Jump to content
BulForum.com

Need For Speed III Problem :)

Infected

Recommended Posts

Svalih si NFS3 ot warez kato BIN i CUE ...

Kato gi pusnah prez D-Tool-a si startira avtomati4no SetUp-a za Instalaciq.. izbiram si ezik (English).. sled tova mi izliza slednoto preduprejdenie:

Errror.JPG

A ako otida v Explorera i dam (EXPLORE) na suotvetniq Drive kadeto e NFS mi izliza papkata s failovete vutre i kato startiram ikonata na NFS mi izliza slednata rabota:

Error2.JPG

Nqkoi znae li kakvo to4no stava tuka ? dali e ot PC-to mi iili prosto igrata na servera e ka4ena defect-na :confused .

10x :huh:

ne sym siguren dali vyobshte shte vyrvi na xp no vse pak naglasi compatibility na exe-to ili za 95 ili za 98. Osven tova dokolkoto si spomnqm v direktoriqta setup ima fail 3dsetup.exe, koito trqa da se pusne za da si nastroi videoto.

Играта е ДЕФЕКТНА

Дефектна ти е главата. Като не знаеш поне не пиши. Играта съм е играл на ХР без никви проблеми до преди няколко месеца. Теглил съм е от warez.ru. Това ми прилича на бъгнат уиндоус

Аз мисля, че е нещо от настройките на играта.Трябва да има някакъв registry file или друг, който е за да ти засече видеокартата.Иначе попринцип играта си е добре.Аз лично съм я играл, свалена от warez.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...