otoboto Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 бройката лефче голям избор Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 а снимка има ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 закво ти е снимка на 30 пинова памет ? провери в гуугъл и ще видиш какво е Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 Извинявай, че питам ама съм малко назад с материала. За к'во служи тва нещо и какво представлява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 Извинявай, че питам ама съм малко назад с материала.За к'во служи тва нещо и какво представлява. <{POST_SNAPBACK}> това служи за... КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ!! Не можеш да ли четеш бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 Аз имам 2 шепи такива, че и други и ги Подарявам, някой ако иска да пише ПМ и да се моли да ме срещне по центъра, щото едва ли ще се разкарвам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 закво ти е снимка на 30 пинова памет ?провери в гуугъл и ще видиш какво е <{POST_SNAPBACK}> Аз проверих и няма инфо! това служи за... КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ!!Не можеш да ли четеш бе <{POST_SNAPBACK}> Не знам дали той не може да чете, но ти със сигурност не можеш да пишеш (да ли четеш)! Относно темата и аз питам (създателя на темата) какво по-точно представлява и как се използва! Ако ме зариби ще си купя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 ето http://images.google.com/images?q=tbn:oHdr...-1040178922.jpg и още една по-голямка : ето виж какво ми вади гуугъл. и не знам кво си търсил ти ама тия от първия път ми ги изкара http://images.google.com/images?q=ram+30+p...=&start=20&sa=N Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 и не знам кво си търсил ти ама тия от първия път ми ги изкара <{POST_SNAPBACK}> Е да, ама ти знаеш как да го търсиш, защото знаеш какво търсиш! Аз за първи път чувам за такова чудо и следователно идея си нямам какво е! За в гуугъл написах: 30 пинова памет за ключодържател, после - памет за ключодържател, ама нищо не излезе. Та за това попитах. И все пак не разбрах - какво точно е предназначението му? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 това е РАМ памет. ама е достатъчно стара и обезценена, че стойността и като ключодържател е по-голяма от колкото като хардваре присъствието на дупки я прави идеална за ключодържател. много е готино а и тази 30 пиновата е по-малка от 72 пиновата което я прави и по-удобна. друго си е да сложиш малко рамец на ключовете ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 sandman, духовити сме, а И като гледам сме и.. разбирачи бухахаахах - Чух ли друг да се смее ? - Май да (отговор от отвъдното) Това е оперативна памет от/за компютър, можеш да го намериш в google.com като търсиш "30pins RAM". Между другото.. не съм аз който да преценява кой е за този форум, и кой не.. но ми се струва че ще се чувстваш по добре в рубриката 'Тя и той' В купува/продава рядко се намира човек който да не знае чарковете на компютрите.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 какво по-точно представлява и как се използва! Ако ме зариби ще си купя! <{POST_SNAPBACK}> И аз тва питам. Кво са прави с тая платка. Яде ли се, пие ли се или кво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 това е РАМ памет. ама е достатъчно стара и обезценена, че стойността и като ключодържател е по-голяма от колкото като хардваре присъствието на дупки я прави идеална за ключодържател. много е готино а и тази 30 пиновата е по-малка от 72 пиновата което я прави и по-удобна. друго си е да сложиш малко рамец на ключовете ти <{POST_SNAPBACK}> ХА-хха-хаха-ха! Това ли било? Аз се чудя що за връх в технологиите е това! През ума ми мина, че е ключодържател със 30 пинов код и като го набереш и ти отключва ключовете, после реших че е от онези модерни ключове дето са със чип и само го допираш до "ключалката" и той отключва! Благодаря за информацията! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 ХА-хха-хаха-ха! Това ли било? Аз се чудя що за връх в технологиите е това! През ума ми мина, че е ключодържател със 30 пинов код и като го набереш и ти отключва ключовете, после реших че е от онези модерни ключове дето са със чип и само го допираш до "ключалката" и той отключва! Благодаря за информацията! <{POST_SNAPBACK}> Пич ноо ти е развинтена фантазията(без да се обиждаш ). И аз не знаех кво представлява ама чак такива работи не предполагах(все пак е 1 лв.). Иначе по темата - аз ще искам 1 бр - може пък да изглежда гъзарско. Link to comment Share on other sites More sharing options...
otoboto Posted October 22, 2004 Author Share Posted October 22, 2004 Xaxaxaxaa Благодарско на всички отговорили от мое име и внесли яснота по въпроса. тези пръчки ги продава един мой прятел. който иска да си купи - намира се в района на циганския кореком ( ша ма звиняват биритчедите ,исках да казвам ромския цорецом) .вижте червения Х на картата това е гараж под блока със сини врати Link to comment Share on other sites More sharing options...
otoboto Posted October 25, 2004 Author Share Posted October 25, 2004 Posledniiiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Ами не са последни и аз имам 10-15 броя, пускам ги и аз ако се интересува някой даже имам един хард голям той също е левче хахахахаххаха става става за нищо не става. Чинийка за котката става от капака. Хайде на чинийката за коткиии и на ключодържателитееееееееее!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Ами не са последни и аз имам 10-15 броя, пускам ги и аз ако се интересува <{POST_SNAPBACK}> Да попитам: отстъпки за големи покупки правиш ли? Да речем 5 броя за 2.50? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 @otoboto имаш PM @sMARTBomber ти също имаш PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Kato vi svarshat obadete se i as imam dosta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Ама то никой нищо не казва кога и къде да ги купя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Да попитам: отстъпки за големи покупки правиш ли? Да речен 5 броя за 2.50? <{POST_SNAPBACK}> ок става ако си навит ги имаш даже още една бонус ще ти дам щото вървят по две нали разбираш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 ок става ако си навит ги имаш даже още една бонус ще ти дам щото вървят по две нали разбираш. Аха...ясно....а двойките в комплект тествани ли са за dual channel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 хахахха такъв дуал чанел са че няма на къде по принцип работят но и за ключодръжки стават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 така и така сте отворили темата - търся стар процесор - да речем 386, 486 или някъв изгорял нов. някъде 1-2 лв. мисля, че е сносна цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.