Aries Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Не мога да пусна нито ICQ нито мулето. И двете не могат да намерят конекция! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaden Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 i az ne moa da pusna ICQ cql den .... qvno problema ne e vyv va6iq televizor Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 MSN & Yahoo ..soulseek ,IRC(чужди сървари) си ми е наред.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 damm i az nqmam problemi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Pri men ICQ si raboti....znachi vse pak problema e vyv vashiq televisor Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 ...във вашия доставчик - ако трябва да сме по-точни. Като гледам и двамата сте на един - различен от моя. Което обяснява защо аз нямам такъв проблем. Позвънете му и споделете с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 ако си на Гигабит : мда,има го тоя проблем. аз вкъщи от машината дето е на гигабит : немога дори да се логна към тъпия сървър на steam за да се играе на Counter Strike Source . от машината на евроком обаче проблеми нямам. ov3rm4n : изпревари ме тамън го пишех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaden Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 на Гигабит съм .... ама нещо хич не сам доволен от тия пичове Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Специално за хора на ггбит ,пишете там Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 на Гигабит съм .... ама нещо хич не сам доволен от тия пичове <{POST_SNAPBACK}> reshenieto e prosto smeni si dostafchika Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 и аз несъм доволен от тоя гигабит. за съжаление съм платил за следващия месец вече,обаче след тва ще ги разкарам като въшливи песове и ще си пусна нещо друго на втората машина. намислил съм да я включа нея към визио-то . така ще си имам и warez.ru и free.evro.net у дома . тоя гигабит : само неприятности с тия аматьори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro- Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Гигабит-neshto mnogo se izlagat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaden Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 аз си бях на visio ама пича дето ми го доставяше сега подписал договор с гигабит и без да ме питат станах тяхен клиент ... ама май ще званя на визио тия дни Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Специално за хора на ггбит ,пишете там <{POST_SNAPBACK}> аиии бягайте да им мрънкате там ние тука ще си мрънкаме на еврокомците самосиндикално Link to comment Share on other sites More sharing options...
wireman Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 <отговор на първото мнение> Не мисля. И при мен го има. MSN Messenger, Skype, gmail не ми работят. hotmail.com, skype.com си се отварят. google.com също Всичко е нормално, с изключение на тези неща. Също така, ако се опитам да се sign-in в hotmail.com, не става. Тоест, изведнъж дава The page cannot be displayed. Проблемът го имам вече почти цяло денонощие и въпреки рестартите и опитите за борба с него, нямам успех. </край на отговора> Съжалявам, но просто няма delete. Проблемът е още налице. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Не мисля. И при мен го има. MSN Messenger, Skype, gmail не ми работят. hotmail.com, skype.com си се отварят. google.com също Всичко е нормално, с изключение на тези неща. Също така, ако се опитам да се sign-in в hotmail.com, не става. Тоест, изведнъж дава The page cannot be displayed. Проблемът го имам вече почти цяло денонощие и въпреки рестартите и опитите за борба с него, нямам успех. <{POST_SNAPBACK}> в момента използвам машина вързана към Евроком : тези проблеми които си описал ги нямам. Появяват се само когато се включа в нета с машината вързана към гигабит, Link to comment Share on other sites More sharing options...
wireman Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Ясно ми е вече, че там е проблемът. Писнаха ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Гигабит нет предоставя услугата "Достъп до Интернет" при следните общи условия : За да бъде включен евентуаленият клиент трябва да има в компютъра си функционален мрежов контролер, стандартен Ethernet 10/100 mbit twisted pair. Тарифите са предвидени за средно месечно натоварване до 10%. По-интензивна употреба на услугата е основание за въвеждане на допълнителни персонални ограничения. От клиента се изисква да поддържа компютъра си свободен от вируси. В случаите когато активността на вируса на заразен компютър застрашава функционирането на мрежата достъпа на клиента се прекъсва. Забранени са всякакви хардуеъни и софтуеърни действия застрашаващи нормалното функциониране на мрежата. (рязане на кабели, включване на допълнителни устройства, flood, spoof, hack, ...) тарифи инсталационна такса: 36 лв. цена/месец скорости (входящ:изходящ kB/s) международен български пловдивски тарифа 1 18 лева 8:5 12:12 300:300 тарифа 2 28 лева 12:5 32:32 500:500 тарифа 3 36 лева 15:5 40:40 700:700 Mesto da uveli4awat skorostite te gi namalqwat Link to comment Share on other sites More sharing options...
alabala Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 и какво означава средно месечно натоварваяне 10%? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Oznachava che sa pe*ali i sq nemoim si lafim s priqtelkata po skype-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Oznachava che sa pe*ali i sq nemoim si lafim s priqtelkata po skype-a <{POST_SNAPBACK}> I pri men e tozi problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Аве к'во става днеска, има ли някой друг от Кичука с този проблем с ICQ - цяла сутрин досега не мога да се свържа като хората, Мирандата се свързва, но никой не се появява онлайн, като поне 15 човека трябва да имам там през това време на дена?! И след трийсетина секунди се разкача. ICQ-то пък опитва около минута и крашва.. Всичко друго, включая Skype си работят без проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 И при мен е така. За това най-добре си е на някой Messenger. Зарежете ги тея ICQ-та. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 i na men se e slu4valo, ve4e samo yahoo messanger polzvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 И аз съм от кичука. ICQ-то се включва без проблеми, ама не ми показва хората, които са онлайн( всички са офлайн), а това не е вярно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.