Jump to content
BulForum.com

Graffiti Art

BarCoder

Recommended Posts

Tozi topik posveshtavam na Graffiti Art-a v Bulgaria, nai ve4e Plovdiv

Vseki zariben fen da postva kvoto mu e na dushata za

vsi4ko po temata :)

Ti imash li neshto narisuvano, sobstveno...nqkoq skica...

q skanirai ako imash i dai da vidq style-a ti :) .... interestno mi e kato si go puknal toq topic dali razbirash naistina, ili prosto ti haresvat draskanicite po ulicite, deto ne mogesh da gi razchetesh :P

Po skoro sum kritik

nali znaesh koi stavat nai dobrite kritici - bezdarnicite :D

risuvam ot skoro ( vse oshte samo na hartia ) i oshte me e sram da pokazvam skici, puk i niamam seriozni (Prosto ne me svurta na edno miasto da risuvam)

Po skoro sum SERIOZNO zariben na temata

Ti Draskash li seriozno, ako da v koe crew si i kak se tagvash (Mejdu drugoto oshte daje tag niamam)

Ne si pravi preburzani zaklu4enia ;)

Pishi da obmeniame opit (imam MALKO) :D

Mi kak ti zvuchi tova - az sum ciklist, koito se subira s SP-tata i Udarnata grupa i oshte kup idioti ot plovdiv, koito se zaribqvat s hip-hop i razbiram ot vsichko po malko...i ot MCing i ot Grafiting....smisul - SP-tata ne gi poznavam vsichkite, priqtel sum s IOTO...puk toi e writer ot dve godini nqkade...q kaji nqkoi gotin site za grafiti..smisul - za skanirani snimki (na bombi, na golemi grafiti), ne za skanirani skici ...ot men zasega tova...pusni mi reply-che da znam che ima oshte nadejda i za internet maniacite da stanat hora :))) (da vzemat da razbirat ot neshto drugo osven komputri)

SP....Tia mom4eta si4kite gi uvajavam Nai me kefat "Horata na izgreva" i "Sudba"

mnoo sa to4ni pi4ovete Mink i 4etkata gi znam gore dolu dobre i ti garantiram 4e problemi ili naduvane ot tiah niama da vidish....za ceco i kalaia nishto ne komentiram shot gi znam samo po fizionomia.Udarnata grupa ne gi poznavam, no me radvat :D

GTS gi poznavam li4no i dvamata :)

I Freaky-to i Mr. Yoe sa to4ni tipove(Mnogo me radvat :P )

Mejdu drugoto Yo-to ima 3 godini Graffiti Art zad gurba si

(koeto poviarvai hi4 ne e malko) ;)

Taka i ne razbrah ot koe crew si ili kak se tagvash :(

Az ne sum ot nikoe crew i ne tagvam zashtoto sum v proces na obmisliane na psewdonim zashtoto BarCoder

e prekaleno dulgo i trudno shte se tagva

Eto ti malko saitove:

http://sevencanz.com/

http://cantwo.com/

pishi Graffiti v google.com i shte vidish mnogo saitove :D

awe BarCoder...sorry vprochem che zakusnqvam s posta, ama me nqmashe malko v pld...az ne sum ot nikoe crew, ponege ne se zanimavam s hip-hop (kakuvto i da bilo aspekt)...zaribqvam se po break-dancing i ot dosta vreme se zaribqvam no ne sum v nikoq grupa ili neshto takova, no moga da kaja che sum dostatuchno dobur, za da tancuvam na decata v diskotekite...kakto i da e....ta za tova che ne sum v nikoe crew...abe az SPECIALNO NAPISAH "az sum CIKLIST" ...seshtash li se..techno, minimal :)...az tova slusham, samo deto ne sum nqkuv tup raver da se dvija s oligofreni....prosto sum s tqh...vprochem sudba jiveqt vuv susedniq blok na moq (Kalaq ko li prai v kazarmata gorkiq :P )....

mersi za linkovete, ima gotini neshta....

vprochem, kato kazvash che mislish za tag, tova kakvo znachi - chat, pat ili den i nosht...shtoto edin priqtel dve sedmici se muchi edno vreme i sq se tagva MastaCool .... emi tova ne e po-kuso ot BarCoder, no puk BarCoder zvuchi mnogo....komputurno, dmem....trqbva da izmislish neshto drugo :)

aide ... \/ B)

ave kolko hip-hop maniaci imat evrocom.net ?!?!?!??!?! :huh: ;) i nito edin ne se e obadil ??? :angry: xopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

stegnete se ve !!!! :blink: daite da razmenim malko opit ...i vsichko :D az s oshte edin pich pylnehme warez-a ama veche ostanah samo az ...toi sprq po tehnicheshki prichini... :unsure: daite malko po-seriozno otnoshenie vee .....xopa sme trqbva se poddyrzhame :P B)

am seriozno osven za grafiti, UGS, Sp...i koi sa vi priqtelite daite da napravim edin lud site ot warez-a :D az sam malko LUD.....shte kachvam 24/7 :lol:

seriozno govorq dori i sekciq GRAFFITI mozhe da nakarame Veno da napravi... :rolleyes:

daite malko iniciativa da poemem i da sytvorim neshto interesno i huavo ! :D peaze....razchitam na vas !!! :P

Pesho kefish me 4oveko, posta ti po4va super zaplashitel no, no kato stignah do 3 red ti se izkefih Mnoo.. :D

Navit Sum za saita shte napravia nevuzmojnoto za da pomogna... 24/7 ;) pishi me v smetkata

imam ka4estven snimkov material na niakoi neshta na Komatevskia Vuzel ( Hall of Fame/Shame za plovdiv ) glavno sum snimal neshta na GTS i NSP no ima i drugi hubavi raboti, ako se naloji shte pravia oshte snimki. :D

Imam Graffiti kolekciata na Freaky-to i shte go pomolia za razreshenie da ia ka4vam v neta, a v neia ima sekvi raboti ot celia grad ( Za koeto RESPECT to Mr. Yoe ):)

P.S.Ia kaji kade da si hostna edno sait4e , ama da ima kum 20 30 MB miasto i da e nekuv kus subdomain kato box.sk ili neshto takova i da e burz

10x in advance :D

PEACE

• 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...