Jump to content
BulForum.com

Продавам 30 пинова памет

Recommended Posts

Извинявай, че питам ама съм малко назад с материала.

За к'во служи тва нещо и какво представлява.

това служи за... КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ!!

Не можеш да ли четеш бе :)

Аз имам 2 шепи такива, че и други и ги Подарявам, някой ако иска да пише ПМ и да се моли да ме срещне по центъра, щото едва ли ще се разкарвам... :)

закво ти е снимка на 30 пинова памет ?

провери в гуугъл и ще видиш какво е :)

Аз проверих и няма инфо!

това служи за... КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ!!

Не можеш да ли четеш бе :)

Не знам дали той не може да чете, но ти със сигурност не можеш да пишеш (да ли четеш)! :angry:

Относно темата и аз питам (създателя на темата) какво по-точно представлява и как се използва! Ако ме зариби ще си купя!

и не знам кво си търсил ти ама тия от първия път ми ги изкара :)

Е да, ама ти знаеш как да го търсиш, защото знаеш какво търсиш! Аз за първи път чувам за такова чудо и следователно идея си нямам какво е! За в гуугъл написах: 30 пинова памет за ключодържател, после - памет за ключодържател, ама нищо не излезе. Та за това попитах. И все пак не разбрах - какво точно е предназначението му? :confused

това е РАМ памет. ама е достатъчно стара и обезценена, че стойността и като ключодържател е по-голяма от колкото като хардваре ;)

присъствието на дупки я прави идеална за ключодържател.

много е готино :) а и тази 30 пиновата е по-малка от 72 пиновата което я прави и по-удобна.

друго си е да сложиш малко рамец на ключовете ти ;)

sandman, духовити сме, а :rolleyes:

И като гледам сме и.. разбирачи ;)

бухахаахах

- Чух ли друг да се смее ?

- Май да (отговор от отвъдното)

Това е оперативна памет от/за компютър, можеш да го намериш в google.com като търсиш "30pins RAM".

Между другото.. не съм аз който да преценява кой е за този форум, и кой не.. но ми се струва че ще се чувстваш по добре в рубриката 'Тя и той' :)

В купува/продава рядко се намира човек който да не знае чарковете на компютрите..

това е РАМ памет. ама е достатъчно стара и обезценена, че стойността и като ключодържател е по-голяма от колкото като хардваре ;)

присъствието на дупки я прави идеална за ключодържател.

много е готино :) а и тази 30 пиновата е по-малка от 72 пиновата което я прави и по-удобна.

друго си е да сложиш малко рамец на ключовете ти ;)

ХА-хха-хаха-ха! :woot :woot :woot

Това ли било? Аз се чудя що за връх в технологиите е това! През ума ми мина, че е ключодържател със 30 пинов код и като го набереш и ти отключва ключовете, после реших че е от онези модерни ключове дето са със чип и само го допираш до "ключалката" и той отключва!

Благодаря за информацията! ;)

ХА-хха-хаха-ха! :woot  :woot  :woot

Това ли било? Аз се чудя що за връх в технологиите е това! През ума ми мина, че е ключодържател със 30 пинов код и като го набереш и ти отключва ключовете, после реших че е от онези модерни ключове дето са със чип и само го допираш до "ключалката" и той отключва!

Благодаря за информацията! ;)

Пич ноо ти е развинтена фантазията(без да се обиждаш :lol: :lol: ). И аз не знаех кво представлява ама чак такива работи не предполагах(все пак е 1 лв.). Иначе по темата - аз ще искам 1 бр - може пък да изглежда гъзарско. :punk :punk :punk

Xaxaxaxaa :D :D :woot

Благодарско на всички отговорили от мое име и внесли яснота по въпроса.

тези пръчки ги продава един мой прятел. който иска да си купи - намира се в района на циганския кореком ( ша ма звиняват биритчедите ,исках да казвам ромския цорецом) .вижте червения Х на картата това е гараж под блока със сини врати karta.JPG

Ами не са последни и аз имам 10-15 броя, пускам ги и аз ако се интересува някой даже имам един хард голям той също е левче хахахахаххаха става става за нищо не става. Чинийка за котката става от капака.

Хайде на чинийката за коткиии и на ключодържателитееееееееее!!!

Ами не са последни и аз имам 10-15 броя, пускам ги и аз ако се интересува

Да попитам: отстъпки за големи покупки правиш ли? Да речем 5 броя за 2.50?

Да попитам: отстъпки за големи покупки правиш ли? Да речен 5 броя за 2.50?

ок става ако си навит ги имаш даже още една бонус ще ти дам щото вървят по две нали разбираш.

ок става ако си навит ги имаш даже още една бонус ще ти дам щото вървят по две нали разбираш.

Аха...ясно....а двойките в комплект тествани ли са за dual channel? :D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...