Jump to content
BulForum.com

имате ли принципи

Shalome

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Ма какви хубави принципи имате!

Като видях темата се сетих за интервюто за сегашната си работа. Доста време и усилия положих да обясня на изпълнителния директор как нямам принципи, и как един човек от съвременното общество трябва да бъде flexible и тем подобни шитни. И как въобще не вярвам на хората, които твърдят че имат принципи, защото всичко зависи от обстоятелствата, в които си поставен.... Да се чудиш как са ме взели.

Темата е твърде несериозна за да пиша сериозно. А и да беше, трудно ще изпиша своите принципи. Освен че са много, едва ли ги знам всички. Някои просто идват от самосебе си. За много от тях аз знам просто, че "това трябва да бъде така".

И за да не развалям духа на раздела "Той и Тя" ще кажа един от водещите:

"Не оставяй днешната работа за утре, щом можеш да я свършиш и в другиден!"

И как въобще не вярвам на хората, които твърдят че имат принципи, защото всичко зависи от обстоятелствата, в които си поставен....

При мен специално ... :>

Кви са ми принципите .. не ми пука и тва е :> Мога ли да го наруша тоя принцип по някъв начин? B)

1. Po dobre da mul4i6 ot kolkoto da govori6 gluposti

2. Priqtelite sa mnogo vajno ne6to(dobrite).... no ne nai vajnoto

3. Jivota si pravi gavri s teb po 4esto ot kolkoto e neobhodimo za da razbere6 gre6kite si

4. Horata sa adski nesuvar6enni suzdaniq

5. Ne vqrvam na hora koito ne poznavam dobre

6. Ne se razkrivam napulno pred koito i da e

7. Stremq se da iznenadvam sebe si

ХА-ХААА!! :woot :woot :woot

Сетих се един принцип, който на един приятел дядо му е казал: -Не си пъхай пръста там, където скърца!

Мнооо ме кефи!

I'm gonna be just like you

The job, the family,|the fucking big television...

the washing machine,|the car, the compact disc|and electrical tin opener...

good health, low cholesterol,|dental insurance...

mortgage, starter home,|leisure wear, luggage...

three-piece suite, D.I.Y.,|game shows, junk food, children...

walks in the park,|nine-to-five, good at golf...

washing the car, choice of sweaters,|family Christmas...

indexed pension, tax exemption,|clearing gutters...

getting by, looking ahead,|the day you die...!

Хубаво е човек да си има принципи, но рядко се случва в дадена ситуация са си кажеш "ааа, не. Това противоречи на принцип номер 015". Ето защо нямам принципи, а постъпвам както намеря за добре, защото има нови ситуации, за които още нямам принципи.

Шалом-Саломе все ни поставя филосовски теми...Много е трудно, да се говори за принципи, но имам едно правило:

Никога не казвай никога!

Защото работя нещо, за което казах, че никога няма да работя и живея в град, за който казах , че никога крака ми няма да стъпи повече в него.

Ima samo edno neshto koeto ne se promenq - che vsichko se promenq :P

Абе имам си принципи. В момента не мога да се сетя. Обаче съм слушал много момичета, които говорят такива глупости относно техните принципи. Даже съм длъжен да слушам простотиите на 1 момиче от нашия клас всеки ден. Аз лично в дадени ситуации постъпрам по 1 и същ начин, който аз смятам за правилен и нищо не може да ме разубеди.

• 4 months later...

Хмм... Я сега си представи, че приятелката ти е бременна от теб, ама го разбирате 3-4-ти месец! Върви го поправяй! :D

Moже би вече е лукс в БГ да имаш принципи, но да имам , за съжаление не са толкова много ,но пък са категорични.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...