Jump to content
BulForum.com

Mp3 Player

Recommended Posts

Znachi za sega edni pichove mi predlagat dva MP3 Player-ara

no neznam koi da izbera molqvi pomognete

koi e po dobar

http://hardwarebg.com/forum/attachment.php?s=&postid=310124

Продавам USB Memory stick, MP3 Player and Voice Recorder: • 128 MB of internal flash memory • 128 minutes of MP3 playback at 128Kbps • 180 minutes of MP3 playback at 96Kbps • 512 minutes of ADPCM voice recording or higher • Playing time: 12 Hours or More Max • 5-Mode Equalizer (Jazz/Classic/Rock/POP and Normal) • Power supply: 1 battery size AAA

Разпознава се от компютъра като дисково устройтво, не са нужни драйвери.

Изключително малък и компактен (колкото една запалка), с осветен в синьо дисплей.

i vtoria e

Diva MP3 Player 32Mb + Compact Flash Card 128Mb?

http://enefes.hit.bg/Diva%20MP3/Diva%20MP3.JPG

eto poveche info za nego

http://www.daisymm.com/l/en/techspec/techspec_DIVA.php

10x predvaritelno

I as iskam da si kupia MP3 pleiar no zasega vse o6e si sabiram pari.

1 viat e stopati po hubav ot vtoria.

Osobeno 4e e po hubav na van6en vid i e po konforten

Vidiax edin TCM po-gore. NE SI VZIMAITE izob6to ne sa xubavi, lesno im se izturkva pokritieto.

Edin Diva 128M struva pone 200lv, a edin Creative Muvo - 176-180lv. Sam re6i kakvo da si izbere6. Preporu4vam Muvo+slu6alki fontopia na Sony. Cenite moje i da sa se promenili malko, no suotno6enieto mislia, 4e si e su6toto. Po-skupoto ne vinagi e po-xubavo.

Ne smeia da gi uveli4avam do krai, sled 10 min slu6ane me boliat u6ite ot bass-a :punk :punk :punk

Vidiax edin TCM po-gore. NE SI VZIMAITE izob6to ne sa xubavi, lesno im se izturkva pokritieto.

e i nali si bachka kakto trqbva

as shte si zimam takav no ne chisto nov

edit:

vaprosa mi beshe za slushalkie

dobri li sa tia koito sam posochil po gore

i ako znaete po dobri kazvaite

da ima jestok bass i chist zvuk

e i nali si bachka kakto trqbva

as shte si zimam takav no ne chisto nov

edit:

vaprosa mi beshe za slushalkie

dobri li sa tia koito sam posochil po gore

i ako znaete po dobri kazvaite

da ima jestok bass i chist zvuk

Ami az sum sus Sony Fontopia MDR-E818: ot 12-22khz, 96dB dinamika super zvuk. V technopolis gi ima

Tezi sa to4no takiva - s tejuk, no mek bass i s kristalen i prostoren zvuk.

взимай си първото!

offtopic//

.... и един въпрос - от толкова голямо значение ли са слушалките за звука?!

аз имам един cd-mp3 player, на който при някои парчета чувам шумове и не мога да разбера т'ва от mp3-ката ли е(не при всички), от самия player ли е или от служалките?

взимай си първото!

offtopic//

.... и един въпрос - от толкова голямо значение ли са слушалките за звука?!

аз имам един cd-mp3 player, на който при някои парчета чувам шумове и не мога да разбера т'ва от mp3-ката ли е(не при всички), от самия player ли е или от служалките?

slushalkite sa mnogo vajni za zvuka daznaesh

veche sam si go porachal parvia MP3 Player shtego polucha v vtornik

makar che picha vika che slushalkite kam nego bili mnogo besni men malko me samnqva

za tova shte si zema nqkvi drugi

nalikefa trqbva da e palen

ssssshhhhh predi malko mi prestigna mp3 playera

moga da kaja che e jestok slushah 2 min i ushite sa mi kompot

zvuka e mnogo silen i chist i to tova s ureginalnite slushalki

predstavqm si ako si zema nqkvi po besni

sha rulira poveche

Ama ia ne se zanasiai - 6te mi sravniava6 TCM s Creative.... :D  :D  :D

А ти с кой точно модел си? Мисля и аз да си взимам ако можеш сподели си впечатленията, които имаш. :P :)

Не само за твоя, а може и като цяло за Creative. :D

А ти с кой точно модел си? Мисля и аз да си взимам ако можеш сподели си впечатленията, които имаш. :P  :)

И аз много бих искал да разбера :)

Твърдо съм се спрял на Creative. Но се чудя за модела...

