Troublemaker Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 PC-to mi postoqno zabiva kato pusta nqkoq igra ot kakvo moje da e tova i kak da go oprava Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 Kakva ti e mashinata kolko Mhz e protzesora i kolko ram ima6 napi6i i kakvo se opitva6 da igrae6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted June 1, 2003 Author Share Posted June 1, 2003 pc-to mi e: 750 Mhz Duron 128 MB SD ram 32 MB Riva TNT 2 pro opitvam se da igraq DiabloII:LOD v b.net ama to koqto i igra da pisna sled 5-6 minuti zabiva pls help me Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 idi v nqkoq firma, kydeto razbirat malko-ot-malko, da go poglednat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 Spri vsi4ko koeto raboti background na ma6inata... Principno ne sam gamer, no ako i tova ne pomogne vij si nastroikite na samata igra - poigrai si s tiah, poniakoga pomaga. Kakvo to4no pravi ma6inata - zavisva ili se restartira? Sounda pravi li problemi predi tova, kartinata nasi4a li... Dai malko pove4e podrobnosti... ~peace~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 Na takav vapros mnogo trudno moze da se otgovori ednoznachno, da ne kaza che e nevazmozno. T'va e vse-edno da kazesh prodavam kola i da ne spomenesh nishto poveche za neia.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted June 2, 2003 Share Posted June 2, 2003 Spored men problema e ili v operacionkata ili v samata igra. Ne mislq che e ot pc to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted June 2, 2003 Author Share Posted June 2, 2003 koqto i igra da pusna igraq e 5-15 min isled tova zabiva [kartinata zamruzva na edin kadur] Link to comment Share on other sites More sharing options...
TQ_ Posted June 2, 2003 Share Posted June 2, 2003 az puk sum po4ti siguren 4e problema e hardwaren ako e zapo4nal da se restartira s zatoplqne na vremeto moje probloema da ti e nedobro ohlajdane otvori sikutiqta i vij dali 6te se promeni ne6to, ako ima6 vuzmojnost sloji i po hubav fan na socketa, ako ti stugne kuraja moje da smeni6 i pastata m/u radiatora i cpu-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted June 3, 2003 Share Posted June 3, 2003 Sorry ne bqh prochel pravilno Da nai veroqtno problema e nqkude v mashinata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted June 3, 2003 Share Posted June 3, 2003 Vazmoznostite sa mnogo. Eto oste edno predpolozenie - kofti driveri na videoto naprimer. Ako e ot pregriavane, pochisti ventilatora na CPU-to sas edna prahosmukachka. Moze da ima efekt. Ako ne pomogne, premini kam reshenieto, koeto predlaga TQ_. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 3, 2003 Share Posted June 3, 2003 Na4i sy6tiq problem imah ot nedobro ohlajdane na to4no sy6tata video karta. Pogledni pregrqva li ti videoto i ako pregrqva nqma nujda da ti kazvam kakvo da pravi6 mislq Ot driveri na videoto e malko sme6no da se restartira na vsqka igra kompa. Ako sa driveri moe da se restartira kogato si iska ne samo pri igrane. Tova koeto ti prepory4va TQ vaji s pylna sila. Enjoy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 Svali si kapaka na kutiqta i vklu4i edin ventilator primerno koito puskate iz vas v staite sloji go do otvoreniq kapak i go izreji na nai barzoto koeto moje da duha opitai da igrae6 ako ti se restartira zna4i ne e temperaturata a ako poigrae6 po dalgo vreme ot obiknoveno trqbva da smeni6 coolera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted June 8, 2003 Author Share Posted June 8, 2003 DonRamon tova pomaga igrach 2 chasa bez da zabie.koi cooler trqbva da smenqm? na videcartata li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 V takav sluchai drastichnata miarka e slednata: 1. Smeniash radiatora sas meden ili pone sas po-goliam ot nalichnia 2. Slagash po-goliam ventilator I si gotov! Ako iskash moze da si vzemesh ot Reset ventilator Cooler Master sas potenciometur, koito varvi sas ne mnogo losh radiator (s medna podlozka) i pasta. Taka mozesh da si regulirash i oborotite na ventilatora za da ne ti e mnogo shumno PC-to, a kato