blo0d_master Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Не мога да си намеря кодекс за филмчета с формат ".3gp" ... става въпрос за филми от телефона към компютъра когато си ги сваля на PC-to ми си сваля ето с този странен формат...не тръгват нито на Quick Time Player , Mv2Player , BS Player , Windows Media Player ... пробвах всичко което мога , но пак не стана ако някой знае как да пусна тези филми на PC-to си да пост-ва незабавно Мерси от сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 С QuickTime най - новата версия. И при инсталация дай опцията с която се пуска поддръжката на този формат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 аз си ги гледам с Nokia Multimedia Player.Можеш да го намериш в Nokia PC Suite Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 аз си ги гледам с Nokia Multimedia Player.Можеш да го намериш в Nokia PC Suite Като каза Нокиа се сетиш, че с Nokia Multimedia Converter(по късно ще го кача) може да си правиш разни клипове в .3gp формат. Клипа на Whitesnake - Is This Love стана ~2.5mb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted October 21, 2004 Author Share Posted October 21, 2004 получи се , трябваха малко настройки и стана работата мерси за помощта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 Като каза Нокиа се сетиш, че с Nokia Multimedia Converter(по късно ще го кача) може да си правиш разни клипове в .3gp формат. Клипа на Whitesnake - Is This Love стана ~2.5mb. <{POST_SNAPBACK}> гледам още не си го качил а не ми се сваля Quicktime и с него да конвертирам така че няма да е лошо да го качиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Nokia.Multimedia.Converter.2.0 Според авторите на програмата се иска да имате инсталиран SP1. Само че май някой ги е излъгал . Без SP1 също си върви перфектно. П.С. Трябва малко да ме подсещате когато не съм качил нещо, че имам навика да забравям . Link to comment Share on other sites More sharing options...
emo_one Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Искам да попитам с коя програма да постигна обратния процес в смисъл от *.3gp към *.avi или *.mpeg , благодаря ви педваритено Link to comment Share on other sites More sharing options...
.D. Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 s quick time 6.5.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.