Jump to content
BulForum.com

http://verfassungsspiel.de - Дайте мнение

MyTag

Recommended Posts

Гледах за това по новините.По проинцип не ми харесва много тази игра, обаче поне си струва да се пробва човек ;)

Това е линка

Аз от 10 въпроса отговорих на 9 но трябва да ти кажа,че е много трудно и аз с доста голям късмет отговорих на повечето въпроси

А бе, и аз гледах по телевизията за тази игра с награда екскурзия до Страсбург! И, още гледах, как онази ми ти Меглена Кунева (или беше друга, де да знам!) се плюнчеше за евроинтеграция и тем подобни глупости, и изнасяше лекции в някакво затънтено местенце как да станем европейци! Как може един толкова беден народ да стане европейски, някои хора по върховете не могат (и не искат!) да разберат.

Та, за играта -първата (и единствената!) асоциация, която събуди у мен, беше за викторина с въпросчета за живота на чичко Ленин (респ. Сталин, Димитров и пр. или историята на Великия Съветски Съюз), от 80-те години, с награда -почивка на пионерски лагер в Сочи! Никакъв напредък за 20 години! Въртим си задника на всички посоки, и все напред и нагоре гледаме, ама не мърдаме нито педя! Много жалко.

Дано има някой, който схваща за какво иде реч, ама и да няма, все тая...

А аз имам само един въпрос - нас какво ни грее Европейската конституция,като не сме членове на ЕС?И за какъв чеп ми е тая конституция?

Даже и за 00 не става :lol:

А аз имам само един въпрос - нас какво ни грее Европейската конституция,като не сме членове на ЕС?И за какъв чеп ми е тая конституция?

Даже и за 00 не става  :lol:

Именно

А бе, то и аз това исках да кажа по-горе, ама го направих по-многословно и по-цветно и насочено към хората с по-асоциативно мислене... И по-дълга памет, ама то това, е и според годинките или според прочетените книжки по история!

И аз участвах. Резултат 8 от 10. Не познах само за религиите и за звездите в знамето. Значи ми трябват още две години да доузрея за европеец. Хе-хе...

Марвин, не вкарвай нерви. Нещата се случват самостоятелно и независимо от нас. Ако Миглена Кунева реши да ни асоциира към планетата Сатурн, и на твоята глава ще сложат пръстени.

В тази връзка (малко off-topic) много интересно ще стане ако направят референдум за EU. Според мен негативистичните настроения сред народа преобладават и е много опасно народния вот да не каже "НЕ". Ела виж тогава.

Чавдар

Даже и за 00 не става  :lol:

Нас ни грее това, че нашата ще стане 1:1 с Европейската до 2007 г. ;). И плюс това става за много неща. Не с нашите остаряли закони. В момента малко по малко се запознавам с тях и направо се изумявам колко са остарели :(.

Нас ни грее това, че нашата ще стане 1:1 с Европейската до 2007 г. ;)

Но все още не е.Когато стане - добре!Но засега - пасувам.Не,че съм против приемането ни - но нека е като хората.

Хора, май вече няма нужда и да се ядосваме зареди тези страхотни простотии, на мен играта ми е забавна само зареди духчето, при повече въображение ще чуете, че то говори много мили неща... що се отнася до наградата... тя едва ли ще се падне на мен, но ми харесва, когато духчето ме окуражава като каже "добра работа, Див косъм!". А и дори да не ни засяга тази кунституция, е хубаво да научим и някои странични неща, ей така... за обща култура. :sick

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...