Jump to content
BulForum.com

Wolfenstein - Enemy Territory za nachinaeshti

fon_tomov

Recommended Posts

Dnes za parvi pat se opitah da igraia tzi igra v net-a i mi vazniknaha dosta vaprosi. Sigurno ste mi se smeete, no az ne sam mnogo dobar v tia neshta. A eto i moite vaprosi:

1. A be vinagi li triabva da chakam edi si kolko sekundi sled kato me ubiat? Mnogo e dosadno. Niama li nachin da pochna vednaga? :confused

2. Kak da razlichavam horata ot moia otbor? Mai na niakolko pati kilnah saotbornik. Ne beshe narochno, dokato razbera kakvo stava ...... i toi umria :wacko:

Ne se sardete, ne sam naiasno, neka, tezi, koito sa, da pomognat malko na takiva kato men. Ubeden sam che ne sam samo az taka.

Inache igrata si e igra, vinagi e priatno da se razseesh za malko....... :beerchug

Venom dai malko po-topica de, ina4e si prav ;)

fon_tomov tuk Mojesh da pro4etesh za kartite i celite, koito trqbva da postignesh.

1. Naistina e malko dosadno, kogato umresh da 4akash 20 sec za da te prerodi...vsashnost tova zavisi ot back up-a, koito se pravi avtomati4no ot igrata i koito se izpisva na kartata izvikana s "L" gore vdqsno...

2. Cveta na uniformata za dvata tima sa razli4ni...ednite(Allies) polzvat svetli(bejavi) uniformi, a Axis sivi(sini)...izklu4enie pravqt covert-ite(Covert Ops), koito mogat da vzemat vrajeska uniforma...no v takaf slu4ai kato naso4ish mernika kam tvoi saotbornik preoble4en se vijda znak "zabraneno" v 4erven cvqt.

Nadqvam se da sam pomognal.

Emi sega ne nqma nachin da po4nesh vednaga, no ako si kasmetlia moje da to4no da idva vremeto za Respawn ili Reinforcesment i da te pusne, no ti predlagam da ne natiskash JUMP predi vremeto da nabliji 3 2 secundi, zashtoto moje da ima Medic naokolko i da doide da te sajivi! Ima i po lesen na4in da razlichavash svoite, za koito az se setix no moje da e dosaden po nqkoga. Znachi trabva da vleznesh vav Fireteam parvo (ako si v takav go ispisva gore v dqsno na ekrana zaedno s imenata na xorata koito sa v nego, kravta im i mestopolojenieto im na kartata), posle natiskash na Numpada Insert (NUM_INS) i na glavite na xorata, koito sa ot tozi Fireteam shte se poqvi ikonka obiknovenno e na edin Me4, no zavisi ot koi otbor si ili v koi Fireteam si.

P.S. Tozi nachin s Fireteam-a e dosta polezen na karti, na koito moje da se krade oblekloto na prativnika za da se izpalni nqkva cel. Ako si4ki ot otbora sa v edin Fireteam i gi selectnete s Inserta (NUM_INS) taka shte znaeste, 4e ako nqkoi e bez iconka na glavate e chujd CovertOps i trqbva da go ubiete. :evil

Informaciata, koiato procetoh e nova za men i se nadiavam da moga da ia priloza v deistvie. Malko sa kiopav oste, no nadiavam se skoro da zadobreia pone malko.

Blagodaria vi za infoto. Ste se vidim na "boinoto pole" :beerchug :beerchug

hora samo da ve popitam.v wareza iam wolfenstein-enemy territory 270MG samo tai versia tribva da si svalia za da moga da igraia v mreza s vas ili tribva i starata.Ne sum naiasno mnogo s igrite i zatova.Molia niakoi da mi obiasni kakvo triabva da napravia.

Jesus...samo novata ti trqbva. Kakto e lafa: Teglish, proverqvash kak e kato si hostnesh edno nivo i posle ska4ash da se probvash sreshtu nas ;)

Az ne znam, to starata mai trqbva da se delne da ne burka horata(ako ve4e ne e storeno).

po povod posta ti za glasuvaneto za ili protiv ograni4eniq broi jivoti...

fon_tomov, spokoino shte sviknesh i shte zadobreesh. Parvo si pomisli koe ti pasva nai-dobre(v smisal medik, engineer, field, covert, soldier) i posle gledash nqkoi, koito igrae s tozi personaj kakvo pravi...sled kato vidish kakva e celta na izbraniq ot teb character...po4vash da q izpulnqvash :)

Moje bi za na4alo, nai-lesno e s medik...poneje kravta ti se regenerira, a i varvish v kompaniqta na drugi voinici(koito se predpolaga, 4e shte lekuvash) i taka shte si po-dobre zashtiten.

fon_tomov ti si stra6en boetz v4era igrahme ot edin otbor 4 pati ma zastrelq kato ku4e

i az igraq ot 2 dena ma ne putzam po na6te ;) ne se sardi ma si e taka :rolleyes: odeve igrahne zaedno otnovo zadobrql si :D

DonRamon, sorry. Badi siguren che ne sam te zastrelial umisleno. Vzel sam te za protivnik :D

To v meleto. ...... kutzo, kioravo i sakato ....... Sorry :lol:

Ste gledam da ne te ubivam poveche ako sme ot edin i sasht otbor. :beerchug

Basten vie koga vlizate i Wolfenstein-a da igraite.Kum kolko che sa gore dolu,a i ot kude da poznai v koi survar ste vie

Ami zna4i, mojesh da proverqvash dali ima igraeshti na sledniq address http://play.evrocom.net

Ina4e kato pusnesh igrata, izbirash Internet Play, posle connect to IP i tam pishesh play.evrocom.net i shte se varjesh kum nas. ;)

Basten vie koga vlizate i Wolfenstein-a da igraite.Kum kolko che sa gore dolu,a i ot kude da poznai v koi survar ste vie

Ami zna4i, mojesh da proverqvash dali ima igraeshti na sledniq address http://play.evrocom.net

Ina4e kato pusnesh igrata, izbirash Internet Play, posle connect to IP i tam pishesh play.evrocom.net i shte se varjesh kum nas. ;)

mersi monogo basten.I anache kum kolko se subirate ot foruma da igraete

nqma kakvo da poznava6 JESUS kam 21:30 pi6e6 tva IP:217.10.240.66 i vliza6 interesno e

IP-to trqbva da go napi6e6 v play online posle dolu 6te vidi6 conecting IP i vavejda6 IP-to :punk

DonRamon glupavo da e pishesh cifri kato e mn po-lesno da napishesh play.evrocom.net...pone spored men.

Ina4e sam zabelqzal 4e se sabirat hora kum 4-5 4asa sledobqd...i posle ve4erta kum 9-10.

Oba4e dneska servera lagvashe qko...dano nqkoi mu napravi edin profilakti4en restart, 4e nqkolko 4oveka se strelqhme dokato sme zamraznali i se polu4avashe vse edno toto puskash...nito go vijdash nito go 4uvash ama se nadqvash, 4e go celish.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...