Lg-Badluck Posted June 2, 2003 Share Posted June 2, 2003 Vidqx go v edin drug forum i mislq che shte e dobre da go sloja tuk. Ne post-vaite gluposti molq opitaite se da kajete neshto xubavo i da ne e ot tipa "I az xaresvam edi kvo si..." obqsnete zashto! Kajete tova za user-a, koito e post-nal predi vas. Haide po4vaite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted June 2, 2003 Share Posted June 2, 2003 Prav si Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted June 2, 2003 Author Share Posted June 2, 2003 Dobre az shte po4na VeNoM e qk pi4 shtoto i toi xaresva i si pada po DOAX girls ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Lg-Badluck е готин, не му липсва ентусиазъм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Lg-Badluck е готин, не му липсва ентусиазъм! <{POST_SNAPBACK}> Deftur е терорист и ми е симпатичен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Deftur е терорист и ми е симпатичен <{POST_SNAPBACK}> afx направи клуб "Самотно сърце" (но го затвориха преди да се видим ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 afx направи клуб "Самотно сърце" (но го затвориха преди да се видим ) <{POST_SNAPBACK}> Aquila има някакво подобно на моето отчаяние и гняв, хобито в подписа му ми допада, а и се очертава да кандидатствам в същата посока(биология), уважавам мненията му във форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Aquila има някакво подобно на моето отчаяние и гняв, хобито в подписа му ми допада, а и се очертава да кандидатствам в същата посока(биология), уважавам мненията му във форума Аз пък никаква идея си нямам кой е Eclipse, дори мисля, че за първи път виждам ника му в този форум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 <{POST_SNAPBACK}> Знае как се използват подходящи емоушънки във форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Знае как се използват подходящи емоушънки във форума <{POST_SNAPBACK}> много говори (празни приказки в повечето случаи) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 много говори (празни приказки в повечето случаи) <{POST_SNAPBACK}> Явно пише рядко във форума , защото ми е напълно непознат или друга теория : Влиза , но пише само когато има смисъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Na vas90 mi haresva avatara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Na vas90 mi haresva avatara. <{POST_SNAPBACK}> Теб те харесвам, щото предишния ти аватар май беше Ферари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Теб те харесвам, щото предишния ти аватар май беше Ферари. <{POST_SNAPBACK}> еми от един отбор сме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 evil_smith ми се вдига в очите, защото харесва Ферари. Съдейки по ника му сигурно е много зъл и злопаметен ама сигурно пак е пич. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Още е на 15 години, а вече знае светът какво представлява Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Лукчо, как може да измислиш такава простотия, деа? Или си го копирал от някой друг смотан лексикон-форум? =) /* edit */ Лукчо == Развален Лук == badluck Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Лукчо, как може да измислиш такава простотия, деа? Или си го копирал от някой друг смотан лексикон-форум? =)/* edit */ Лукчо == Развален Лук == badluck <{POST_SNAPBACK}> Понякога много ме кефи с начина си на изказване във форума и стремежа да се заяде с някой от Евроком Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Често е прекалено краткословен Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 juji хич не ме обича и само спори с мен офф:// възраждането на тая тема е негативния ефект на класацията на Оверман за най-тъпа тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Гледайки аватара му, си мисля, че обича същите филми като мен, следователно ми допада. Гледайки подписа му, обаче, разбирам, че не ми допада - Локо форевър! От друга страна, явно харесва английски футбол, което е хубаво, защото моят отбор е Блакбърн Роувърс. И накрая: явно или е всестранно развита личност, или е голям спамер, защотот е успял за 4-5 месеца да направи повече от 500 поста... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Гледайки аватара му, си мисля, че обича същите филми като мен, следователно ми допада. Гледайки подписа му, обаче, разбирам, че не ми допада - Локо форевър! От друга страна, явно харесва английски футбол, което е хубаво, защото моят отбор е Блакбърн Роувърс. И накрая: явно или е всестранно развита личност, или е голям спамер, защотот е успял за 4-5 месеца да направи повече от 500 поста... <{POST_SNAPBACK}> Реших и аз да се включа към тая спамерска игра!Харесва дракони ако съдя по аватара му,което ми харесва защото е интересна насока.Харесва отбора от Кюстендил което вобще не ми допада! .От подписа му разбирам че си пада по космоса и по космическите кораби.Интересен човечец попадал съм на негови изказвания.Ай ся да видя какво ще кажат за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 неска е постнал 14 пъти в "марица прелива ..." и .... ми тва е аз не съм го засичал че да си имам мнение за него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.