e po-studeno vremeto mozesh da gi namalish. V momenta sam s takav ventilator i meden radiator i rabotia na nai-niskite oboroti, makar che CPU-to mi e overkloknato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 DonRamon tova pomaga igrach 2 chasa bez da zabie.koi cooler trqbva da smenqm? na videcartata li? Na protzesora mislq 4e na videoto nqma smisal da smenq6 ventilatora no ako ti zabiva i sled tova zna4i trqbva da smeni6 i na videoto no mislq 4e shte mine6 samo s tozi na protzesora i ne se stiskai kupi si hubav ventilator za6toto tova e mnogo vajno tozi koito ti e prepora4al fon_tomov e dobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 i kato vzima6 ventilatora otidi na pravo s PC-to da ti go montirat za6toto ste ti go slojat kakto trqbva s termo pasta kakto si mu e reda 6te dadesh 15-tina leva no nqma da nqma da ima6 problemi mi tva e nadqvam se 4e sam ti pomognal !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted June 8, 2003 Author Share Posted June 8, 2003 tnx na vsichki koito mi pomognacha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 9, 2003 Share Posted June 9, 2003 Ne razbrah kakvo ti e dynoto, no za da ima6 nqkakva orientaciq pogledni vyv biosa trqbva da ima6 nqkade PC HEALTH STATUS. Tam pi6e temperaturite na CPU-to i na sistemata. Na4i ot tam moje6 da se orientira6 dali ohlajdaneto na CPUto ti kuca ili ohlajdaneto na videoto. A za6to ne i ohlajdaneto na chipseta makar vsi4ki da go propuskate tuka. Ta Probvai da poigrae6 pak na zatvorena kutiq i sled kato ti zabie vlez vednaga v biosa i vij temperaturata na CPU-to. Ako e v normite zna4i ne e problema v nego. Sled zabivaneto i restarta dokato vlezne6 v biosa da padne nai-mnogo 2-3 gradusa, no tova nqma zna4enie 6te se orientira6 vednaga za kakvo ide re4. Ta probvai tezi raboti predi da trygne6 da pylni6 gu6ata na skapanqcite ot Reset Computers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted June 9, 2003 Author Share Posted June 9, 2003 instaliral sum edna programa Speedfan tq sledi temperturata na procesora postqnno.Teperturata na procesora ne se kachva poveche ot 46 gradusa.Misq che tova e v normata za moq procesor.Taka che problema mai idva ot video cartata . Moga li da i smena neiniq vetilator? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 9, 2003 Share Posted June 9, 2003 Ami razbira se 4e moje6 no po dobre pomisli za radiator po dobre. Na4i potyrsi po firmite ohlajdane za videokarta s ventilatora napravo. Za6toto tuka v zalata teq TNT2Pro-ta kato gi gledam sa s mnogo mizerni radiator4eta i mi se e nalagalo da smenq edno dve ot tqh imenno po sy6tata pri4ina kato tvoqta To bahti 1mm radiator to za ni6to ne stava. Taka 4e razgledai za po golqmo radiator4e i ventilator4e Btw kato trygva6 da tyrsi6 vzemi si videokartata s tebe za da proveri6 dali novoto ohlajdane 6te stane na tvoito video Da ne se okaje6 4e si kupil ohlajdane a to da ne stava na kartata P.S. Temperaturata na CPU-to ti e napylno normalna i vyv normite taka 4e problema ne e v CPU-to qvno Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted June 9, 2003 Share Posted June 9, 2003 V Reset ima edni ventilatori na Cooler Master za video karti, koito si varviat sas radiator. Problema e samo kak ste zakacish tozi radiator za samata platka. Inache sa dostatuchno dobri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 9, 2003 Share Posted June 9, 2003 Abe stiga ve4e s toq nadriskan Reset veeee. Bahti typata firma. Pi4 svali si videokartata i idi v nqkoq svqstna firma da ti slojat ohlajdaneto. Ako ne znae6 kade srqda sutrinta sym v Plovdiv moga da ti pomogna ako tolkova nqma kade da ide6. Nameri me v irc da se razbereme. #evrocom.net vyv server irc.evrocom.net. Btw zaka4aneto na vyprosnoto ohlajdane stava s termopasta fon_tomov. Koqto termopasta kato pozagree zalepq dostaty4no zdravo i plytno za 4ipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted June 9, 2003 Share Posted June 9, 2003 Opraviaite se, predlozih reshenie, koeto ne nalagam. Koito kakto iska da postupva, negova volia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.