^MITO^ Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 Kutiikata ot 4 noj4eta struva 7.5 leva.Nqkoi ako iska da kazva.Noj4etata sa novi i sa si originalnite prosto gi vzimam na edro.Are vie ste EDIT: Ima leka korekciq v cenata 8.00 leva za kutiika kato sa ostanali samo 4 kutiiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 e tva mi haresa sega ostava nqkoi da kaje, 4e iska purvo da gi probva! ili puk da komentirate cenata Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 Аз искам. zmeikov@yahoo.com или 0898-525670 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 и аз искам Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 и аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 Kutiikata ot 4 noj4eta struva 7.5 leva.Nqkoi ako iska da kazva.Noj4etata sa novi i sa si originalnite prosto gi vzimam na edro.Are vie ste <{POST_SNAPBACK}> тва си е супер далаверка и аз искам дай ПМ къде да се видим Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 Брат ми, ти нямаш толкова бе до тук преброих 4 кандидата.. ти колко кутиики каза че имаш ;0) Между другото.. скоро ^MITO^ не знам дали ще ви отговори Тази вечер си продадох видео картата.. и компютъра ми е изключен, а аз споделям интернет-а със него... т.е ^MITO^ нема gateway към интернет Съжалявам, но ще се наложи да изчакате да си намеря видео карта :ph34r: Поправка: Промяна в плана преместихме лан кабела от доставчика на неговото pc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^MITO^ Posted October 22, 2004 Author Share Posted October 22, 2004 Emi toi biohack e prav za tva 4e vsy6tnost nqma mnogo ei sega proverih kolko ima se okaza 4e naistina sa gi izkupili.Ei sega takmo gi vzeh vsi4kite i se okaza 4esa 4 kutiiki oba4e koftito e 4e daje i cenata mi q dignaha taka4e sorry ama 6e trqa na 8.00 Neznam dali 6te polu4at na sy6tata cena bi trqbvalo taka mi kazaha ama mi kazaha 4e 6te nqkade kam vtornik srqda taka4e ako ima ne6to pak 6te vi pi6a.Pak sorry. Aaaa i mejdu drugoto imat i Gillette sensor excel 5 noj4eta v kutiika ama ne mi kazaha cena kazaha az da iskam taka4e mi kajete nqkvo po priemliva cena koqto da iskam Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 Искам да питам само за мач 3 ли са или имаш и за турбо щото ако имаш и аз искам Link to comment Share on other sites More sharing options...
^MITO^ Posted October 22, 2004 Author Share Posted October 22, 2004 Искам да питам само за мач 3 ли са или имаш и за турбо щото ако имаш и аз искам <{POST_SNAPBACK}> Emi na4i te dvata vida samobrysna4ki si ba4kat i s mach3 i s mach3 turbo 6toto az sam s mach3 ama sym s noj4e mach3 turbo Link to comment Share on other sites More sharing options...
^MITO^ Posted October 22, 2004 Author Share Posted October 22, 2004 Koito iska da kazva byrzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.