Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

Prodavam NOKIA 7600 raboti otlichno samo panela ne i e v mnogo otlichno sastoqnie (malko e poizturkan)

Telefoncheto naistina e dosta dobro i dosta s gazariiska forma

pravi mnogo dobri snimki ima golqma pamet snima klipove DO 2:30 min

ima nakachenie dosta igri ...sushto :)(melodii ikartinki :) )

bateriqta mu darji kum 3 dena

info TYK

cenata koqto mu tarsa e 370 lv.

neka koito ima interes da pishe

mi edno che ne e s malko vreme razgovori drugo che tva kolko chasa gotovnost i davat e pulna glupost ako ne ti e qsno tva se otnasq za tova che telefona trqbva da sedi na stand by pri tva bez da gubi obhvat i etc. i vupreki tova nqma telefon deto da ti izdurji tolkova chasa gotovnost kolkoto pishe kolkoto do bateriqta si e v otlichno sastoqnie

ako imash parite oshte utre moga da ti butna oshte malko ot cenata inache kolko poveche da padam sus 100 leva ot nai evtinata cena v magazin e :)

pishi ako te interesuva neshto poveche

mi edno che ne e s malko vreme razgovori drugo che tva kolko chasa gotovnost i davat e pulna glupost ako ne ti e qsno tva se otnasq za tova che telefona trqbva da sedi na stand by pri tva bez da gubi obhvat i etc. i vupreki tova nqma telefon deto da ti izdurji tolkova chasa gotovnost kolkoto pishe kolkoto do bateriqta si e v otlichno sastoqnie

ako imash parite oshte utre moga da ti butna oshte malko ot cenata inache kolko poveche da padam sus 100 leva ot nai evtinata cena v magazin e :)

pishi ako te interesuva neshto poveche

da be iasno , no Jena mi e s Nokia3120 koiato i dawat 410 4asa gotownost ~ 17 dena a tia darji 14-15 blizko do obiawenoto, dokato na tozi mu dawat 350h ~ 14.5 dena da darji 10 OK ama 3 :confused neshto mnogo me pritesniawa tazi razlika

100 lv na dolu zwu4i mnogo no ako kajem 4e towa e ~ 80% ot cena ta na now s garancia zna4i swaliash ot cenata 20%, niama garancia, iztarkan panel, bateriata ne darji i 1/4 ot predpisanoto i wreme ... ima li wsi4ki aksesoari USB Data-Cable,Stereo handsfree,CD i t.n ?

interesuwa me, no me pritesniawa tazi batria, a i kato gledam interesa shte poiz4akam za cenata

Off Info : spored razni seciologi4ni izsledvaniata Balgarina ima psihologi4eskata granica da dade powe4e ot 250lv. za telefon. I Nai 4esto e gotow premine tazi psiho granica ako mu se namaga po ridko da go zarejda. Iavno az sam ot horata koito to4no sa opisani w towa prou4wane, nai darja bateriata mi da darji kolkoto moje powe4e

nachi neznam jenati dali govori po tozi telefon i kakvo pravi no vse pak da darji 14-15 dena neshto mi e mnooogo chudno no tova nqma znachenie

kolkoto do zarejdaneto prez 3 dni ne vqrvam da ti natovari tolkova smetkata za tok rpi polojenie che bateriqta ti e Li-Ion a ako bateriqta ti e chisto nova ako tova te pritesnqva che moita neshto veche e precakana kato nova mi darjeshe s po-malko ot 1 den otgore no tva beshe purvite nqkolko meseca drugoto koeto e ti darji 3 dena s snimane na klipove snimki transfer na failove i razgovori (ne neprekusnato estestveno) :) mislq che za telefon ot tozi klas tova ne e mnogo no e normalno

kolkoto do pulen paket nqmam data kabel i software i handsfree

nachi neznam jenati dali govori po tozi telefon i kakvo pravi no vse pak da darji 14-15 dena neshto mi e mnooogo chudno no tova nqma znachenie

kolkoto do zarejdaneto prez 3 dni ne vqrvam da ti natovari tolkova smetkata za tok rpi polojenie che bateriqta ti e Li-Ion a ako bateriqta ti e chisto nova ako tova te pritesnqva che moita neshto veche e precakana kato nova mi darjeshe s po-malko ot 1 den otgore no tva beshe purvite nqkolko meseca drugoto koeto e ti darji 3 dena s snimane na klipove snimki transfer na failove i razgovori (ne neprekusnato estestveno) :) mislq che za telefon ot tozi klas tova ne e mnogo no e normalno

kolkoto do pulen paket nqmam data kabel i software i handsfree

smietkata za tik ne mi e grija problema e, 4e go zabrawiam i zagaswa niakade kato sam na wan. A i kakto kazah za 20% po niska cena bez nikakwi aksesoari - towa zna4i bez iasen proizhod, bez garanciq, s bateia koiato spored men ne e w dobro sastoianie, s iztarkan panel ... 4e to kakwo ostana oshte da u ima ? da kajesh 4e ie izpuskan i prawi problemi ? :) mislia 4e az sam do tuk. Uspeh w prodawaneto, progilakti4no ako cenata pada nadolu mojesh da mi pratishtash pri wsiako swaliane PM ako niama jelaeshti zashtoto niam namerenie da proweriawam tazi tema powe4e, ako stigne na parite koito mislia 4e struwa shte ti otgoworia. Oshte wenaj uspeh

kumca,super ti e telefon4eto,ama ima mnogo gadna forma,ina4e da sam go vzel ve4e.

btw vijdal sam telefona i ne e mnogo izturkan,osven tova smartfonite mnogo burzo izto6tavat bateriata,i nov da e pove4e ot 3 dni nqma da darji.

hmmm "ivoru" ti baia me zamisli s taia bateria - togawa shto mu dawat tolkowa da darji tia obrazi ot Nokia ?

"kumcata" - pobarzai 4e zeh dase dwuomia, jaleshti niama az sam nawit wse oshte, ako naistina ne e mnogo iztarkan kato kazwa "ivoru" pobarzai 4e tuko wij sam si kupil niakoi drug i is izpusnal edinstwenia seiozen kupuwa4

sorry za zabacqneto telefona vse oshte se prodava obache nemoga da mu iskam po malko ot 340-350

obikolih po magazin4etata na Ruski ima 2 broia takiwa. Purwia e 320lv s 1 m garancia, drugia e 305lv. bez garancia. Ako reshish da mi prawish drugo predlojenie na Kontaktite mi ili prati PM, 4akam do Petak we4er.

interesuywa me oshte dali ima wsi4ki aksesoari, zariadno, kutia, knijki, garancionna karta ili drug document za proizhod

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...