break Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Да бе верно. Не беше вирус, а от startup. Бях инсталирал The prince of persia, обаче не ми тръгна защото не става с моята видеокарта Geforce4 MX 440 и я деинсталирах. От играта е било. Сега всичко е наред. @tedy 10х , мерси за подсказката. Ще имам да те черпя Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Да бе верно. Не беше вирус, а от startup. Бях инсталирал The prince of persia, обаче не ми тръгна защото не става с моята видеокарта Geforce 440 MX и я деинсталирах. От играта е било. Сега всичко е наред. @tedy 10х , мерси за подсказката. Ще имам да те черпя <{POST_SNAPBACK}> Видео картата не е лоша стига да имаш поне 64 RAM. Аз със същата видео карта си играя тази игра без проблем. Може би трябва да си инсталираш последната версия на драйверите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 В момента ги тегля от сайта на Nvidia. Дано да стане, макар че в инфо файла пишеше че не работи играта с този вид карти. Инсталирах ги обаче стана по-зле. Май втория диск се прецака ине ще да я инсталира до край. То се е видяло че скоро няма да я пробвам тая игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.