PePfx Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 3dsmax 7 niakoi probva li novia MAX 7 ? kakvo vi e mnenieto za nego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 Ще ти кажа,като сваля всички CD-та . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 3dsmax 7 <{POST_SNAPBACK}> Ама сигурен ли си, че това е цялата версия? Защото ми изглежда доста мъничко за да е 3ДМ 7! Аз имам 5 и е на 1 диск! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rambo Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 Ей хора! Ще ми кажете ли как да инсталирам character studio към 3dsmax5. Ако може и да ми дадете линк от където да го сваля. Мерси предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 МАКС 6 е на 3 диска... rambo,сваляш,инсталираш,пускаш модификатор който се ползва от Char Studio и тогава ще ти поиска сериен номер,пускаш генератора и готово... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 А ве това което сте качили не е целия 3D Studio MAX 7 той е на 3 диска така че надявам се някой скоро да го ъплоадне аз вече пуснах рекуест Link to comment Share on other sites More sharing options...
rambo Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 Ama az pitam za 5 kak stava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 Ama az pitam za 5 kak stava. <{POST_SNAPBACK}> Ми RIP ти е отговорил пък и темата се казва 3D Studio MAX 7 не 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rambo Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 A ima li takav modifikator za versiq 5. Mersi predvaritelno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Tova, koeto e ka4eno e samo iadroto na 3Ds Max. Pulnata versia e na 3 CD-ta Po4ti nikakva promiana ne otkrix v interfeisa. Moje da sa dobavili niakoi drug plugin ili efect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rambo Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Mojesh li da mi kajesh tam kato vleznesh v 4uka na liniqta za osvetlenie i kamera dali kato natisnesh parvoto tozi prozorec mi vika neshto tam,. Tova opasno li e da me hvanat 4e imam piratsko kopie na programata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Mojesh li da mi kajesh tam kato vleznesh v 4uka na liniqta za osvetlenie i kamera dali kato natisnesh parvoto tozi prozorec mi vika neshto tam,. Tova opasno li e da me hvanat 4e imam piratsko kopie na programata. <{POST_SNAPBACK}> Ne. Max go polzvam ot dosta vreme i ne vijdam takava opasnost. edit: ako dade6 edin shot da vidia kakvo te pita to4no, 6t e enai-dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
rambo Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Mersi friend ama da ti kaja az sq se u4a i za tva pitam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Mersi friend ama da ti kaja az sq se u4a i za tva pitam. <{POST_SNAPBACK}> vij kakvo sum pravil na Max: http://sci.bio.argon.acad.bg/ilustrations/3d.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted October 27, 2004 Author Share Posted October 27, 2004 А ве това което сте качили не е целия 3D Studio MAX 7 той е на 3 диска така че надявам се някой скоро да го ъплоадне аз вече пуснах рекуест <{POST_SNAPBACK}> abolutno celia max e. tozi max originalen no e ograni4en, ako nekoi ka4i"full" moje da se zeme samo cracka moje6 da ba4ka6 no ne moje6 da rendva6 v mreza ako ima serial i code ste stane full versia sus vsi4ki e taka ne vijdam smisal da se ka4vat 3 diska s gluposti az sum ka4il nai vajnite nesta. si4ko drugo se prepokriva s starite versii( texturi,helpove,videos i dr) da tursim crak zadrujno A ima li takav modifikator za versiq 5.Mersi predvaritelno! <{POST_SNAPBACK}> tova ne e modifikator a e systema. ima si ya v samia max- system-biped create:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted October 27, 2004 Author Share Posted October 27, 2004 Tova, koeto e ka4eno e samo iadroto na 3Ds Max. Pulnata versia e na 3 CD-ta Po4ti nikakva promiana ne otkrix v interfeisa. Moje da sa dobavili niakoi drug plugin ili efect. <{POST_SNAPBACK}> hehehe ima max ili nema max tva ne e linux da ima yadro nai mnogo da izleze service pack za da otkrie6 