Zaio Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 BlaZer^,виж сега къв е проблема като стигне до 48%: A problem occured when trying to transfer the file 'G:\TCM2005.EXE' from the media. Аз имам Даемон тулс и в диск G: ми е фифа 2005.Умолявам ти да ми помогнеш защото ще умра за тази игра,ако трябва!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcciDent Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Ti iska6 da q igree6 4rez virtualnoto cd. Az bih ti prepora4al da si svali6 ' Iso Buster' i da si q obraboti6. A sled tova q zapi6i na 2 diska i igrai. Az taka napravih. Samo 4e trqbva da znae6 4e igrata ima visoki iziskvaniq i iska po mo6ten komp. Nadqvam se 4e moje da ti pomogne tova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Благодаря ти много!!!само исках да те питам как ще върви при тези неща?: Процесор:AMD Athlon XP 2500+1.8 GHz Video:GeForce 4 MX with AGP8X Ver. 6.14 256 RAM и да те питам как точно да я обработя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Хора.аре бе помогнете моля ви.Много я искам тая игра!!!! Като ми стигне до 48% ми казва 4е не може да прихварли G:TCM2005.EXE.Molq wi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 BlaZer^,виж сега къв е проблема като стигне до 48%:A problem occured when trying to transfer the file 'G:\TCM2005.EXE' from the media. Аз имам Даемон тулс и в диск G: ми е фифа 2005.Умолявам ти да ми помогнеш защото ще умра за тази игра,ако трябва!!! супер досаден си бе. иииии. сложи втория диск!!! на първи диск няма tcm2005.exe то малко гледане се иска все пак в тая работа. зареди ако трябва и двата диска в 2 различни устройства на daemon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Taka,hora-ima li nqkakav crack za update na igrata za transferite prez zimata,a?Pls mnogo mi trqbva!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Taka,hora-ima li nqkakav crack za update na igrata za transferite prez zimata,a?Pls mnogo mi trqbva!!! <{POST_SNAPBACK}> То има update, но нещо не върви за съжаление. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fostar Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 А бе хора имам въпросче за играта - По добра ли е от CM5 или не? Аз имам СМ5 и нещо не ми харесва. Размерите на терена спрямо играчите, кординацията на самите играчите повреме на мач са много зле. Кажете има ли смисъл да свалям ТСМ 2005? До кокото разбирам от предищните постове маи е по-хубав, но искам някои който ги е играл и двете да ми отговори (ако има такъв). 10х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 А бе хора имам въпросче за играта - По добра ли е от CM5 или не? Аз имам СМ5 и нещо не ми харесва. Размерите на терена спрямо играчите, кординацията на самите играчите повреме на мач са много зле. Кажете има ли смисъл да свалям ТСМ 2005? До кокото разбирам от предищните постове маи е по-хубав, но искам някои който ги е играл и двете да ми отговори (ако има такъв).10х предварително <{POST_SNAPBACK}> Определено трябва да си го свалиш. Играл съм едно 90% от излезлите Manager-и от 1999 година насам, и смело мога да заявя, че Total Club Manager е наистина най-добрия. Серията СМ във всяка част, без изключение, те засипва с тонове безмислена статистика, а в ТСМ същата статистика те залива само когато си я поискаш. 3D мачонете са с енджина на FIFA 2004, така че ако си я виждал, значи си виждал и мачовете в ТСМ. Разбира се има и възможност мачовете ти да са просто надписи с по-интересните положения, като в някои случаи те пита какво да прави играча с топката в дадена ситуация (пас, дрибъл, шут...). Свали си я защото според мен ТСМ 2005 е с три класи над СМ5. Единственото нещо, което е кофти в ТСМ е, че като погледнеш в българските отбори, те нямат нищо общо с реалността. Обаче на кой му пука за нашето мижаво първенственце. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 незнаех че в TCM има бг отбори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fostar Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Pnevmotorex 10x man заинтригува ме много с тоя пост и ще си я сваля! Botev1912 БГ първенството май е някав допълнителен пач ако не се лъжа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 незнаех че в TCM има бг отбори има. погледни пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 може да има, но е някакъв пач сигурно Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Абе кажете кой пач д аси сваля и как да го подкарам, че като си свалих 2 от дата.бг, единия не иска да се стартира, а другия се инсталира, ама няма ефект никакъв и няма първенство.. Моля за помощ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fostar Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Абе кажете кой пач д аси сваля и как да го подкарам, че като си свалих 2 от дата.бг, единия не иска да се стартира, а другия се инсталира, ама няма ефект никакъв и няма първенство.. Моля за помощ <{POST_SNAPBACK}> Пач за БГ първенството ли ти трябва? А сигурен ли си че има? Аз само предположих че може да е направен, както беше на някоя Фифа! Дано да има ще е яко да поцъкаме с нашенски отбори Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Пач за БГ първенството ли ти трябва? А сигурен ли си че има? Аз само предположих че може да е направен, както беше на някоя Фифа! Дано да има ще е яко да поцъкаме с нашенски отбори <{POST_SNAPBACK}> в дата.бг в търсачката има два, ама нещо не мога да ги подкарам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Кога може да очакваме Total club manager 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Кога може да очакваме Total club manager 2006 <{POST_SNAPBACK}> The game will be released on October 7, 2005... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 18, 2005 Author Share Posted August 18, 2005 Излизали ли са някакви пачове за новите трансфери ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokep Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Много добра идея , много зле изпълнена и резултата е една бъгава игра.Да започна от там ,че играх с Челси и накупих звзди като Ето'о и Роналдиньо и така над 10-то място не се качих.Играчите не могат да минат 2-ма човека като хората спъват се в тях и не знам кво още.ОК реших ,че аз греша и използвах асистент мениджъра за тренировки и всичко освен за лайн-ъп-а.Същата работа.От 2 дни както играя ми дава син екран и си прецаках компютъра.Причината според мен е ,че в по-напреднал период играта си сейф-ва едни автосейфове от по 150мб. и то на С-то а то ми е само за прогс и уин.Дали е това не ме интересува ,но махам тоя бъг от пц-то си.Наистина евала за идеите ,но и злато да е като е омазано с лайна - мерси! Само за инфо играл съм на Championship manager от 2 серия до сега и не съм виждал такова нещо като Ето'о да не може да мине 1 защитник на някакъв 5-то дивизионен отбор.Или 5 полузащитника от които някои са Роналдиньо , Лампард , Паркър , Робен и други видни футболист и примерно Милуол да не им дават да си вземат топка в центъра...Сори ама ми писна...ДЕЛ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Aми тук играта не е само до състава на отбора. иначе нямаше да е интересно. футболистите остаряват, морала им пада, статистиките се променят, изморяват се. Асистент мениджъра ти трябва да е 6-то ниво, за да взима адекватни решения. ако е бил 1 - нищо чудно, че не е можел да направи нищо. Аз лично се пуснах да играя кариера и съм много доволен. Изнервям се само от едно единствено нещо за което аз съм си виновен. В началото, когато играта ми показа кои отбори ми предлагат договори, си избрах Аржентински отбор. После цял сезон трепнех да видя дали попадам в мачовете за Шампионската лига, когато осъзнах, че в нея очастват само Европейски отбори, ама нищо... чакам договор от добър отбор и си взимам класните футболисти. Колкото до проблема ти със сейвовете, аз използвам 1. В днешно време, почти всяка игра си прави папка в My Documents и там си слага нужните работи. Играта не е толкова лоша колкото я изкара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rooster1912 Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 Ima li niakakuv pach za BG parvenstvo,pls?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.