nonsan Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 zmeikov, Поздравления! Да видя нещо хубаво и доста коректно. След поста на батко32,сега и твоят си заслужават адмирации! Нека да са малко повече такивата постове и хората които ги постват. Уважавам коректните ХОРА.За съжаление много малко останаха. Още един път ПОЗДРАВИ и КЪСМЕТ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Определят се според това колко на брой части искат да купят. Например за малкия хард има трима но един от тях иска и големия затова ако никой друг не предложи повисока цена отива при него. <{POST_SNAPBACK}> znachi na parche e jalko uj tyrga beshe za cqlo pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasco Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Ситуацията е следната: Цялата конфигурация....................................................3 кандидати (ddb-320лв, nasco-300лв, Gorgar-301лв) zmeikov w PM ti pisah ne 300 a 350lv a i iavno shtom sam pisal PM a ne tuk zna4i ne iskam tuk da mi e poblikuwana ofertata kolko dawam nali Link to comment Share on other sites More sharing options...
unikal4e Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 И аз го искам харда ( големия ) ... давам 65 лв П.С. Само да питам - ти от Пловдив ли си ? Че имам тайни надежди някой да се откаже от харда ако е от София и т.н. .. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted October 24, 2004 Author Share Posted October 24, 2004 И аз го искам харда ( големия ) ... давам 65 лв П.С. Само да питам - ти от Пловдив ли си ? Че имам тайни надежди някой да се откаже от харда ако е от София и т.н. .. . <{POST_SNAPBACK}> От Плвдив съм. Вече си добавен в списъка и те имам в пред вид. @nasko, в твойто ЛС няма конкретна цена и затова съвсем логично е, че предлагаш обявената цена. Та относно публикуването на ЛС - това е открит търг и всеки който ми пише ЛС за някаква уговорка по някакъв начин иска да изпревари другите който не са онлайн няма шанс. Всички ЛС с конкретна офетра се отразават в списъка. Смятам, че така е честно и справедливо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unikal4e Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Ауе виж ся, търся си хард !!! Сега съм с един 20 gb дето не ми удоволетворява нуждите и съответно искам и една 40ска, само че за 90 лв ще си взема нова с гаранция .... та се чуда дали напрао да не пусна цяла тема че искам хард, или да изчакам тука да видя ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted October 24, 2004 Author Share Posted October 24, 2004 Ауе виж ся, търся си хард !!! Сега съм с един 20 gb дето не ми удоволетворява нуждите и съответно искам и една 40ска, само че за 90 лв ще си взема нова с гаранция .... та се чуда дали напрао да не пусна цяла тема че искам хард, или да изчакам тука да видя ... <{POST_SNAPBACK}> Ти си решаваш. Според мен е по добре да си вземеш нов (има и други кандидати за този) но да се Сеагейт щото са железни. Поне този ме изкара толкова време и още толкова ще изкара сигурно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unikal4e Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Ти си решаваш. Според мен е по добре да си вземеш нов (има и други кандидати за този) но да се Сеагейт щото са железни. Поне този ме изкара толкова време и още толкова ще изкара сигурно. <{POST_SNAPBACK}> Да и други ми препоръчаха Сайгейт, пък и от всичко друго хард последно ще си взема 2-ра употреба ... ама ако е на добра цена, защо пък не ?! Ама явно ще си зема нов .... проблема е, че до 150-200 лв тряаа да си зема TVTuner & HDD ( 40 GB ) и ... ако харда е нов тунера няма да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted October 24, 2004 Author Share Posted October 24, 2004 Да и други ми препоръчаха Сайгейт, пък и от всичко друго хард последно ще си взема 2-ра употреба ... ама ако е на добра цена, защо пък не ?! Ама явно ще си зема нов .... проблема е, че до 150-200 лв тряаа да си зема TVTuner & HDD ( 40 GB ) и ... ако харда е нов тунера няма да е <{POST_SNAPBACK}> Това значи ли че оттегляш офертата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Човеко какво стана.