Infected Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Svalih si NFS3 ot warez kato BIN i CUE ... Kato gi pusnah prez D-Tool-a si startira avtomati4no SetUp-a za Instalaciq.. izbiram si ezik (English).. sled tova mi izliza slednoto preduprejdenie: A ako otida v Explorera i dam (EXPLORE) na suotvetniq Drive kadeto e NFS mi izliza papkata s failovete vutre i kato startiram ikonata na NFS mi izliza slednata rabota: Nqkoi znae li kakvo to4no stava tuka ? dali e ot PC-to mi iili prosto igrata na servera e ka4ena defect-na . 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Играта е ДЕФЕКТНА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Ам аз знам че на ЕКС Пи не трКгва ве брат сори ама.. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infected Posted October 21, 2004 Author Share Posted October 21, 2004 Verno e 4e sum s XP Nadqvam se da ima na4in bez da si smenqm OS-a da trugne Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 ne sym siguren dali vyobshte shte vyrvi na xp no vse pak naglasi compatibility na exe-to ili za 95 ili za 98. Osven tova dokolkoto si spomnqm v direktoriqta setup ima fail 3dsetup.exe, koito trqa da se pusne za da si nastroi videoto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Играта е ДЕФЕКТНА <{POST_SNAPBACK}> Дефектна ти е главата. Като не знаеш поне не пиши. Играта съм е играл на ХР без никви проблеми до преди няколко месеца. Теглил съм е от warez.ru. Това ми прилича на бъгнат уиндоус Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Аз мисля, че е нещо от настройките на играта.Трябва да има някакъв registry file или друг, който е за да ти засече видеокартата.Иначе попринцип играта си е добре.Аз лично съм я играл, свалена от warez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 провери в SETUP папката там трябва да има 3д настроики направи си ги запази ги и тогава я играи иначе мисля ,че не ставаше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.