Jump to content
BulForum.com

Само при мене ли е този проблем?

Aries

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply
ICQ praviat upgrade na serverice i veche shte se kazvat AOL

ICQ отдавна са собственост на AOL тъй, четова, което казваш са глупости и няма нищо общо с проблемите в момента.

what peja quoted.

ICQ отдавна са собственост на AOL тъй, четова, което казваш са глупости и няма нищо общо с проблемите в момента.

what peja quoted.

Ako beshe malko po vnimatelen shteshe da razberesh che veche v contact listata niama da imash general kato advash a AOL Buddies, :D

Ako beshe malko po vnimatelen shteshe da razberesh che veche v contact listata niama da imash general kato advash a AOL Buddies, :D

AOL buddies са АIM контактите, защото ICQ поддържа и AIM... (ICQ Pro, ICQ 4/ICQ 5 (lite)).

и аз го имам проблема....

одеве пускам-никва листа с контакти..рестартирах и имах..после 3-ма онлай,а сега само 1,което е невъзможно:)))

ще го оправят,надявам се....:)

Miranda IM - листата си ми е на мястото, контактите онлайн са си нормално... Колко още пъти трябва да ви серат на главата тия от Mirabilis/AOL та да се сетите, че не е полезно да ползвате техния клиент?!

Напълно съм съгласен с ov3rm4n. Мирандата си рулира.Зарежете ги тези ICQ-тa,YahooMesanger-и и др. такива говна.

Miranda IM - листата си ми е на мястото, контактите онлайн са си нормално... Колко още пъти трябва да ви серат на главата тия от Mirabilis/AOL  та да се сетите, че не е полезно да ползвате техния клиент?!

ами просто сме си свикнали с тях.а и мен ай си кю си ме кефи...ела ми накарай френдовете да си сложат миранда-тогава и аз ще си сложа :)

ами просто сме си свикнали с тях.а и мен ай си кю си ме кефи...ела ми накарай френдовете да си сложат миранда-тогава и аз ще си сложа :)

Pri men ICQ-to raboti no pokazva vsichki OFF-LINE a si chatkam s tiah

Neshto se e preebalo ama moshno

Какво общо имат френдовете ти?!? Ти май не си наясно какво е Миранда точно... Какво ползва онзи отсреща изобщо няма значение. Да си седи с лайната на AOL ако иска. Това теб не те касае, нито ти пречи, нито те интересува. Това AOL каквото хванат и го загробват - Winamp, ICQ...

Какво общо имат френдовете ти?!? Ти май не си наясно какво е Миранда точно... Какво ползва онзи отсреща изобщо няма значение. Да си седи с лайната на AOL ако иска. Това теб не те касае, нито ти пречи, нито те интересува. Това AOL каквото хванат и го загробват - Winamp, ICQ...

ами виж,миранда не поддържа доста функции ,които ай си кю има...

така че не ми трябва,засега..искам си ай си кю с аватарите,новите имотиконки....блаблабла :)

а за уинамп...съгласен съм..ужасен с станал с това мудно зареждане... :)

Ами въпрос на приоритети - за мен е важно да мога да поддържам връзка, за теб е важно да е шаренко - тогава не се оплаквай, ами търпи. Аватари, имотикони дрън дрън - важното е когато ми потрябва някой да мога да го намеря. И не се сещам какво не поддържа Миранда, но това е друга тема.

ами аз затова си имам телефон в джоба и един такъв в коридора :)

Сериозно? И поддържа конферентна връзка с над десет човека, нали? Ех, що нямам и аз такъв гъзарски телефон... Кафе? С хора от София, Русе, Чикаго, Дъблин... добре... не знам какво е това точно КАФЕ...

Ами въпрос на приоритети - за мен е важно да мога да поддържам връзка, за теб е важно да е шаренко - тогава не се оплаквай, ами търпи. Аватари, имотикони дрън дрън - важното е когато ми потрябва някой да мога да го намеря.

ами аз затова си имам телефон в джоба и един такъв в коридора :)

едит:е и виж,обърнахме го на караница....качвал съм миранда,не ми хареса и толкова :)

конферентната ми връзка с 3-4 сепарета хора се нарича КАФЕ,надявам се знаеш какво е :)

Леле! И аз си мисля че при мене е проблема, и да ръчкам като обезумял с цел да открия проблема. Щях да форматирам и пак на ново, ама вече съм решил. Ще слагам 2003 вместо тва XP - колко ли по стабилно ще да е???

Проблем в световен мащаб, :)

Надявам се всичко да се оправи по бързичко

По въпроса за Миранда съм напълно на едно мнение с ov3rm4n.

Ползвам я от около 2 и повече години, 3 пъти инсталирах ICQ просто да видя като какво мяза новата версия, и толкова пъти се убеждавам, че AOL само развалят до каквото се докоснат. В момента ICQ 2003b ми седи инсталирана, без да я ползвам.

Също така карам с Winamp 2.91 - последната добра версия за мен. Лека, бърза, пъргава, и работи - това ми трябва, да възпроизвежда това което слушам, а и през повечето време е скрита в трея и я оперирам само с горещи клавиши.

Колкото до контакт листата, както много хора казаха, това не е проблем на клиента на AOL, и с Миранда го имаше проблема, и още го има.

Не знам за Трилиан - аз съм на Миранда и нищо не се загуби. Нито днес, нито когато и да било когато са споделяли хората с ICQ2xxx за проблеми. Дори си се държи съвсем както винаги - примигва си когато някой мине онлайн, показва ми кои са онлайн кои не... Смешно, но наистина има хора, които при мен са онлайн, но те самите не знаят - това днес. Няма да казвам с какъв клиент са. ;)

...и с Миранда го имаше проблема, и още го има.

Така ли?! Не съм забелязал - никакъв проблем нямам наистина... За Ампа - хвърли едно око на Apollo ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...