poznai Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 Важно: Преди да гласувате, прочетете доводите ми, моля! Понеже забелязвам тактиката, давай напред, пък каквото стане, важното е фрагове да правя, искам по някакъв начин да направим нещата по-смислено. Веднъж напраихме опит на Fuel Dump с 20 живота, и видяхме, че са много. Предложението ми е да сложим по 15 живота. Преди бяхме заключвали отборите по време на игра, за да не може на човек като му свършат животите, да се включи пак. Е, сега няма да ги заключваме, ще може пак да се върне към игра, само че ще си е загубил уменията, натрупани до този момент. Все пак е нещо, нали? Нека да не се впускаме сляпо напред и да превръщаме удоволствието от играта в някаква тъпа пуцалка, а да мислим малко повече и да се стремим да победим с по-малко жертви, както е редно. Това е. Гласувайте, и чакам някой в опозиция на казаното от мен. Все пак да се знят поне 2 страни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 Sajalqvam, no nqma da te zaradvam az sam ZA! Taka rolqta na seki edin shte e vajna. Osobeno na Medic-a, no koito e Medic shte trqbva da si varshi rabotata i shte trabva da ima pone po edin Engener i FieldOps zadaljitelno. Taka shte stane ojasno trudna igrata za ALLIES, no nqma znachenie shte se nau4at! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 i az sam za...i bez tva kills/death ratio-to mi e okolo 3/1 taka pone shte znam, 4e kato gi izbiq gadinite nqma da se prerajdat...ili pone ne sus sushtite umeniq...a i tova, 4e vseki shte ima smisal-medika,fielda i t.n. sqkash donqkade prehvashta realizma na istinaskata voina btw i 15 jivota sa mnogo...10 e perfectnata broika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crexis Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 da i az tak mislq 10 sa dobre pak moje i da gi namalim ako sa v izlishak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 Nedeite taka az ubivam po 40-50 pati na taq igra, ako gi namalite sha ima dosta reconnects! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 2, 2003 Share Posted June 2, 2003 LG-Badluck, no sam zabelqzal, 4e i ti umirash dosta...taka 4e reconnect za edin...reconnect za teb 10 jivota sa perfektni...tova pravi po 1 na 3 min...predvid, 4e obiknovenno 4akash 15-20 sec za prerajdane + oshte okolo minuta dokato stignesh boinoto pole i to taman se sabira 1 i polovina-2 da poigraesh bez da umresh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted June 2, 2003 Share Posted June 2, 2003 Da prav si umiram mnogo zashtoto taka e ustroena igrata (za sega), 4e da ne ti puka dali shte umresh! No shte umiram mnogo po-malko, ako se slojat Max Lives pak i smqtam che shte se diga pove4e Battle Sense ne smqtate li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted June 2, 2003 Share Posted June 2, 2003 Az sam protiv, stoto sam mnogo kiopav. Za takiva kato men ste ima baia reconect. Mra kat muha prez 2 minuti, daze poniakoga mi pisva da me machkat taka i izlizam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 3, 2003 Share Posted June 3, 2003 6to be napravete po 1 jivot da imame pravo.Dobavete i da ima spare-time po 5 min mejdu dva reconecta i vijte kolko hora 6te ima v servera Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 3, 2003 Share Posted June 3, 2003 Da priemem 4e nqkoi hvane bazuka-ta. I zapo4ne da vi strelq na kofti mesta. Az ponqkoga pravq taka . Tova ozna4ava 4e za nqkolko iztrela i shte uspee da se precaka nqkoi s mnogo skills bez da e u4astval v realna bitka. Kakvo da se pravi v takuv slu4ai. Ami ako nqkoi zapo4ne da vi strelq oshte na mqstoto ot koeto vi puska kato naprimer Batery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 3, 2003 Share Posted June 3, 2003 da ama sled 4 izstrela si bezzashtiten ako ne namerish field...da ne govorim, 4e i mn bavno zarejdash bazuka-ta si...puk i ne e normalno s 4 izstrela da napravish 4 