Jump to content
BulForum.com

Settlers

GOGO

Recommended Posts

Някой може ли да ми помогне? Търся си Settlers 4 на цял диск, както и каквито има Expansion-и. Ако има някакви продължения (демек Settlers 5) предпочитам това. Гледам че има само някаква RIP версия, а ми се ще нещо по-пълно.

• 2 weeks later...

качва се каквото има. :)

Иначе Settler играта е няква лудница. Цъкал съм я още от първата й версия.

Не нещо вече не ми е в приоритетите. :))

Dobre de neka nqkoi mi obqsni za6to se ka4vat RIPNATI igri a ne primerno

ISO-ta ili BIN failove az dosega ne sam vidql hubav RIP

Nachil....pich...ne taka moito momche...ne bil vijdal hubav rip...tva da ne ti e divx ?

Kacvhat se rips shtoto tva ima luser-a tva kachil....ako imash image file kachvai koi te spira ?

Obqsni kakvo trqbva da ehubav rip i kakvo ne e hubav rip

Е, значи просто никой го е нямало Settlers 4 на цял диск. Аз си мислех че просто не ми обръщат внимание. Хубаво де, щом го няма на цял диск, няма да настоявам. Само ме е яд, че оня map add-on не мога да си го кача, щото бъгва цялата игра.

Ей, да, това е идея! Някой знае ли как да си сложа тоя add-on, дето го тука, без да ми се преебе играта? И това ще ми свърши работа.

ISO-ta ili BIN failove

Щото пич ripovete заемат малко място, а не 3гб като тъпата Ентър Дъ Матрикс и ЦМР3.

ISO-ta ili BIN failove az dosega ne sam vidql hubav RIP

Nachil....pich...ne taka moito momche...ne bil vijdal hubav rip...tva da ne ti e divx ?

Kacvhat se rips shtoto tva ima luser-a tva kachil....ako imash image file kachvai koi te spira ?

Obqsni kakvo trqbva da ehubav rip i kakvo ne e hubav rip

Razbrah ve4e ot Dreamer za6to se ka4vat rip a na teb ZGAN 6te ti kaja 4e

nqkoi ripove na igri za tolkova orqzani 4e da te e qd da q igrae6 igrata ima

i mnogo bagavi ripove kato NBA 2003 naprimer vleze6 li v igrata zabravi da izleze6 bez End Task

a ne da mi vika6 tva da ne e DivX !!! ;)

Добре де, а възможно ли е да пусна по някакъв начин тоя Missin Pack, дето го има тук върху тоя RIP, дето го има тук? Веднъж пробвах, ама на цяло спря да върви играта. Мога ли да го направя, така че да не се преебе?

Zna4i Gogo, za ripovete ne si prav...nqkoi igri gi teglish igraesh gi i posle gi zabravqsh(99%) taka 4e za kvo da teglish neshto na 2-3 diska kato mojesh da go imash za 200 MB...A na vaprosa ti...trqbva da moje. Obiknovenno grupite, koito sa napravili rip na dadena igra pravqt i rip na vsi4ki izlezli patchove za dadenata igra. Prosto trqbva da potursish iz i-net. I vse pak tova e obiknovenno, nqma 100% garanciq. Aide sus zdrave :beerchug

A Gogo posledniq patch za tazi igra e pusnat na 2002-12-11i e: "PC Game Rip Patches for Settlers 4 Update v2.50.1508 © Bluebyte" razmer: 09x2.88 MB i grupata pusnala patch-a: MYTH

Ako tova ti e ot nqkakva polza...

Не бе, basten, идеята ми беше че този RIP дето го има му е бъгнат звука. Но по принцип предпочитам игри на цял диск, просто така ми харесва.

А що се отнася до patch-a, то май даваше някакви липсващи файлове, ама не знам. Ще пробвам пак, мерси.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...