zynth Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Леле! И аз си мисля че при мене е проблема, и да ръчкам като обезумял с цел да открия проблема. Щях да форматирам и пак на ново, ама вече съм решил. Ще слагам 2003 вместо тва XP - колко ли по стабилно ще да е???Проблем в световен мащаб, Надявам се всичко да се оправи по бързичко <{POST_SNAPBACK}> 2003 е доста по-стабилен от екс пи,но ако не те лефят кесперски и нод32 трябва да седиш без смястна антивирусна,игри-ще минеш без повечето и така ---mod note: Това какво общо има с темата?!? Zyntherius, ще настъпиш котето... До сега се разминаваш, но не разчитай да е винаги. абе виж кво ся....да ти покажа твойто общо с темата одеве,а?просто човека попита...btw ти кво толкова си ме намразил... ето сега мнението ми ще е с част от темата: вече в сайта на icq не пише за проблема,явно си мислят,че са го оправили,но доста хора са на друго мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 ov3rm4n, не знам, възможно е да нямаш проблем, аз казвам, че аз, както и доста други хора го имат проблема. Не те лъжа, Мирандата ми НЕ показва никой онлайн все още, както и се разкача сама след около минута. Благодаря за Apollo, погледнах го, пробвал съм го преди, но сега просто нямам нерви и време да търся и плъгини за него, Уинампа ме задоволява предостатъчно бих казал, като остане време ще го пробвам за повече време. Темата май започна да се изкривява от ... темата.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Moito ICQ veche raboti i mi se poiavi contact listata i mi gi dava moite hora online, samo che te me vijdat offline. Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 ne hvalete mnogo drugite klienti za6toto i te na praktika ne rabotqt korektnov momenta, vsy6tnost nali pak polzvat icq syrvyra a problema e tam primerno sq ako si pusna jabbera s icq transport instaliran pak 6te imam lista ama tq se pazi drugade, tva miranda moje da pazi listata lokalko icq ima nqkolko razli4ni protokola moje bi stariq raboti a noviq ne ili obratno i az ne znam hm mojto(2003) o6te nqma online useri... и толкова пъти се убеждавам, че AOL само развалят до каквото се докоснат. <{POST_SNAPBACK}> dam i az taka sym 4uval Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Ами и аз да си дам мнението. Ползвайте Yahoo Messenger и няма да имате никакви проблеми. По някой път има проблем със сървара на звука и камерата, но винаги имаш връзка със приятелите. До сега не ми е правил проблеми. ICQ съм го намразил от както се помня и също никога не ми е харесвал на външен вид. Тъпа работа. А за другите месенджери не съм ги ползвал никога немога да кажа нищо. Тъй че, за да нямате проблеми със сърварите позлвайте яхооооооооооооооооо Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 И аз съм за Yahoo. Лесно за разбиране. Много екстри. Може и МSN Messenger, ама Yahoo-то си е добре. Това ICQ не мога да го понасям. И предпочитам да не ми се налага да го използвам често. Всичките ми приятели са с Yahoo или MSN. ICQ вече е умряла работа (за мен), като Мирката, чист чат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 primerno sq ako si pusna jabbera s icq transport instaliran pak 6te imam lista ama tq se pazi drugade, tva miranda moje da pazi listata lokalko icq ima nqkolko razli4ni protokola moje bi stariq raboti a noviq ne ili obratno i az ne znam <{POST_SNAPBACK}> Мдам - това е. Аз не съм с ICQ протокола, дето се инсталира с него по подразбиране Миранда... Подменям го с ICQ Oscar v8/ISee. Листата наистина не ми е на сървъра (и по-добре), но доколкото знам - Миранда я сваля локално по подразбиране и я записва в profile на потребителя - после само проверява за нови контакти, ако има такива добавени от външен клиент. ICQ Oscar v8/ISee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.