Dreamer Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Проблема е масов Току що и един френд от Бургас се оплака значи проблема е от световен мащаб Ще го оправят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niksi Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Аз на на Евроком и имам проблем с ICQ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DIDO* Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Problema ne e v dostav4ika za6toto sestrata e v Germania i kakto se se6tate ne e nito na evrokom nito na gigabit . tq sa6to ima problemi s ICQ zatova stiga s tazi vrajda mejdu potrebitelite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Добре проблема не е в доставчиците а някой знае ли какъв е и кога ще бъде разрешен??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 ICQ praviat upgrade na serverice i veche shte se kazvat AOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Due to networking problems, you may experience problems with loading your ICQ Contact List. We are working on fixing this issue. <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 ICQ praviat upgrade na serverice i veche shte se kazvat AOL ICQ отдавна са собственост на AOL тъй, четова, което казваш са глупости и няма нищо общо с проблемите в момента. what peja quoted. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 ICQ отдавна са собственост на AOL тъй, четова, което казваш са глупости и няма нищо общо с проблемите в момента. what peja quoted. <{POST_SNAPBACK}> Ako beshe malko po vnimatelen shteshe da razberesh che veche v contact listata niama da imash general kato advash a AOL Buddies, Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 haha pak li ve AOL SUX ICQ ve4e sy6to SUXXX toq problem ne e ot v4era 6a potyrpite 1-2 dena i taka, i posle pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Ako beshe malko po vnimatelen shteshe da razberesh che veche v contact listata niama da imash general kato advash a AOL Buddies, AOL buddies са АIM контактите, защото ICQ поддържа и AIM... (ICQ Pro, ICQ 4/ICQ 5 (lite)). Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 ICQ - то снаистина се е вгъзясало днес! Цяла сутрин псувам като сърбин тука... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 AOL buddies са АIM контактите, защото ICQ поддържа и AIM... (ICQ Pro, ICQ 4/ICQ 5 (lite)). <{POST_SNAPBACK}> Da i v momenta praviat ugprade na serverite i az i pisah email i te mi otgovoriha Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 и аз го имам проблема.... одеве пускам-никва листа с контакти..рестартирах и имах..после 3-ма онлай,а сега само 1,което е невъзможно) ще го оправят,надявам се.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Miranda IM - листата си ми е на мястото, контактите онлайн са си нормално... Колко още пъти трябва да ви серат на главата тия от Mirabilis/AOL та да се сетите, че не е полезно да ползвате техния клиент?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Напълно съм съгласен с ov3rm4n. Мирандата си рулира.Зарежете ги тези ICQ-тa,YahooMesanger-и и др. такива говна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Miranda IM - листата си ми е на мястото, контактите онлайн са си нормално... Колко още пъти трябва да ви серат на главата тия от Mirabilis/AOL та да се сетите, че не е полезно да ползвате техния клиент?! <{POST_SNAPBACK}> ами просто сме си свикнали с тях.а и мен ай си кю си ме кефи...ела ми накарай френдовете да си сложат миранда-тогава и аз ще си сложа Link to comment Share on other sites More sharing options...
booser Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 ами просто сме си свикнали с тях.а и мен ай си кю си ме кефи...ела ми накарай френдовете да си сложат миранда-тогава и аз ще си сложа <{POST_SNAPBACK}> Pri men ICQ-to raboti no pokazva vsichki OFF-LINE a si chatkam s tiah Neshto se e preebalo ama moshno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Какво общо имат френдовете ти?!? Ти май не си наясно какво е Миранда точно... Какво ползва онзи отсреща изобщо няма значение. Да си седи с лайната на AOL ако иска. Това теб не те касае, нито ти пречи, нито те интересува. Това AOL каквото хванат и го загробват - Winamp, ICQ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Какво общо имат френдовете ти?!? Ти май не си наясно какво е Миранда точно... Какво ползва онзи отсреща изобщо няма значение. Да си седи с лайната на AOL ако иска. Това теб не те касае, нито ти пречи, нито те интересува. Това AOL каквото хванат и го загробват - Winamp, ICQ... <{POST_SNAPBACK}> ами виж,миранда не поддържа доста функции ,които ай си кю има... така че не ми трябва,засега..искам си ай си кю с аватарите,новите имотиконки....блаблабла а за уинамп...съгласен съм..ужасен с станал с това мудно зареждане... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Ами въпрос на приоритети - за мен е важно да мога да поддържам връзка, за теб е важно да е шаренко - тогава не се оплаквай, ами търпи. Аватари, имотикони дрън дрън - важното е когато ми потрябва някой да мога да го намеря. И не се сещам какво не поддържа Миранда, но това е друга тема. ами аз затова си имам телефон в джоба и един такъв в коридора <{POST_SNAPBACK}> Сериозно? И поддържа конферентна връзка с над десет човека, нали? Ех, що нямам и аз такъв гъзарски телефон... Кафе? С хора от София, Русе, Чикаго, Дъблин... добре... не знам какво е това точно КАФЕ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Ами въпрос на приоритети - за мен е важно да мога да поддържам връзка, за теб е важно да е шаренко - тогава не се оплаквай, ами търпи. Аватари, имотикони дрън дрън - важното е когато ми потрябва някой да мога да го намеря. <{POST_SNAPBACK}> ами аз затова си имам телефон в джоба и един такъв в коридора едит:е и виж,обърнахме го на караница....качвал съм миранда,не ми хареса и толкова конферентната ми връзка с 3-4 сепарета хора се нарича КАФЕ,надявам се знаеш какво е Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDZiLa Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Леле! И аз си мисля че при мене е проблема, и да ръчкам като обезумял с цел да открия проблема. Щях да форматирам и пак на ново, ама вече съм решил. Ще слагам 2003 вместо тва XP - колко ли по стабилно ще да е??? Проблем в световен мащаб, Надявам се всичко да се оправи по бързичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 ov3rm4n, не е така братче и Трилиана губи листа също днеска. А това че ICQ-то е пръчка си абсолютно прав... ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 По въпроса за Миранда съм напълно на едно мнение с ov3rm4n. Ползвам я от около 2 и повече години, 3 пъти инсталирах ICQ просто да видя като какво мяза новата версия, и толкова пъти се убеждавам, че AOL само развалят до каквото се докоснат. В момента ICQ 2003b ми седи инсталирана, без да я ползвам. Също така карам с Winamp 2.91 - последната добра версия за мен. Лека, бърза, пъргава, и работи - това ми трябва, да възпроизвежда това което слушам, а и през повечето време е скрита в трея и я оперирам само с горещи клавиши. Колкото до контакт листата, както много хора казаха, това не е проблем на клиента на AOL, и с Миранда го имаше проблема, и още го има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Не знам за Трилиан - аз съм на Миранда и нищо не се загуби. Нито днес, нито когато и да било когато са споделяли хората с ICQ2xxx за проблеми. Дори си се държи съвсем както винаги - примигва си когато някой мине онлайн, показва ми кои са онлайн кои не... Смешно, но наистина има хора, които при мен са онлайн, но те самите не знаят - това днес. Няма да казвам с какъв клиент са. ...и с Миранда го имаше проблема, и още го има. Така ли?! Не съм забелязал - никакъв проблем нямам наистина... За Ампа - хвърли едно око на Apollo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.