GoDL1Ke Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Kogato si svalih Port Royale 2 mi izpisa che lipsva edin "A2DLIB-2.20A.DLL" nqkoi moje li da mi kaje zashto e taka.Da znaete slojih Crack-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 И тук така ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Като си инсталирах Port Royale 2 и си сложа крака ми излиза съобщение на което пише, че липсва това: "A2DLIB-2.20A.DLL"!! Какво да направя, за да ми тръгне тази игра?Да изтивам ли Daemon Tools-а, а Nero?? А да питам на някой изобщо тръгвала ли му е ??Питам тези които са е сваляли от warez-a!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Добре де.. Кой е уплоадна тая игра?? На него тръгна ли му!? Щото ако играта не тръгва на никой..зашо да стои изобщо качена!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
agromagisterM Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 njama li na4in da trugne tazi igra(Port royale 2 ) sled kato izpiswa 4e lipswa "A2DLIB-2.20A.DLL"!!??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rooney Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Е какво тази която е във сървъра не тръгва ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 на мен ми тръгва без проблеми, не си спомням да съм имал проблеми ... като ви липсва тоя длл просто си го намерете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.