Shalome Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Интересно ми е да науча имате ли ваши ,лични правила в живота си ,които не са заучени фрази или наблъскани ви в главата идеи на някои друг . Принципи ,които не бихте нарушили каквото и да става . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 ne bih precakal priqtelite si Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyTag Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 1.Не се бъркам в работите на хората, освен ако не са ме помолили за това или ако 2.не виждам че това е животоспасяващо. 3.Не вземам много на сериозно повечето неща. 4.Гледам да не съм много лош. 5.Гледам позитивно на почти всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Винаги се опитвам да погледна нещата от няколко гледни точки и да се поставя на чуждо място. Не бързам да обвинявам който и да е в каквото и да е. Винаги търся причината първо в себе си, но само ако следствието е нещо неприятно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Аз имам едно основно правило, което стриктно спазвам. Правилото е: няма правила в живота Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 ne bih precakal priqtelite si <{POST_SNAPBACK}> edinstvenoto pravilo za men Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Не изневерявай на себе си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Da se darja taka s horata, kakto iskam da se darjat i te s men! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 1.Не се караи с приятелите ти 2.Не прави това което неискаш на теб да ти се прави 3.Не говори зад гарба на другия и не го коментираи 4.Помагаи с каквото можеш само на този които иска помощ 5.Иска се и да уважаващ трудно е но опитаи ЕДИТ: сагласен сам с LeStath Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Da imam, no 6te pi6a samo edin osnoven : da se durja s horata kakto iskam te da se darjat s men. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veso_PLD Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 vski da se darji kakto iska smo da ne prechi na drygite Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 някъде бях чел, че някой беше казал.. (колко завървяно само) "Това са моите принципи, ако не ти харесват - имам други." Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Няма невъзможни неща ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 По добре в на хората устата,отколкото в краката. 1Лошото винаги става. 2.Лошото никога не идва само. 3.Гледаи как да се оправиш с горните две. Ама в момента най-актуален е закона на джунглата(преработен) -прецакай или ште бъдеш прецакан. Тва е от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Интересно ми е да науча имате ли ваши ,лични правила в живота си ,които не са заучени фрази или наблъскани ви в главата идеи на някои друг . Принципи ,които не бихте нарушили каквото и да става . <{POST_SNAPBACK}> Ти пъ се скъса да пускаш теми.То не бяха за фашизма, и кви ли още не. Глей тука, поне да беше пуснала няква тема извън тези двата раздела.Или и ти като Fixxer те интересува "кво мислели хората"?То аман вече, има ли нова тема в "Тя й Той" задалжително от тебе.... впрочем.. http://stih4e.com/forum/viewtopic.php?t=286 http://stih4e.com/forum/viewtopic.php?t=285 http://stih4e.com/forum/viewtopic.php?t=333 http://stih4e.com/forum/viewtopic.php?t=445 http://stih4e.com/forum/viewtopic.php?t=552 като гледам са из целия bg peering тези твои теми.До един момент е интересно, до един момент е мания..ама тва твойто си е чиста болест... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Верно че вече почна да писва от такива теми, но в тази има горе-долу някав смисъл. Единственият принцип, който следвам е : 1 Всеки сам решава какво да прави в тоя живот.Оттук следват още : 2 Не им се бъркай в работите на хората, освен ако не е жизненоважно, пък и тогава се замисли и 3 Сарказмът трябва да е основно изразно средство. Леееко ми се спи вече, така че ако не откривате смисъл в мъдрите ми слова ваш проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 1.Ne precakvai priatelite si. 2.Otnasiai se s drugite taka kakto te se otnasiat s tebe. 3.Mislia vinagi nai lo6oto za da izmislia kak moga da go zaobikolia Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 донякъде съм съгласен с xiT и не го смятам за безпринципен. едва ли има много правила към, които да се придържам, но ето някои от тях: 001. не давай съвети за живота (дори да ти ги искат). 002. не се отказвай 003.... ... 666. не се занимавай с религиозни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Вече много внимавам какво си пожелавам,защото ако ми се сбъдне случайно,както вече ми се е случвало,може да съжалявам. Никога не споря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muggsy Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Който иска намира начин, който не иска - намира причини! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 No drugs, No smoking Не се качвай в кола с шофьор-кретен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 1. Никога не прецаквай приятелите си. 2. Дръж се с другите както те се държат с теб. 3. Вярвай само на себе си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultimate Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 опитай да бъдеш по-добър човек старай се да избягваш конфликти с ваште (ако е възможно) недей да прецакваш компанията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 :> Много готина тема Значи аз "принципно" 1-Не си усложнявам животчето с глупости. 2-На много малко неща в тоя живот обръщам внимание Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 1. da ne ti puka ot nishto 2. ne misli zlo na priqtelite si i ne gi precakvai 3. vinagi svurshvai v ustata na jenata... pfh ahahahahahahaha joke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.