Jump to content
BulForum.com

Кодекс за филми с формат 3gp ?!?

blo0d_master

Recommended Posts

Не мога да си намеря кодекс за филмчета с формат ".3gp" ... става въпрос за филми от телефона към компютъра когато си ги сваля на PC-to ми си сваля ето с този странен формат...не тръгват нито на Quick Time Player , Mv2Player , BS Player , Windows Media Player ... пробвах всичко което мога , но пак не стана :wacko: :blink: ако някой знае как да пусна тези филми на PC-to си да пост-ва незабавно

Мерси от сега :punk

аз си ги гледам с Nokia Multimedia Player.Можеш да го намериш в Nokia PC Suite

Като каза Нокиа се сетиш, че с Nokia Multimedia Converter(по късно ще го кача) може да си правиш разни клипове в .3gp формат. Клипа на Whitesnake - Is This Love стана ~2.5mb.

Като каза Нокиа се сетиш, че с Nokia Multimedia Converter(по късно ще го кача) може да си правиш разни клипове в .3gp формат. Клипа на Whitesnake - Is This Love стана ~2.5mb.

гледам още не си го качил :) а не ми се сваля Quicktime и с него да конвертирам :)

така че няма да е лошо да го качиш ;)

Nokia.Multimedia.Converter.2.0

Според авторите на програмата се иска да имате инсталиран SP1. Само че май някой ги е излъгал :D. Без SP1 също си върви перфектно.

П.С.

Трябва малко да ме подсещате когато не съм качил нещо, че имам навика да забравям :(.

• 5 months later...

Искам да попитам с коя програма да постигна обратния процес в смисъл от *.3gp към *.avi или *.mpeg , благодаря ви педваритено :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...