Liverpool`Fan`1 Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Taka ili ina4e malko sa xorata, koito mogat da se pridurjat kum tendenciite. Евала.За това с тенденцийте те признавам.Онзи ден се чудих, ако престант да излизат нови и нови CPU,MB,VC,HDD, колко много ще се облечкаа.Сега замислям последната ми покупкааа, която ще е главно AMD и nVIDIA. В смисъл: ще си сложа аз едно Бартон4е на 3Ghz по простата причина, че Intel P4 3 Ghz е минимум 250 $ може и по-вече( да ме поправи някой с цената).А един Бартан с какво е по зле от Intel-a.И така минавам на план 152 $, а не 250 $.Та исках да кажа, че не смятам повече поне 2 год да зимам нищо ново.Това е тенденция и смятам, че поне 18 мес. ще се задържа на ниво с това чудо. Друго нещо е картата.Като съм почнал да ги сравнявам и да обеждавам.Харесах си един FX 5700 MCI 128 Mb 128 bit TV Out и каквооо струва мисля 145 $.И едва ли ATI Radeon 9-нещо си го превъзхожда кой знае, колко много.Пък и всеки който има ATI казва.Ааааа доволен съм : "филмите ми вървят като на кинооо.Игрите ми са перфектниии OpenGL Super Graphics на Counter-Strike.Бля-Бля-Бля.Ама като си сложиш един FX-nVIDIA друго пее компанията.Тфа онва джи-джи биджи.Имал съм доста време да работя с много nVIDIAs и ATIs, но за GamezZz nVIDIA е карта трепач.Колкото до филмите ATI там взимат топката пред nVIDIA.Та така стига съм писал.Който има пари купува Intel.Който няма пари или не разполага с много (не са му в излишък) си купува AMD.Който смята да ползва PC-то си за GamezZz взима nVIDIA (по-доброто в този случай), а който му се гледат филми перфектно и работи с тежки графични програми нека си закупи ATI.Общо взето така стоят работите. Пазарете пазарете КОМПЮТРИ. Каквито и да са те.Важното, е че имаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Taka ili ina4e malko sa xorata, koito mogat da se pridurjat kum tendenciite. Евала.За това с тенденцийте те признавам.Онзи ден се чудих, ако престант да излизат нови и нови CPU,MB,VC,HDD, колко много ще се облечкаа.Сега замислям последната ми покупкааа, която ще е главно AMD и nVIDIA. В смисъл: ще си сложа аз едно Бартон4е на 3Ghz по простата причина, че Intel P4 3 Ghz е минимум 250 $ може и по-вече( да ме поправи някой с цената).А един Бартан с какво е по зле от Intel-a.И така минавам на план 152 $, а не 250 $.Та исках да кажа, че не смятам повече поне 2 год да зимам нищо ново.Това е тенденция и смятам, че поне 18 мес. ще се задържа на ниво с това чудо. Друго нещо е картата.Като съм почнал да ги сравнявам и да обеждавам.Харесах си един FX 5700 MCI 128 Mb 128 bit TV Out и каквооо струва мисля 145 $.И едва ли ATI Radeon 9-нещо си го превъзхожда кой знае, колко много.Пък и всеки който има ATI казва.Ааааа доволен съм : "филмите ми вървят като на кинооо.Игрите ми са перфектниии OpenGL Super Graphics на Counter-Strike.Бля-Бля-Бля.Ама като си сложиш един FX-nVIDIA друго пее компанията.Тфа онва джи-джи биджи.Имал съм доста време да работя с много nVIDIAs и ATIs, но за GamezZz nVIDIA е карта трепач.Колкото до филмите ATI там взимат топката пред nVIDIA.Та така стига съм писал.Който има пари купува Intel.Който няма пари или не разполага с много (не са му в излишък) си купува AMD.Който смята да ползва PC-то си за GamezZz взима nVIDIA (по-доброто в този случай), а който му се гледат филми перфектно и работи с тежки графични програми нека си закупи ATI.Общо взето така стоят работите. Пазарете пазарете КОМПЮТРИ. Каквито и да са те.Важното, е че имаш. <{POST_SNAPBACK}> Ami i az kazah su6toto malko predi teb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Аз пък викам, че ни едните ни другите са прави, и че тая тема трябва да се затвори, преди да ме е ядосал някой и после да вика че съм фашист примерно. Така че .... closed ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.