Jump to content
BulForum.com

Funny Pictures

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Tова наистина е добро. Но аз бях учуден от друго. Че всички медии приеха фейсбук за някаква даденост, а не като търговска марка. Започнаха да го споменават от новини, телевизионни предавания и какво ли още не, без грам свян, че правят реклама, пък било то и кучешко лайно. Като се стигна до абсурда днес, където ако някой сайт не рекламира фейсбук чрез различни линкове, то той едва ли не е задръстен, неактуален или както там го наречете...

(Как не разбраха, че не фейсбук им прави реклама, а те правят реклама на фейсбук.)

facebook, както и всевъзможни други сайтове могат да публикуват/споделят за вас единствено информация която ВИЕ САМИТЕ сте им дали. Да си водиш нещо като публичен дневник - кога къде си ходил и какво си правил и какво имаш намерение да правиш и после да се оплакваш че някой те следял четейки това е леко тъпо нали?

• 2 weeks later...

E не ! :lol:

37510_10150238653145503_672050502_13852196_7083567_n.jpg

---

...която ВИЕ САМИТЕ сте им дали...

Дядо то това е фундаментална и всеобщо валидна истина, за всичко. Може, става, идва и т.н. САМО, ако ние ДАДЕМ - въпроса е, че даваме без даже да се осъзнаем. :)

При всички случаи отговорността е... индивидуална.

Фейсбук/Сурат тефтер бива налаган като мода. Т.е. никой нищо не трябва да разбира, той е ирационална даденост /от някой/. -> За мен.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...