Jump to content
BulForum.com

Windows 2003 standart

I_am_weasel

Recommended Posts

ne moga da razbera kak da gi vzema ot xp-to ?? ti dali ste moje da mi gi dade6 kartata mi e s 4ip 2320 na aztech a faila v xp-to se kazva aztw2320.sys no nemoga da razbera kak da go instaliram kato driver v 2003 -to

p.s. a nqkoi da e srestal waliden serial 10x

Ръчна инсталация: update drive -> install from a list or specific location (advanced) -> след това с browse намираш папката с драйвера за XP (освен .sys файла трябва да има и един .inf файл) и това е B)

koftito e 4e nqma inf ? ina4e procedurata si q znam

Добре де, как го инсталираш под XP като няма .inf файл. Виж да не е в някоя друга папка (от по-горно ниво).

Чакай малко, ако XP-то го разпознава автоматично, то няма начин и сървъра да не го прави. Нещо не се връзва. Иначе папката е c:\windows\inf.

sega ste te svetna :

microsoft re6ili da premahnat suporta na po stari karti satoto smqtat 4e na serverite nqma da ima tolkova star harduer ... NO eventualno pusnali updeit ako slu4aino iska6 da izpolzva6 po stara karta da otide6 da si go svali6 ... zada polu4i6 driverite koito sa orqzali

Да бе, типично в техен стил :wacko: Ако наистина е така, тогава намери .inf файла от базата на XP-то, прехвърли го отделно някъде и го използвай заедно със .sys файла.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...