BarCoder Posted November 30, 2002 Share Posted November 30, 2002 Tozi topik posveshtavam na Graffiti Art-a v Bulgaria, nai ve4e Plovdiv Vseki zariben fen da postva kvoto mu e na dushata za vsi4ko po temata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savage Posted December 1, 2002 Share Posted December 1, 2002 Ti imash li neshto narisuvano, sobstveno...nqkoq skica... q skanirai ako imash i dai da vidq style-a ti .... interestno mi e kato si go puknal toq topic dali razbirash naistina, ili prosto ti haresvat draskanicite po ulicite, deto ne mogesh da gi razchetesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarCoder Posted December 1, 2002 Author Share Posted December 1, 2002 Po skoro sum kritik nali znaesh koi stavat nai dobrite kritici - bezdarnicite risuvam ot skoro ( vse oshte samo na hartia ) i oshte me e sram da pokazvam skici, puk i niamam seriozni (Prosto ne me svurta na edno miasto da risuvam) Po skoro sum SERIOZNO zariben na temata Ti Draskash li seriozno, ako da v koe crew si i kak se tagvash (Mejdu drugoto oshte daje tag niamam) Ne si pravi preburzani zaklu4enia Pishi da obmeniame opit (imam MALKO) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savage Posted December 3, 2002 Share Posted December 3, 2002 Mi kak ti zvuchi tova - az sum ciklist, koito se subira s SP-tata i Udarnata grupa i oshte kup idioti ot plovdiv, koito se zaribqvat s hip-hop i razbiram ot vsichko po malko...i ot MCing i ot Grafiting....smisul - SP-tata ne gi poznavam vsichkite, priqtel sum s IOTO...puk toi e writer ot dve godini nqkade...q kaji nqkoi gotin site za grafiti..smisul - za skanirani snimki (na bombi, na golemi grafiti), ne za skanirani skici ...ot men zasega tova...pusni mi reply-che da znam che ima oshte nadejda i za internet maniacite da stanat hora ) (da vzemat da razbirat ot neshto drugo osven komputri) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarCoder Posted December 4, 2002 Author Share Posted December 4, 2002 SP....Tia mom4eta si4kite gi uvajavam Nai me kefat "Horata na izgreva" i "Sudba" mnoo sa to4ni pi4ovete Mink i 4etkata gi znam gore dolu dobre i ti garantiram 4e problemi ili naduvane ot tiah niama da vidish....za ceco i kalaia nishto ne komentiram shot gi znam samo po fizionomia.Udarnata grupa ne gi poznavam, no me radvat GTS gi poznavam li4no i dvamata I Freaky-to i Mr. Yoe sa to4ni tipove(Mnogo me radvat ) Mejdu drugoto Yo-to ima 3 godini Graffiti Art zad gurba si (koeto poviarvai hi4 ne e malko) Taka i ne razbrah ot koe crew si ili kak se tagvash Az ne sum ot nikoe crew i ne tagvam zashtoto sum v proces na obmisliane na psewdonim zashtoto BarCoder e prekaleno dulgo i trudno shte se tagva Eto ti malko saitove: http://sevencanz.com/ http://cantwo.com/ pishi Graffiti v google.com i shte vidish mnogo saitove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savage Posted December 6, 2002 Share Posted December 6, 2002 awe BarCoder...sorry vprochem che zakusnqvam s posta, ama me nqmashe malko v pld...az ne sum ot nikoe crew, ponege ne se zanimavam s hip-hop (kakuvto i da bilo aspekt)...zaribqvam se po break-dancing i ot dosta vreme se zaribqvam no ne sum v nikoq grupa ili neshto takova, no moga da kaja che sum dostatuchno dobur, za da tancuvam na decata v diskotekite...kakto i da e....ta za tova che ne sum v nikoe crew...abe az SPECIALNO NAPISAH "az sum CIKLIST" ...seshtash li se..techno, minimal ...az tova slusham, samo deto ne sum nqkuv tup raver da se dvija s oligofreni....prosto sum s tqh...vprochem sudba jiveqt vuv susedniq blok na moq (Kalaq ko li prai v kazarmata gorkiq ).... mersi za linkovete, ima gotini neshta.... vprochem, kato kazvash che mislish za tag, tova kakvo znachi - chat, pat ili den i nosht...shtoto edin priqtel dve sedmici se muchi edno vreme i sq se tagva MastaCool .... emi tova ne e po-kuso ot BarCoder, no puk BarCoder zvuchi mnogo....komputurno, dmem....trqbva da izmislish neshto drugo aide ... \/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirMixAloT Posted December 8, 2002 Share Posted December 8, 2002 ave kolko hip-hop maniaci imat evrocom.net ?!?!?!??!?! i nito edin ne se e obadil ??? xopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa stegnete se ve !!!! daite da razmenim malko opit ...i vsichko az s oshte edin pich pylnehme warez-a ama veche ostanah samo az ...toi sprq po tehnicheshki prichini... daite malko po-seriozno otnoshenie vee .....xopa sme trqbva se poddyrzhame am seriozno osven za grafiti, UGS, Sp...i koi sa vi priqtelite daite da napravim edin lud site ot warez-a az sam malko LUD.....shte kachvam 24/7 seriozno govorq dori i sekciq GRAFFITI mozhe da nakarame Veno da napravi... daite malko iniciativa da poemem i da sytvorim neshto interesno i huavo ! peaze....razchitam na vas !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarCoder Posted December 8, 2002 Author Share Posted December 8, 2002 Pesho kefish me 4oveko, posta ti po4va super zaplashitel no, no kato stignah do 3 red ti se izkefih Mnoo.. Navit Sum za saita shte napravia nevuzmojnoto za da pomogna... 24/7 pishi me v smetkata imam ka4estven snimkov material na niakoi neshta na Komatevskia Vuzel ( Hall of Fame/Shame za plovdiv ) glavno sum snimal neshta na GTS i NSP no ima i drugi hubavi raboti, ako se naloji shte pravia oshte snimki. Imam Graffiti kolekciata na Freaky-to i shte go pomolia za razreshenie da ia ka4vam v neta, a v neia ima sekvi raboti ot celia grad ( Za koeto RESPECT to Mr. Yoe ) P.S.Ia kaji kade da si hostna edno sait4e , ama da ima kum 20 30 MB miasto i da e nekuv kus subdomain kato box.sk ili neshto takova i da e burz 10x in advance PEACE Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirMixAloT Posted December 8, 2002 Share Posted December 8, 2002 idqlno choveko shte go napravim !! warez.ru shte stane site-a s nai-mnooo hip-hop samo che edno ne razbrah ot kyde me poznavash ?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarCoder Posted December 10, 2002 Author Share Posted December 10, 2002 Ot daskalo she ti pisha na maila za podrobnosti OK spoko ne sum niakoia ninja hacker deto znae vsi4ko za vseki :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vhristev Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 4 REAL Hip Hop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Хаха, тая тема на две години как я намери? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.