Jump to content
BulForum.com

Total Club Manager 2005

simbata

Recommended Posts

[Total.Club.Manager.2005.Update.01-RELOADED

Total.Club.Manager.2005.Update.01.NOCD.Crack-RVL]

Bez tiah igrata rabotese super.

Sled kato gi sloji pocna da me izhvurlia

Niakoi drug da ima sustia problem

Значи не е от пача. Не слагай No CD, защото прецаква цялата игра, почва да работи супер бавно. И аз си изпатих. Просто инсталирай играта наново и сложи само пача без NO CD, като излезе по хубаво тогава

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply
Значи не е от пача. Не слагай No CD, защото прецаква цялата игра, почва да работи супер бавно. И аз си изпатих. Просто инсталирай играта наново и сложи само пача без NO CD, като излезе по хубаво тогава

Верно ли лагва заради т`ва бе ?

Сериозно?

Аз се чудя що преди мач чакам 100 кила време то... :wacko:

Подкрепям RIP все още смятам че CM е по добре. Иначе TCM2005 не е зле. Наиситна малко натруфена, има прекалено много работа за вършене имам предвид че започнеш ли сам да правиш тренировки, считай че играчите ти ще изкарват по 30 минути на мач и после ще умират по терена. Иначе 3D mach направо ми ебава майката нищо че видеото ми е с 128 ram :) Иначе пращам поздрави на всички които играят този вид игри лично според мен най-готините :)) Айде със здраве :devil :devil :devil

EI ADMINITE SHA VI S4UPA RU4I4KTE ZA6TO IZTRIHTE VNG clone-a na igrata ostaaaha mi 2 arhiva da svalq ot koito ediniq .sfv file.cql den nqmam vruzka s tiq failove aide ako obi4ate napravete ne6to pls

EI ADMINITE SHA VI S4UPA RU4I4KTE ZA6TO IZTRIHTE VNG clone-a na igrata ostaaaha mi 2 arhiva da svalq  ot koito ediniq .sfv file.cql den nqmam vruzka s tiq failove aide ako obi4ate napravete ne6to pls

Ще ме изкефи да ти забранат изцяло достъпа до wareza да видим нали ще говориш пак така :sayjin

Абре хора, аз по бъгъв мениджър от тва не съм играл. Тука няма никъв ефект да даваш Offensive или Defensive, то се едно и също си знае! Да не говорим за Dribling и Run Whit The Ball нямат никъв ефект, ти си му ги махнал ония тича като луд с тая топка и дриблира, а като си му ги посочил остава да направи един спринт и да вкара гол, но уви не!! Абе общо взето никъв смисъл няма!!!

Единственото по-хубаво е, че използват енджина на Fifa 05 и съответно играчите не са толкова вдървени!!!

Моето мнение е, че EA трябва да поработят още доста докато си оправят тъпите бъгове!!!!!!!!

Imago, az 4etoh, 4e FM2005 bila po-lesna dori ot CM4...otdelno bil ai po-tejka. Vqrno li e tova?

Ми аз от демето не съм забелязал да е вярно. Аз играя със силни отбори - Пул, Арсенал и Челси и не е по-лесно, даже с Пул срещу Манчестър лодвах 200 пъти и пак падам. А инъче играта върви като ракета-3 дни за по-малко от 2 миути минават(ако няма мачове), ама все пак е демо. Аз знам, че енджина е усъвършенстван, за да се ускори играта с 40%, но не мога да преценя дали е вярно.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Znachi poqvi mi se sledniqt problem pri instaliraneto na TCM 2005: zarejdam 1-viq disk,vavejdam si cd key i davam instal.Do tuk dobre,instalira se 1-viq disk do 48 % i iska 2-riq!puskam go i mi se poqvqva:

E:\setup.exe

C:\PROGRA~1\\Symantec\S32EVNT1.dll.An installable Virtual Device Driver failled Dll initialization.Choose 'Close' to terminate the application.

i dam li close mi iska 2-riq disk .. dam li Ok pak taka .. kakvo da pravq :}

• 1 month later...

Еми на мен не ми хареса тая игра.

еми незнам.... днес я инсталирах след като видях българската лига ....но тя така и нетръгна и ....

имаше още някакъв мениджър в които си има българското първенство без да слагаш пачове...как се казваше ?

И при него могат ли да се гледат мачовете 3д ?

еми незнам.... днес я инсталирах след като видях българската лига ....но тя така и нетръгна и ....

имаше още някакъв мениджър в които си има българското първенство без да слагаш пачове...как се казваше ?

И при него могат ли да се гледат мачовете 3д ?

1) И при мен пача нещо не бачка

2) Другия мениджър се казва Football Manager 2005

3) В него има "А" и "Б" групи,но не може да се гледат 3D мачовете

4) На мен лично TCM повече ми харесва,защото е по-лесен за оправяне в менюто и е по-интересен,но всеки си има мнение :D

моля ви да ми помогнете за ТСМ 2005.Когато трагне да се инсталва на 48% ми дава 4е не може да прихварли ТСМ.ехе!Мисля 4е гре6ката е в момента когато ме пита кога да се регна.Аз му давам по-късно ама като го цакна ни6то не става!така е и когато му дам да ме регне сега.моля ви да ми помогнете!image0.gif

Най-много да ти "помогнат" с малко warn ! ;)

Кажи по-точно какъв ти е проблема, щото нищо не разбирам от това, което си написал!Опитай да си виртуалнеш дисковете (напр. с Virtual CD), и да си качиш играта от виртуалните дискове.

do kolkoto si spomnqm i na men mi dava6e sa6tiq problem i mai trqbva6e togava da se smenqt diskovete(1 s 2),samo 4e gledai kade ti pi6e 4e tarsi TCM.exe za6toto mislq 4e i tam se polu4ava6e razminavane.Tova si spomnqm,no opredeleno tozi problem se otstranqva lesno,dano sam ti pomognal :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...