mi6o_ Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Zna4i ma6inata e originalna HP Vectra s dunop BX440.Tursih v neta oba4e nikade ne mojah da namerq tva duno kakvi cpu poddurja i do kolko mhz.Ako nqkoi moje da heklpne 6te sam mu mn blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Zna4i ma6inata e originalna HP Vectra s dunop BX440.Tursih v neta oba4e nikade ne mojah da namerq tva duno kakvi cpu poddurja i do kolko mhz.Ako nqkoi moje da heklpne 6te sam mu mn blagodaren <{POST_SNAPBACK}> Ти каза ли нещо изобщо !? Знаеш ли колко Vectra-и имат HP ? Нека те улесня с отговора - МНОГО! Айде сега ми кажи, защо аджеба аз като влезна в официалния сайт на hp, който държа да подчертая е много труден www.hp.com и.. на две цъкания на мишката намирам всички модели! А ти.. ти не ги намираш.. защо ли !? Явно проблема не е в мен Айде сега виж тук, и другия път провери сайта на производителя, след това google.com, след това search-ваш дали някой не е писал за това в форума.. и чак тогава питаш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Този чипсет (е от златните времена на компютрите ) поддържа процесори от 266 до 933 МХз обаче зависи дали е на слот или сокет ако ако е на слот 1 просто му трябва един преходник и си намираш процесор около горепосочения диапазон обаче ако е на сокет има няколко фактора които влияят дали ще може да се сложи по-мощно процесорче : 1. Ако е по стандарта PPGA той поддържа процесори в диапазона 266 - 533 МХз 2. Ако е FC-PGA тогава ще поддържа до 933 Мхз процесори. И в крайна сметка НАЙ-ДОБРЕ е да кажеш дали си на СЛОТ или на Сокет !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Ти каза ли нещо изобщо !?Знаеш ли колко Vectra-и имат HP ? Нека те улесня с отговора - МНОГО! Айде сега ми кажи, защо аджеба аз като влезна в официалния сайт на hp, който държа да подчертая е много труден www.hp.com и.. на две цъкания на мишката намирам всички модели! А ти.. ти не ги намираш.. защо ли !? Явно проблема не е в мен Айде сега виж тук, и другия път провери сайта на производителя, след това google.com, след това search-ваш дали някой не е писал за това в форума.. и чак тогава питаш! <{POST_SNAPBACK}> Биохак ти пък кво каза че не разбрах. Колко Вектри има НР и колко НР имат Вектри. И ти си от мъглата така като те гледам. Lord_Gudo е дал правилния отговор. Няма почти никво значение кво е дъното, важен е чипсета. Btfw, Vectra си е производствена серия на HP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Zna4i ma6inata e originalna HP Vectra s dunop BX440.Tursih v neta oba4e nikade ne mojah da namerq tva duno kakvi cpu poddurja i do kolko mhz.Ako nqkoi moje da heklpne 6te sam mu mn blagodaren <{POST_SNAPBACK}> Биохак ти пък кво каза че не разбрах. Колко Вектри има НР и колко НР имат Вектри. И ти си от мъглата така като те гледам. Lord_Gudo е дал правилния отговор. Няма почти никво значение кво е дъното, важен е чипсета. Btfw, Vectra си е производствена серия на HP. <{POST_SNAPBACK}> като ги гледам двата поста.. само едно ми идва наум, я виж той за дъното ли пита или за чипсета Съвсем друг е въпроса, че определено не е търсил нищо, никъде! Възможно е да си прав за чипсета.. тогава въпроса не е зададен по подходящ начин.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.