Jump to content
BulForum.com

Само при мене ли е този проблем?

Aries

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

...във вашия доставчик - ако трябва да сме по-точни. Като гледам и двамата сте на един - различен от моя. Което обяснява защо аз нямам такъв проблем. Позвънете му и споделете с него.

ако си на Гигабит : мда,има го тоя проблем.

аз вкъщи от машината дето е на гигабит : немога дори да се логна към тъпия сървър на steam за да се играе на Counter Strike Source .

от машината на евроком обаче проблеми нямам.

ov3rm4n : изпревари ме :) тамън го пишех :)

и аз несъм доволен от тоя гигабит. за съжаление съм платил за следващия месец вече,обаче след тва ще ги разкарам като въшливи песове и ще си пусна нещо друго на втората машина. намислил съм да я включа нея към визио-то . така ще си имам и warez.ru и free.evro.net у дома . тоя гигабит : само неприятности с тия аматьори.

аз си бях на visio ама пича дето ми го доставяше сега подписал договор с гигабит и без да ме питат станах тяхен клиент ... ама май ще званя на визио тия дни

<отговор на първото мнение>

Не мисля. И при мен го има. MSN Messenger, Skype, gmail не ми работят. hotmail.com, skype.com си се отварят. google.com също :) Всичко е нормално, с изключение на тези неща. Също така, ако се опитам да се sign-in в hotmail.com, не става. Тоест, изведнъж дава The page cannot be displayed.

Проблемът го имам вече почти цяло денонощие и въпреки рестартите и опитите за борба с него, нямам успех.

</край на отговора>

Съжалявам, но просто няма delete. Проблемът е още налице.

Не мисля. И при мен го има. MSN Messenger, Skype, gmail  не ми работят. hotmail.com, skype.com си се отварят. google.com също :) Всичко е нормално, с изключение на тези неща. Също така, ако се опитам да се sign-in в hotmail.com, не става. Тоест, изведнъж дава The page cannot be displayed.

Проблемът го имам вече почти цяло денонощие и въпреки рестартите и опитите за борба с него, нямам успех.

в момента използвам машина вързана към Евроком : тези проблеми които си описал ги нямам. Появяват се само когато се включа в нета с машината вързана към гигабит,

Гигабит нет предоставя услугата "Достъп до Интернет" при следните общи условия :

За да бъде включен евентуаленият клиент трябва да има в компютъра си функционален мрежов контролер, стандартен Ethernet 10/100 mbit twisted pair.

Тарифите са предвидени за средно месечно натоварване до 10%. По-интензивна употреба на услугата е основание за въвеждане на допълнителни персонални ограничения.

От клиента се изисква да поддържа компютъра си свободен от вируси. В случаите когато активността на вируса на заразен компютър застрашава функционирането на мрежата достъпа на клиента се прекъсва.

Забранени са всякакви хардуеъни и софтуеърни действия застрашаващи нормалното функциониране на мрежата. (рязане на кабели, включване на допълнителни устройства, flood, spoof, hack, ...)

тарифи

инсталационна такса: 36 лв.

цена/месец скорости (входящ:изходящ kB/s)

международен български пловдивски

тарифа 1 18 лева 8:5 12:12 300:300

тарифа 2 28 лева 12:5 32:32 500:500

тарифа 3 36 лева 15:5 40:40 700:700

Mesto da uveli4awat skorostite te gi namalqwat :punk :angry1

• 4 months later...

Аве к'во става днеска, има ли някой друг от Кичука с този проблем с ICQ - цяла сутрин досега не мога да се свържа като хората, Мирандата се свързва, но никой не се появява онлайн, като поне 15 човека трябва да имам там през това време на дена?!

И след трийсетина секунди се разкача.

ICQ-то пък опитва около минута и крашва..

Всичко друго, включая Skype си работят без проблем.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...