chistacha Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Набор ми е, обича анимета, съдейки по аватара му и не е много активен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Офтопик: имах гениалната идея да поствам повечко в тази тема, за да може да слушам ласкави неща за мен ама нещо се отказах тъй като ми е доста трудно да мисля суперлативи за хора които не са ми направили впечатление (дефинирах ви кратко точно две причини поради които темата е спамерска сори, измислете нещо по-добро ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Аз пък харесвам всички ония LOOSE-ри ъъъъ така де USER-ри с които пиша във топика за Ф1. Всички са супер точни пичове. Уважавам и @Lord_Gudo щото и той като мен го е заблъскал здраво идиотизма. Има още мноооого хора ама зема да изпусна някой и ше ми се сърди. ЕДИТ: АААААААААА тоя преди мен ли беееее. Ми не знам. Не го познавам много много. sorry . Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Дребен и вреден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 като и гледам алватара и ми идва само едно нещо на ум ! ЧЕ ТЯ ОТ БСП-то ( ама може и да не е ) иначе гледам че не е много редовна ! или просто пише там кадето знае или се налага ! аве пекана е според мен ЕДИТ: може и да е красива Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 като и гледам алватара и ми идва само едно нещо на ум ! ЧЕ ТЯ ОТ БСП-то ( ама може и да не е ) иначе гледам че не е много редовна ! или просто пише там кадето знае или се налага ! аве пекана е според мен ЕДИТ: може и да е красива <{POST_SNAPBACK}> Струва ми се,че е голяма симпатяга Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Кефи ме аватара ти, да не е от Deviant Art? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Кефи ме аватара ти, да не е от Deviant Art? <{POST_SNAPBACK}> Хич не се сещам за негови постове , явно не е много редовен или има мод режим ... или пък просто пише рядко . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Кефи ме аватара ти, да не е от Deviant Art? <{POST_SNAPBACK}> Не,от един руски сайт едит:имаме ли право да пишем по два пъти??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Не ме кефи,много спами Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 За първи път го виждам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.