dunop BX440.Tursih v neta oba4e nikade ne mojah da namerq tva duno kakvi cpu poddurja i do kolko mhz.Ako nqkoi moje da heklpne 6te sam mu mn blagodaren

Ти каза ли нещо изобщо !?

Знаеш ли колко Vectra-и имат HP ?

Нека те улесня с отговора - МНОГО!

Айде сега ми кажи, защо аджеба аз като влезна в официалния сайт на hp, който държа да подчертая

е много труден www.hp.com и.. на две цъкания на мишката намирам всички модели!

А ти.. ти не ги намираш.. защо ли !? Явно проблема не е в мен ;)

Айде сега виж тук, и другия път провери сайта на производителя, след това google.com,

след това search-ваш дали някой не е писал за това в форума.. и чак тогава питаш!

Този чипсет (е от златните времена на компютрите :woot ) поддържа процесори от 266 до 933 МХз обаче зависи дали е на слот или сокет ако ако е на слот 1 просто му трябва един преходник и си намираш процесор около горепосочения диапазон обаче ако е на сокет има няколко фактора които влияят дали ще може да се сложи по-мощно процесорче :

1. Ако е по стандарта PPGA той поддържа процесори в диапазона 266 - 533 МХз

2. Ако е FC-PGA тогава ще поддържа до 933 Мхз процесори.

И в крайна сметка НАЙ-ДОБРЕ е да кажеш дали си на СЛОТ или на Сокет !!!

Ти каза ли нещо изобщо !?

Знаеш ли колко Vectra-и имат HP ?

Нека те улесня с отговора - МНОГО!

Айде сега ми кажи, защо аджеба аз като влезна в официалния сайт на hp, който държа да подчертая

е много труден www.hp.com и.. на две цъкания на мишката намирам всички модели!

А ти.. ти не ги намираш.. защо ли !? Явно проблема не е в мен ;)

Айде сега виж тук, и другия път провери сайта на производителя, след това google.com,

след това search-ваш дали някой не е писал за това в форума.. и чак тогава питаш!

Биохак ти пък кво каза че не разбрах. Колко Вектри има НР и колко НР имат Вектри. И ти си от мъглата така като те гледам. Lord_Gudo е дал правилния отговор. Няма почти никво значение кво е дъното, важен е чипсета. Btfw, Vectra си е производствена серия на HP.

Биохак ти пък кво каза че не разбрах. Колко Вектри има НР и колко НР имат Вектри. И ти си от мъглата така като те гледам. Lord_Gudo е дал правилния отговор. Няма почти никво значение кво е дъното, важен е чипсета. Btfw, Vectra си е производствена серия на HP.

като ги гледам двата поста.. само едно ми идва наум, я виж той за дъното ли пита или за чипсета ;)

Съвсем друг е въпроса, че определено не е търсил нищо, никъде!

Възможно е да си прав за чипсета.. тогава въпроса не е зададен по подходящ начин.. :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...