Jump to content
BulForum.com

Clip Art

Recommended Posts

Трябва ми Clip Art Pictures

Говоря за Високорезолюционни снимки във всякакви области.Знам че се продават на дискове които струват доста множко кинти.Питам не мога ли да си сваля въпросните дискове от някъде.Или ако има на Wareza > къде?.Ако знаете някакви Free сайтове със хубави снимки моля споделете ги :). Трябват ми спешно :blink: :wacko:

Ето два примерни сайта:www.brandx.com и www.comstock.com в който се продават такива дискове но искат парички :(

webshots.com не ти ли върши работа ? :confused

Има го на warez-a ... ;)

Ами да сега го свалям и ще видим колко ще ми свърши работа. Но все пак давайте още предложения.Колкото повече толкова по-добре. :)

Олееее ЕДно ГОООЛЯЯМММООО Благодаря за MC_Killer_ :) :) :) :woot :woot :woot :D :lol: B) :punk :punk :punk :punk .

Не е баш това което ми трябва но върши работа :)

BTW сега свалям Photodisks с eMule и после ако има заинтересовани може да ги кача на wareza :)

Webshots Desktop Има опция Black&White за wallpaper и desktop.

Pi4ove za da ne se mu4ite eto vi link Vsi4ko sum go svalql s golqma muka. Dosta trudno se namirat. My Webpage

Zna4i tam shte vidite dir. Ima Corew Clipart (unikalna kolqkciq) i dir Photo CD's & Texture snimkite i 3d modelite sa dobri

Това да не е Corel Gallery 750000 (10 диска)- ако не е мога да я кача , шефа чак от Щатите я донесе.

И защо да не направим един подраздел на wareza за такива неща, мога да кача 10

диска PCD. Сигурен съм че и други юзаъри които се занимават с предпечат имат.

Pi4ove za da ne se mu4ite eto vi link Vsi4ko sum go svalql s golqma muka. Dosta trudno se namirat. My Webpage

Zna4i tam shte vidite dir. Ima Corew Clipart (unikalna kolqkciq) i dir Photo CD's & Texture snimkite i 3d modelite sa dobri

:woot :wub: :woot

Ухаааааа.

Качвайтеееееее :) :)

Аз съм много навит да направим такава секция във вареза :)

И аз ще кача тези работи които свалям (почти ги сфалих :) )

за сега мога да кача да кача :

Photodisk-Comstock-Faces CD >>>544MB

Comstock-Babies.zip>>>> 126Mb(този най верояно няма да кача защото ще го свалям още 92дни и 13часа :lol: :lol: :lol:

Photodisk-Comstock-Industry Cd >>>>>570Mb

Photodisk-Comstock-Advancing TechnologyCD>>>>158Mb

добре тогава.

Имам въпрос към админите - не може ли да се направи папка в Pictures и в FTP/Pictures, например High.Resolution.Gallery и да се знае че тя е за такива неща които могат да се ползват за предпечат. Вътре ще качваме само векторен клипарт, PhotoCD и евентуално JPG с високо качество.

Ако сте съгласни - да почваме, аз ще налея веднага двайсетина диска.

Надявам се да бъде полезно - такива неща трудно се намират.

PS. Може би ще трябва да има някакъв контрол, за да не се пълни папката с повтарящи се неща и простотии.

PPS. А така като гледам, темата е сериозна за даден кръг хора, ако има желание някой модератор може да я пинне.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...