d_micev Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 niakoi moje i da mi dade link da si drapna braveheart s dobro kachestvo, che tova deto e v wareza ne se gleda mnogo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 s mnogo iako kachestvo obache e na 3 diska. free.evro.net otivash na search pishesh braveheart shte ti izleznat 3 stanici otivash na poslednata i tam shte gi vidish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 JESUS ima predlojeni kam teb - Smeni si avatar-a nishto ne razbiram ot nego ili pone mi obqsni kvo ima na nego pls? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 JESUS ima predlojeni kam teb - Smeni si avatar-a nishto ne razbiram ot nego ili pone mi obqsni kvo ima na nego pls? taka po dobre li e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 Naviarno si go smenil i e qk, no trqbva malko vreme dokato ti se smeni, za da go vida v momenta vijdam samo staria! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 Naviarno si go smenil i e qk, no trqbva malko vreme dokato ti se smeni, za da go vida v momenta vijdam samo staria! az novia vizdam veche.Ale pi4 znaesh li otkude moga da si nameria avtar na zemiata obache da se vurti.ili isus kato pic neshto takova.novia mi e zemiata obache ne se vurti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 Mnogo vi pyka za avatarite nali ima kartinka puk drugoto ne e vagno Link to comment Share on other sites More sharing options...
hldd3n Posted June 2, 2003 Share Posted June 2, 2003 tova malko kato mnogo mi puka s kvo sam oble4en nali imam dreha ne sam gol ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted June 2, 2003 Share Posted June 2, 2003 Mi mnogo lesno moje sh da si go napravish sam JESUS trqbvat ti 5-6 pic-a na zemqta v razlichnite i pozicii dokato e varti posle si gi suedinqvash v edin .gif s nqkva programa naprimer Animator 3 (ne sam siguren za imeto) i shte se poluchi. A kolkoto pove4e pic-ove imash shte stane po glatka animaciiqta, no shte e po-golqma ili napravo pitai nqkoi koito razbira ot tezi neshta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hldd3n Posted June 2, 2003 Share Posted June 2, 2003 mirslq 4e moje nqkak da se pravqt gif-s ot film4eta taka 4e ne mislq 4e e koi znae kakav problem stiga da se pointeresuvash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.