ROBIN Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 ПРОДАДЕНА! Картата е идеална, но фотоапарата с който я ползвах се прецака и тя ми стана излишна. Olympus и Fuji работят с такава карта. Info тук. Снимки тук и тук. Чисто нова в Smart Systems струва $128 с ддс. Ако някой се интересува да предложи сам цена. Има си и специална кутийка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavzo Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Batka, 1GB Lexar PRO X80 vav momenta mi pristiga ot USA, na zena pod $100, taka 4e si sveri 4asovnika, taja zena e nerealna Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted October 20, 2004 Author Share Posted October 20, 2004 И аз да ти кажа баткиното си купих Olympus C-50 zoom от САЩ миналата година за $370, а тук беше 1200лв, но това е положението. Цената която съм казал не е просто ей така, ами съм видял по колко се продава чисто нова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Сори за офф-топика, ама... Извадка от ценовата листа на ВАЛИ XD карта 256MB FUJI 76.00 USD 76 x 1.2 = 91.2 нова, с гаранция, с включено ДДС. А ВАЛИ не са от най-евтините... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted October 21, 2004 Author Share Posted October 21, 2004 Всеки сам може да си провери по сайтовете колко струва нова! В PIC е $101 без ДДС, в SmartSystems 107. Иначе Memory Sticks с гаранция Няма такова нещо! То като гледам без това няма никакъв интерес, само провокиращи отговори.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted October 23, 2004 Author Share Posted October 23, 2004 Никой ли не използва Olympus? Да не сте всички с PhotoClip? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.