fragga...vse pak ve4e vseki e igral malko ili mnogo i znae kak da varvi nalqvo i nadqsno Puk i shte ima trupka...zashtoto moje da ima i ot 2ta otbora takiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuardianForce Posted June 3, 2003 Share Posted June 3, 2003 az li4no sum za, oba4e za 15 jivota mininum 6toto vse pak novite karti s adosta explozivni a pri vzriv sajivqvane nqma. osven tova vinagi stavat razni izcepki s minite( az znam, nali postoqnno miniram) a na tretite karti kudeto na mesta stavat takiva klaneta 4e o6te s izlizaneto pukva6, mi naprao da ne se conectva6 sre6tu si4ki ostanali deto imat po 3-4 zvezdi na skill. dobrata strana e 4e tova 6te pomaga na otbora koito zaslujeno ma4ka si4ko nared. lo6ata e 4e fraggerite moje da stanat pove4e i vmesto da gledat igrata 6te trepat vazmojno nai-mnogo drugi za predimstvo, a s takova klane reconn-a ne ti murda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 4, 2003 Share Posted June 4, 2003 To moje da ima 4 iztrela no sum imal slu4ai kogato Accurancy-to mi e bilo 100%. Dosta 4esto se gurmqt po 2. Taka 4e da prieme 4e s 4 iztrela se utrepqt 6 4oveka zna4i Soldier-a si e svurshil rabotata. A tq e da trovi jivota na protivnika. P.S. Stava vupros za acurancy na Panzera. Mnogo 4esto mi pokazva ot4no 100. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted June 4, 2003 Author Share Posted June 4, 2003 Някой спомена, че на Allies ще им е по-зле с това ограничение, но аз не мисля така. Axis от страх да не го издухат, ще стоят по дупките си, а ние знаем къде са те. Остава да се изпратят на там базука или снайпер, и така животите на Axis ще намаляват по-бързо. Също така, ще се предпиремат нападения, след като бъдат открити мините на Axis. Никой няма да иска да припка по непроверено поле. Има има смисъл да ограничим животите, така човек ще е по-предпазлив и ще захитрява. Това целим. А и гласуването за сега е в полза да се ограничат животите. :") Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 4, 2003 Share Posted June 4, 2003 6te se spe4elqt samo ka6eta!Zamislete se koe e po-dobre za bezpristrastniq igra4 - da si vyr6i rabotata(naprimer Covert Ops da razkriva mini i nqkoi da go snipe-ne) ili da se ka6ira nqkyde i da si fragva.Pomislete si ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted June 4, 2003 Author Share Posted June 4, 2003 na teb kakvo ti prechat kashetata? za tezi koito ne znaiat kakvo e kashe - chovek koito e zael pozicia na skrishno miasto Tazi duma e stanala naricatelno v Counter Strike i kashetata ne gi obichat, zashtoto tam kato umresh i stoish i dremesh do kraia na igrata. I vsek iska da svyrshi po-byrzo za da pochne da igrae pak. No tuk igraesh postoianno. I ako niakoi se e kashiral, tova e zashtoto strategiata iziskava tova. Da pazi celta si ili da detectva mini ili da snipva, nali za tova e specialnostta na sniperista. Toi ne moje da snipe-va lice v lice niakoi ot 5 metra razstoianie. Niama nishto sluchaino v igratra. Izpolzvat se vsichki vyzmojnosti za igra, vajnoto e da se pobedi. Az sym stoial po 20 min. na edno miasto samo i samo da sym backup na niakogo ili da sym siguren che niakoi niama da porazi celta si. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 5, 2003 Share Posted June 5, 2003 Ne govorq samo za snaiperistite.Ami togava na allies 6te im e dosta po-trudno.Slagat axis 5-6 mini, ka6irat se i 4akat da vlzeze nqkoi allied.Naprimer na gold rush 6te ima tolkova reconnect-a za allied o6te predi da vzemat tanka 4e nqmam dumi.A az imam mnogo dobro(pone spored men ) predlojenie.Da se pravqt takiva turniri vsqka nedelq i togava samo da se vyvejdat ograni4enite jivoti.A prez sedmicata da si nqma ograni4enie na lives. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted June 5, 2003 Share Posted June 5, 2003 vse mi e edno. vajnoto da ne stanat horata vuv servera po malko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.