Jump to content
BulForum.com

Само при мене ли е този проблем?

Aries

Recommended Posts

Леле! И аз си мисля че при мене е проблема, и да ръчкам като обезумял с цел да открия проблема. Щях да форматирам и пак на ново, ама вече съм решил. Ще слагам 2003 вместо тва XP - колко ли по стабилно ще да е???

Проблем в световен мащаб, :)

Надявам се всичко да се оправи по бързичко

2003 е доста по-стабилен от екс пи,но ако не те лефят кесперски и нод32 трябва да седиш без смястна антивирусна,игри-ще минеш без повечето и така :)

---mod note:

Това какво общо има с темата?!? Zyntherius, ще настъпиш котето... До сега се разминаваш, но не разчитай да е винаги.

абе виж кво ся....да ти покажа твойто общо с темата одеве,а?просто човека попита...btw ти кво толкова си ме намразил...

ето сега мнението ми ще е с част от темата:

вече в сайта на icq не пише за проблема,явно си мислят,че са го оправили,но доста хора са на друго мнение :)

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

ov3rm4n, не знам, възможно е да нямаш проблем, аз казвам, че аз, както и доста други хора го имат проблема. Не те лъжа, Мирандата ми НЕ показва никой онлайн все още, както и се разкача сама след около минута.

Благодаря за Apollo, погледнах го, пробвал съм го преди, но сега просто нямам нерви и време да търся и плъгини за него, Уинампа ме задоволява предостатъчно бих казал, като остане време ще го пробвам за повече време.

Темата май започна да се изкривява от ... темата.. :)

ne hvalete mnogo drugite klienti za6toto i te na praktika ne rabotqt korektnov momenta,

vsy6tnost nali pak polzvat icq syrvyra a problema e tam ;)

primerno sq ako si pusna jabbera s icq transport instaliran pak 6te imam lista ama tq se pazi drugade, tva miranda moje da pazi listata lokalko :unsure:

icq ima nqkolko razli4ni protokola moje bi stariq raboti a noviq ne ili obratno i az ne znam

hm mojto(2003) o6te nqma online useri...

и толкова пъти се убеждавам, че AOL само развалят до каквото се докоснат.

dam i az taka sym 4uval

Ами и аз да си дам мнението. Ползвайте Yahoo Messenger и няма да имате никакви проблеми. По някой път има проблем със сървара на звука и камерата, но винаги имаш връзка със приятелите. До сега не ми е правил проблеми. ICQ съм го намразил от както се помня и също никога не ми е харесвал на външен вид. Тъпа работа. А за другите месенджери не съм ги ползвал никога немога да кажа нищо. Тъй че, за да нямате проблеми със сърварите позлвайте яхооооооооооооооооо :D

И аз съм за Yahoo. Лесно за разбиране. Много екстри. Може и МSN Messenger, ама Yahoo-то си е добре. Това ICQ не мога да го понасям. И предпочитам да не ми се налага да го използвам често. Всичките ми приятели са с Yahoo или MSN. ICQ вече е умряла работа (за мен), като Мирката, чист чат.

primerno sq ako si pusna jabbera s icq transport instaliran pak 6te imam lista ama tq se pazi drugade, tva miranda moje da pazi listata lokalko  :unsure:

icq ima nqkolko razli4ni protokola moje bi stariq raboti a noviq ne ili obratno i az ne znam

Мдам - това е. Аз не съм с ICQ протокола, дето се инсталира с него по подразбиране Миранда... Подменям го с ICQ Oscar v8/ISee. Листата наистина не ми е на сървъра (и по-добре), но доколкото знам - Миранда я сваля локално по подразбиране и я записва в profile на потребителя - после само проверява за нови контакти, ако има такива добавени от външен клиент.

ICQ Oscar v8/ISee

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...