promiana v interfeisa tribva da siba4kal s softa promiana ima, moje da ne se vijda s prosto oko nai yakoto e 4e na podravniavane na obekti po podrazbirane slaga x y i z i samo maha6 koito axis ne iska6, po dobre da mahna edin ili 2 otkolkoto da chakvam 3 ima i oste dosta udobstva po serioznite promeni sa opisani v saita na discreet. edit: naistina li nema nekoi seriozen maxajia? daite da napraim nova tema i seki da postva po nekoi render. screenshots tova napravih naburzo a test na rendera na max7 nekoi probval li e vray z max 6 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Те версията на 3ЦД я качиха... Иначе първоначално бяха обявени много малко нововъведения,но сега след като прегледах pdf-а,останах изумен.Страшно много полезни неща са променени.Жалко,че нямам време да опитам нещо,но когато това стане ще дам шотове. PePfx,бара е хубав,но намали рифлекшъна,че много огледално стои. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted October 28, 2004 Author Share Posted October 28, 2004 Те версията на 3ЦД я качиха...Иначе първоначално бяха обявени много малко нововъведения,но сега след като прегледах pdf-а,останах изумен.Страшно много полезни неща са променени.Жалко,че нямам време да опитам нещо,но когато това стане ще дам шотове. PePfx,бара е хубав,но намали рифлекшъна,че много огледално стои. <{POST_SNAPBACK}> az taka iskam da sedi, testvah rendera noo e burz tinapravi li nesto s vray? Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 az taka iskam da sedi, testvah renderanoo e burz tinapravi li nesto s vray? <{POST_SNAPBACK}> Tova ne e li dostatu4no seriozno: http://sci.bio.argon.acad.bg/ilustrations/3d.htm Moite uvajenia PePfx, no istinskite "MAX-adjii" praviat eto takiva ne6ta: http://www.hybridmedicalanimation.com/page...dthelatest.html Tova moje da e praveno i na Maya, no vse pak e grandiozno. Mislia si, 4e nito az nito ti mojem da se klasirame v tia tvorenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 tinapravi li nesto s vray? <{POST_SNAPBACK}> Не,V-ray за 7-ма версия няма още.А за 6-цата така и не ми го прати . genecatcher,това "грандиозното" само стои така.Всъщност геометрията е проста,а текстурите са много пипнати...Иначе крайният ефект е супер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted October 28, 2004 Author Share Posted October 28, 2004 Tova ne e li dostatu4no seriozno: http://sci.bio.argon.acad.bg/ilustrations/3d.htmMoite uvajenia PePfx, no istinskite "MAX-adjii" praviat eto takiva ne6ta: http://www.hybridmedicalanimation.com/page...dthelatest.html Tova moje da e praveno i na Maya, no vse pak e grandiozno. Mislia si, 4e nito az nito ti mojem da se klasirame v tia tvorenia. <{POST_SNAPBACK}> za teb sigurno, no tezi nesta ne sa nevuzmojni za naprava. ne opira do poznavane na softa a do kompoziciya da izmisli6 nesto interesno. napravi tovva predi da govori6 za men kakto za teb na bilborda izglejda oste po dobre. mislia 4e moga da se klasiram i ako moje6 da pravi6 ubavni sa moje6 sus seki soft. edit: ako niakoi napravi takova stuklo da mi se obadi ICQ 25246248 o4akvam i va6i screenshots a ne razni linkove:) daite napravo da se suberem da obmenim opit, ste e interesno da nau4a novi nesta. napravo da pravia nova tema Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted October 28, 2004 Author Share Posted October 28, 2004 eto TUK e temata, seki da ka4va svoi nesta da vidim koikakvo moje, ste e interesno. e ako nekoi ka4i nesto koeto e pravil s MAYA nema da mus e razsurdim, se pak e vajno kakvomoje6 a ne samo softa koito izpolzva6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 Тва стъкло се прави лесно с MentalRay . Шотове в другата тема ще пусна,но по-късно.Имам малко останали след един кофти формат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted October 29, 2004 Author Share Posted October 29, 2004 tova sum go pravil sus scanline neka seki da pokazva stuklo i voda zapalen sum na tema realisti4na voda ( ocean, te4nosti , fluidi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 То за тея неща си има plug-ins . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.