под 128 МB няма смисъл.. тъй в повечето случаи не събира един албум компресиран с висок битрейт.

Най-обикновенния MuVo 128MB, без дисплей е по-евтиния и като цяло добър вариант... моделът NX с дисплей е с 30 долара по скъп .. но се чудя дали си заслужава само заради sound recorder-а и възможността за наблюдаване на таговете (все пак не са много мп3-ки в 128 МБ)

Този диплей би бил полезен ако модулът е с 256 МБ.. но не видях по ценовите листи 256 мб-товата версия на NX, пък и не знам си заслужава парите.

Същото важи и за 128 МБ-товия TX.. смисъл от дисплея има ако имаше поне 256мб... само че тук е редно да спомена разликата между оригиналният MuVo, без дисплей, NX и от друга страна TX, а тя е че първите 2 са USB 1.1 , а TX - USB 2.0 Отново поставям въпроса. има ли смисъл от TX било то дори 256 мб, само заради по голямата скорост на трансфер (все пак не говорим за хиляди мп3-ки

Тези неща ми се въртяха в главата проучвайки MuVo.. надявам се на компетентно мнение по въпроса...

Благодаря предварително :)

CREATIVE MUVO TX/MP3 PL/256MB в MOST.

Ако им се приплюнчиш :P и си поискаш без ДДС ще е около $155.

Утре ще ходя в София и ако имам време ще мина да видя каква е хавата и с кой от дилърите ще се скарам. :lol:

Иначе този CREATIVE MUVO/MP3 PL/128MB $65.00 модел си е супер и май тежеше само 30 грама. :blink: Обаче тези 128 МB ми се струват малко. :( Защо не са пуснали 256 версия. Изпотрябвал ми е дисплей(само ток да хаби). :P То да си вади хубав звук друго не ми трябва. :) Creative имат специални отимизации в чиповете за MP3, които подобряват звученето, ама къде го четох. :rolleyes:

Само не разбрах батерията може ли да се сменя и колко издържа(нон-стоп)?

Във сайта nomadworld.com пише че NX (версиятя на MuVo 1.1) имал 256 MB (но във мост.бг го няма) както и да е... Убеди ме че не ми е нужен дисплей :)

Едит: батерията пише официално че издържала 12 часа.. но във ревютата пише 8 :) ... ще си взема презареждаща се...

Едит2: батерийката е стандартна ААА

Ама тя батерията не е ли зареждаща се? :blink:

Нещо точно с батериите не съм наясно. Защото четях, че прословутите iPod (така ли бяха) дето са с хард, не можела да им се сменя батерията и след време вече не били мобилни вече :lol: , трябвало да седят постоянно включени в контакта, защото батерията просто си има живот и ако не може да се смени. :blink:

Дано се намери някои да разясни точно нещата с батериите. :(

Edit: Мерси, aphex, за разяснението с батериите. :)

Power 1 x AAA Alkaline Battery

Battery Usage Up to 12 hours of continuous playtime (energizer alkaline batteries)

(това е от официалния сайт)

Сигурен съм че ако имаше такава възможност щеше да я има изведена с голям шрифт.

абе хора кво се пънете да купувате плейъри с голяма вградена памет - тя си е безумно скъпа. просто проверете какви карти могат да им се закачат и вижте цените на въпросните карти. Към момента например 512МБ SD-карта струва "едва" 70$. а 512МБ вече са си доста. има и по 1ГБ. проверете ги тези неща и си купувайте плейъри с минимум вградена памет, но поддържащи по-широк набор от карти.

А ти с кой точно модел си? Мисля и аз да си взимам ако можеш сподели си впечатленията, които имаш. :P  :)

Az sum s MuVo NX 128M

Kato cialo Creative mnogo gi uvajavam. Noplayerite imat edin nedostatuk ili po-to4no slu6alkite im: ne sa udobni, ubivat na u6ite i ne se predstaviat mnogo dobre v niskia registur na zvuka. :D demek bass-a im kuca. No ako 4ovek prejali niakoi i drug lev, smenia sus SONY i rabotata zaspiva. Ina4e playera si e stabilen otvsiakude. Ima si firmware, koito 4at-pat go aktualizirat i moje da ti se poiavi niakoia druga opcia i iconka na display-a.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...