Jump to content
BulForum.com

Total Club Manager 2005

simbata

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply
Simbata stiga s toq total club manager

football manager e po qkooooo

shte zaribqva me li multi kato izlezne

tova ne e po temata noooooo vapreki tova iskam da vidq screenshots i malko info

vinagi moje da se svali i da se poigrae

А жулил ли си някога TCM ? :wub:

На коя от двете игри търсиш скрииншотс ?

А някой ще каже ли каква е разликата м/у това и това за да знам кое да свалям  :unsure:

Едното е crack-нато т.е. за ъпдейти трябва да чакаш кракове. Другото е 1:1 копи и с него можеш да ползваш ъпдейти без да чакаш нищо.

П.С. никой ли не си прави труда да прочете нфо-тата преди да задава подобни въпроси? Гледам, че това е масово явление.

Играт е яка, но все пак си мисля че Championshop manager-a е мо добър не знам :)) как мислите вие :devil :devil :devil Обаче като гледам тия shotove майкааааа направо спирам нета на съседа за да я сваля по бързо :)0))

Хаха, така е !

Най ме изкефи, че Божинов е направен добър колкото Кристиано Роналдо! :woot

Играта е мощна, и новия вид менюта е адски удобен!

Patch 1.01 : тук

П.П. сега някои хора ще чакат крак за 1.01 а някои ще си играем 1.01 :)

Аз го свалих от тук - трябва ли да чакам крак ? И още нещо - защо понякога както си играя и изведнъж ме изхвърля :confused

Играта е N1 ! :woot

Да ви питам тука жена ,деца , къщи ,коли ,самолети може ли да си имам ,засщото аз не мога да ги открия ???

В .nfo - то не виждам системните изисквания - на 128 рам , 750 Мхз и 16 МБ видео ще върви ли поносимо ??

ТСМ 2004 ми върви доста добре !

П.П - Играл съм я само в зала и за тва ви питам за изискванията

Играта е N1 !  :woot

Да ви питам тука жена ,деца , къщи ,коли ,самолети  може ли да си имам ,засщото аз не мога да ги открия ???

В .nfo - то не виждам системните изисквания - на 128 рам , 750 Мхз и 16 МБ видео ще върви ли поносимо ??

ТСМ 2004 ми върви доста добре !

П.П  - Играл съм я само в зала и за тва ви питам за изискванията

Може да ти върви, ама бая ще чакаш за зареждане на 3Д мач.

Направо си праскай Текст Моуд, най-готино е! :punk

Аз я видях за малко, но съм твърде голям фен на СМ и всяка различна игра ми се вижда слаба. Така че продължавам да си жуля на демото на FM 2005

Аз 2004 я пропуснах,но не виждам нововъведеният спрямо 2003 даже.Единственото което ми хареса е,че е бърза.Всичко останало обаче не ме кефи.Интерфейса е прекалено футуристичен и претъпкан,3Д мача страшно затормозява системата,играта забива доста често и понякога изхвърля.Базата данни е малко обогатена,но отстъпва на CM.Въобще като гледам от ЕА са заложили на графичната част повече,а останалото е някак си на заден план.Дори успях да изиграя 1 сезон за 1:30 и без много много да се ровя из тактики и подобни,като завърших на доста предни позиции.При CM нещата стоят различно,но нека не развалям кефа на феновете на играта,все пак темата е за TCM2005.

Аз също бих потвърдил това ,което каза за интерфейса RIP

Като я играя 1-2 часа без да спра и после ме болят очите цял ден - просто всичko e прекалено шарено ,пък да не говоря за стаята на мениджъра ,в която не мога да се ориентирам , но играта определено СИ ЗАСЛУЖАВА и според мен е най-добрия мениджър !

А FM2005 излезе ли вече ?

Бавят я още.

А,че е най-добрият мениджър засега,така е.Да видим дали след излизането на FM2005 обаче дали ще е така :).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...