mi6o_ Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Zna4i sno6ti sled nqkolko poredni restarta ot reseta pcto se izklu4i i ne6tq pove4e da zapali.Pomislih 4e e ot zahranvaneto oba4e i s drugo zahranvane pak ne6te da zapali...samniava me dunoto no neznam.Nadqvams e nqkoi da me svtene ot kakvo moje da se polu4i i dali 6te trqbva novo duno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sake Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Чоече, на мен ми се е случвало нещо подобно. Провери си да не е от харда. Или някой кабел е дал на късо. При мен го оправих като изкарах всички ИДЕ кабели(от дъното) захрнващи кабели и се оправи. Не е гаранция но се надяеам да се оправиш тва е много гадно Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Zna4i sno6ti sled nqkolko poredni restarta ot reseta pcto se izklu4i i ne6tq pove4e da zapali.Pomislih 4e e ot zahranvaneto oba4e i s drugo zahranvane pak ne6te da zapali...samniava me dunoto no neznam.Nadqvams e nqkoi da me svtene ot kakvo moje da se polu4i i dali 6te trqbva novo duno... <{POST_SNAPBACK}> Ами така нищо неможе да се каже не казваш какво си правил слагал махал клоквал и тнт така че е добре да дадеш още информация Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted October 19, 2004 Author Share Posted October 19, 2004 Am razbrah kakav e problema mai.Izbil e nqkakav tok ot zahranvaneto i mi e izgorqlo pak na dunoto mi se e nadul kondenzator...6te padne remont... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 По принцип когато искаш помощ за даден проблем, и отчакваш отговор, който да е съизмерим с нуждите ти.. и ти определено се нуждаеш от него - предоставяш всичката информатиция по случая.. аз тук не виждам грам инфо.. Какво значи "компютъра ми спря" !? Като сложа един breakpoint на асемблер компютъра също ми спира - но знам от какво е.. Като не знаеш.. кажи поне какво си инсталирал, какво си правил по БИОС-а (ако си правил), какво си барал в момента когато се е изключил.. