Jump to content
BulForum.com

Intel vs. AMD, Nvidia vs. Ati

Recommended Posts

Ми аз по принцип съм фен на Intel и Nvidia и те са ми любимите марки,но напоследък AMD жзимат прежес над Intel

Spored men e mnogo otnositelno.V smisal takuv zavisi to4no za kvo ti trqa ma6ina i kolko kinti moje6 da dade6.

Primerno ako iska6 da ne dava6 mnoo kinti, a da juli6 igri moje da mine6 i s edin barton2500+ i nqkfa karta na N-Vidia.A puk ako ti trqa za grafiki, mrafiki i sqkfi tam prostotiiki si zema6 P4.Znam 4e sq mnoo hora 6a kajat to i AMD-to nqma griji s po-tejki prilojeniq, oba4e toq noviq 64-bitov Athlon o6te ne6to ne moje mnoo da se sraboti s driverite za 64-bitoviq Win, poradi prostata pri4ina 4e ne za vsi4ko ve4e ima driveri.Az li4no sum s P4 prescott i Gigabyte Radeon9200 neorqzana versiq.Za pove4eto ne6ta mi vur6i dobra raota, no kato i dam zor s nqkoq nova i tejka igra bez clock ne se razminava(vse pak tva e karta pod 100$)Ina4e ma6inkata e 6-ti nomer.Predi imah AMD Athlon ot purvite 1800+ s GF4 MX440 i toi ne vurve6e zle, no P4, naistina si e P4(predi ne vqrvah kato mi kazvaha, 4e ima takava golqma razlika, no kato go vzeh se ubedih, 4e naistina e taka!)No pak kazvam mnoo e otnositelno, nai-ve4e ot finansova gledna to4ka!Ina4e nqma ma6ina, koqto ne raboti, nali :) Zima6 tva za koeto ti stigat parite,a posle kato ima6 kinti ako trqa-UPGRADE! :punk

Mislia, 4e tova sa dva ot nai-dobrite proizvoditelia za video karti i processori saotvetno, a si mislia i o6te za6to ne prestanete kato niakakvi maximalisti da tursite nai, nai, nai. Taka ili ina4e malko sa xorata, koito mogat da se pridurjat kum tendenciite.

Всъшност аз искам да разбера единия кво повече има от другия и сокети и глупости и такива работи за информация да си имам, както и за видео картите

иначе няма да си взимам пс

И тая тема ще свърши като другите. Ти търси ли преди да я пуснеш за стари такива?! Съмнява ме. Съмнява ме и да чуем нещо ново. Същите дрънканици и измислени и нагласени тестове. Дамн спам. Дали да не я затворим още сега?! §6...

И тая тема ще свърши като другите. Ти търси ли преди да я пуснеш за стари такива?! Съмнява ме. Съмнява ме и да чуем нещо ново. Същите дрънканици и измислени и нагласени тестове. Дамн спам. Дали да не я затворим още сега?! §6...

dobra ideq

imahme si veche podobni temi

za chesane na IZICI :)

AMD + NVIDIA - ne6to neveroqtno bilo to za Igri , 3D grafiki i dr.

Intel + NVIDIA - sa6to dobra kombinaciq no ne e mnogo za 3D-to spored men. Takava mashina spored men sa izpolzva pove4e za nqkakvi iz4islitelni raboti no mnogo malko spored men se predpo4ita Intela za 3D obrabotka i Igri, za tezi po tarsenata marka e AMD to.

Ati-to sa stabilni VC ma ne6to se im kuca bilo to v driveri na VC i v nqkoi novi igri. Za obrabotka na grafiki i tem podobni neznam dali e dobra, no vse pak si ostavam sas mnenieto 4e Nvidia video kartite sa po-dobri ot Ati(Nz 6to taka).Vie kak mislite po toq vapros?

И аз съм свикнал с НВИДИА и никога не съм имал проблеми. Докато чувам доста често оплаквания от АТИ. Незнам може и новите драйвъри да им са добри

AMD + NVIDIA - ne6to neveroqtno bilo to za Igri , 3D grafiki i dr.

Intel + NVIDIA - sa6to dobra kombinaciq no ne e mnogo za 3D-to spored men. Takava mashina spored men sa izpolzva pove4e za nqkakvi iz4islitelni raboti no mnogo malko spored men se predpo4ita Intela za 3D obrabotka i Igri, za tezi po tarsenata marka e AMD to.

Ati-to sa stabilni VC ma ne6to se im kuca bilo to v driveri na VC i v nqkoi novi igri. Za obrabotka na grafiki i tem podobni neznam dali e dobra, no vse pak si ostavam sas mnenieto 4e Nvidia video kartite sa po-dobri ot Ati(Nz 6to taka).Vie kak mislite po toq vapros?

бла-бла-бла, айде затваряйте темата че ей ся ще почна да псувам.

Всичко е до 'лични' предпочитания и финансови възможности. Botev 1912 обобщи темата в самото начало. Явно така нема да стане да научим нещо. Айде модераторите предложете някакъв начин да направим тема с ограничен достъп само за информация и линкове.

Intel vs. AMD, Nvidia vs. Ati, Какво мислите по въпроса

Според мен си е супер забава да се спори кое е по-по-най :) Само дето честно казано едва ли има голяма разлика между АМД и Интел и Ати и Нвидиа, да не казвам, че направо няма :woot

Абе АМтел :rulez:

Az sam na mnenie che triabva da se zatvori temata.ov3rm4n e prav.Niama nujda horata da chetat edni i sashti drankanici i trupane na bezsmisleni postove.

Naistina niama smisul...Ne mislite li che do niakade vseki e ubeden che tova,koeto polzva e nai-dobroto. Niama obektivni mnenia po vuprosa. Vseki e privurjenik na niakfa firma.

Samo da vmetna che ot finansova gledna to4ka nikoga ne bih si kupil P4(est. ako niamam izlishni pari shte probvam).

бла-бла-бла, айде затваряйте темата че ей ся ще почна да псувам.

Всичко е до 'лични' предпочитания и финансови възможности.  Botev 1912 обобщи темата в самото начало. Явно така нема да стане да научим нещо. Айде модераторите предложете някакъв начин да направим тема с ограничен достъп само за информация и линкове.

I az taka mislq vsi4ko se svejda do finansovite vazmojnosti.

fen sam na AMD i NVIDIA i za tva sam gi pisal teq 6turotii. Intela ma nekefi no e dobar, a Ati-to verno sa skapani spored men.

http://www6.tomshardware.com/cpu/20020128/index.html

http://www.tweaktown.com/document.php?dTyp...dId=236&dPage=6

http://www.viperlair.com/articles.shtml

Абе колкото и да се спори и Intel и AMD си имат предимства и недостатъци.Но според мен AMD е по-добро в съотношение качество/цена и затова е доста по-предпочитано (поне тук в BG). :D

Иначе аз сам си фен на AMD и nVidia. :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...