JESUS Posted June 5, 2003 Share Posted June 5, 2003 1.purvo sum ne sum tup. 2.ne znachi che kato se zanimavash s fitnes si tup(tuk razbiram kolko razbirash izobshto ot zivota) 3.Ako imash nuzda ot pomosh shte ti pomogna 4.Ne iskah da stigam chak do tuk 5.Ako iskash moze da si ostanem priateli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 5, 2003 Share Posted June 5, 2003 Trubi, edno drugo, malee do kude stignaha neshtata. A kato si pomislq, che men edin me zaplashvashe, che kato zaspq shtql da mi stushi glavata. Hahahahahah, bati kolko smqqqh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted June 5, 2003 Share Posted June 5, 2003 haha.. Runner men pa minalot lqto ma trqsnaha s policeiska palka v glavata 3 dena bqh kato na smilecheto :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
hldd3n Posted June 6, 2003 Author Share Posted June 6, 2003 a we jesus ae nedei se prai na oboroten bash tuka a ! v na4alto kazah za kvo e topica stiga gluposti ! p.p otnikade ne mi minava kvi muskoli imash phahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 Gledaite "Berserk" (ili Berserker) ne si spomnqm imeto to4no, no e xubavi nqkoi, ako mu se ka4va da go ka4i. Az moga da namerq parvite epozodi, no ne mi se ka4vat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 a we jesus ae nedei se prai na oboroten bash tuka a ! v na4alto kazah za kvo e topica stiga gluposti ! p.p otnikade ne mi minava kvi muskoli imash phahahaha ale az na teb neshto da sum kazval.stiga prostotii Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAGOTA Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Mojeli ostanalite epizodi na ''full metal panic'' i dori ako moje drugi misiy.Ako slojish i na ''InuYasha'' si velik. Wall... Tuk pada goliam smiah .Kvi sa tia ISKRENO I LICHNO.Kupon do dupka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamoth Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 zdr na sicki pyrvo iskam da kaja che ne sym niakav fen na animeto ama me kefi da go gledam. ta tova go kazah zaradi moia request; ))) ne sym sigoren dali ghost in the shell 2 e izlezal ako da tva e req sorry za nevejestvoto mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 GITS 2 е факт Ама няма кой да го преведе. Даже от японски на английски било МНОГО сложно. Създаделите го набохали с разни брутални диалози, та чак самите японци не чаткали съвсем всичко. Ама ако не друго - поне красивата анимация ще гледаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prepe4eniq Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 ШШШ тука бахти аниметата дето обсъждате ле маина.Аз искам да пуснете Yu-Gi-Oh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 crying freeman nqkoi gledal li e? neznam to4no manga li e anime li e ili ima nqkva razlika mejdu dvete no e super qk..staro e i mai e prevedeno na frenski tuka ama e ludnica...pone kogato go gledah predi 6-7 godini mi haresa ...ima i film takuv v wareza no edva li shte e hubav za animeto sum gledal samo purvite 1-2 epizoda za drugite ne moga da iskaja mnenie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 манга-японски черно-бели комикси аниме-японса анимация GITS 2 е фактюдаде ама е факт само в япония img src="style_emoticons/default/laugh.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":lol:" border="0" alt="laugh.gif" /> по останалия свят тръгва на 17 септември... за crying freeman скоро би тряяло да се качи на едно място нирмален двд рип вариант... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crexis Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 az sh ezmea da ka4a naruto do 99 (do taq seriq sa izleznali) ma dano da ima mqsto 4e ina4e nema s eznaimavam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 Mojeli ostanalite epizodi na ''full metal panic'' i dori ako moje drugi misiy.Ako slojish i na ''InuYasha'' si velik. Wall... Tuk pada goliam smiah .Kvi sa tia ISKRENO I LICHNO.Kupon do dupka <{POST_SNAPBACK}> http://chise.ludost.net/Anime/ Тука анимета дал господ,включително и епизодите на FMP дето търсиш.А и с тая хронична липса на място едва ли някой ще ти изпълни рикуеста в близките месеци П.С. Пънк + Аниме изглежда много странна комбинация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ka_Flegmi Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 iskame 4-te OAV ama dvd rips na japanese + eng subs <{POST_SNAPBACK}> np ... tochno twa imam ama nqma li gi anime 2 ? imam i 2ta seisouhen-a na sushtoto kachestvo .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 az sh ezmea da ka4a naruto do 99 (do taq seriq sa izleznali)ma dano da ima mqsto 4e ina4e nema s eznaimavam.. <{POST_SNAPBACK}> закво ще го качваш като го има на 3 места ин пиира? @nookie-бъркаш се,там няма сериите на FMP в общи линии кикъде ги няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 закво ще го качваш като го има на 3 места ин пиира?@nookie-бъркаш се,там няма сериите на FMP в общи линии кикъде ги няма <{POST_SNAPBACK}> Greshish Ima gi samo che trqbva s malko zor da se izdyrpat..demek prez irc servera na Rizon.Ako ti se zanimava da gi teglish, moga da ti obqsnq kak stava ako imash merak Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 имаш предвид да ги дърпам през мирц от външни хостове(или както там му се вика)?не мерси-чак толкова не бързам чесно да ти кажа .Аз имах предвид че на линка дето с го дал няма FMP,там има FMP fumoffu,което е съвсем различно нещо а,да,дагота искаше инуяша...аз бях дал линк в кометарите за анимето,но някои хитрец го изтри,заедно с още към 10-на коментара..луди хора както и да е www.info.datacom.bg/anime/anime-има го до 136 епизод ако не ме лъже паметта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Nepomni imeto nafilma i ni6to ot nego no edna replika mi se e zape4atala v glavata.6te se postaraia da obiasni kakvoto pomnia imafe edni hora s golemi me4ove deto praviha magii i edno malko momi4nce s me4 i to puska6e mnogo mo6tni fire balls i se kaza nakraia Tia e nai silnata!!! ne znam kolko moze da pomogne tova no e vsi4ko koeto pomnia. Tova anime mi se zape4ata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 np ... tochno twa imam ama nqma li gi anime 2 ? imam i 2ta seisouhen-a na sushtoto kachestvo .... <{POST_SNAPBACK}> батка моя пост е преди година и 3 месеца, тогава вареза беше на половина на сега, новаците малко да гледат датите. аз имам FMP, но не съм го гледал и с тва винаги свършващо място вече ма е страх да качвам, ма ако се намери още някой който да реши че го иска ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh0ckwav3 Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Псл ка4ете на naruto си4ките серий .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Псл ка4ете на naruto си4ките серий .. не качвайте от 135 до 220 тва са възможно най-малоумните филари правени някога Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITACHI Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 не качвайте от 135 до 220 тва са възможно най-малоумните филари правени някога Prav si tva sa nai tapite serii!Sq po4na da izliza noviq sezon na Naruto-Naruto Shipuuden . Ka4vaite ot tqh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.