Края на седмицата идва както беше обявил в началото.Но от теб и следа няма.Айде кажи какво смяташ да правиш.Зада знаем и ние. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Da we i az 4akam ma4itelno da idva nedelq da gi zimam komponentite 4e super mnogo i spe6no mi treat i ..... oba4e predi da gi zema samo nekade da ima da vida 4e ba4kat i davam kinitite i samo da dobavq 4e unikal4e si oteglq predlozenieto 6oto ve4e si pora4a 80gb ot nekva Firma i .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chromosome Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 zmeikov , давам ти 50 лв за процесора заедно с дъното ( трябват ми спешно ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 zmeikov, ЗДРАВЕЙ! По-нагоре поздравих за коректноста. Но мисля,че не си ОБЯВИЛ търга за ТАЕН! Значи всяка игра си има правила. Оферти под масата би трябвало да се ИГНОРИРАТ! Никой не знае кой колко е предложил на ПМ. Така че би трябвало да се взема в предвид цената обявена тук! Така е навсякъде,а ПРАВИЛАТА са за това да се спазват! Доста ще е НЕКОРЕКТНО да чакаш 2седмици за нещо и да се окаже,че напразно си си губил времето!А защо не и парите,защото през това време може да си изпуснал нещо друго! Не визирам себе си, а доста други хора които чакат! За мен(предполагам и за ДРУГИ) реален фаворит е Gorgar, поне до момента когато другите си обявят ПРЕДЛОЖЕНИЕТО тука! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 OLEEE siq ako nekoi kupi cqloto Pc az sam na suho maina 4akam tuka ve4e dve sedmici da si polu4a komponentite i nakraq nekoi sa naprai ili ne6to takova i 6a poludeq a pak zmeikov kade sa izgubi ne mi otgovarq na pm - ite aidi ako nema koi da kupi celoto az da si zimam komponentite 6oto mi porasna brada a pak i mi e super SPE6NO SORRY za nervite ama ko da naprava Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted October 29, 2004 Author Share Posted October 29, 2004 Резултати очаквайте утре след 14:00 часа защото тогава се прибира собственика на компа и ще му предам офертите и вече зависи от него какво ще става. Не съм писал нищо в темата от много време защото няма смисъл а иначе съм получил доста ЛС за чарковете и съм редактирал списъка според тях. Тъка няма нищо скрито покрито. Всеки който ми е пратил ЛС с по висока цена го има. Това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 Аз се оттеглям.Значи един CiberHill ми предложи CD-ROM 32x Teac и го взимам утре.Просто ми трябваше спешно, а ти нищо не казваш.Твоя приятел дано да си продаде компютъра, но просто ми беше спешни.Съжалявам но си е така.Иначе в случая мисля, че некоректност няма.Просто собственика го е нямало.Се пак компютъра не е на zmeikov , но nonsan е прав така се бавят хората. Успех в продажбата. !!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 Те това уби коня! Значи! Вече не решава ЗМЕЙКОВ,а СОБСТВЕНИКА! Ами ЗАЩО обявата е от zmeikov??? Съжалявам за всички думи които съм НАПИСАЛ! МОМЧЕТА,да знаете че няма НИЩО вече! Поне така ми прилича! ЗМЕЙков 360лева за КОМПА! EDIT: Незнам как се е оттеглил наско,защото имаше мегов спор за 350 лева.Аз също си коригирам цената! Моля човека с 320 да си обяви цена тука,защото може би и той е ФАНТОМ! Ако не обяви предлагам 302 БГ лева. Ако я ОБЯВИ:321 БГ лева! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted October 30, 2004 Author Share Posted October 30, 2004 Собственика не разбира много от компютри затова ме помоли да пусна обявата. Разбира се че той има крайната дума нали все пак е негов компютъра. Виждам че има недоволни и това не е добре. Търга беше както търговете на e-bay само че нямаше ограничение за времето на winning bit. Пазарувал съм от там и то не малко затова се опитах да направя нещо подобно но явно винаги ще има недоволни .Ще помоля администратора да зключи темата а с участниците ще се разберем по ЛС. close topic please Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.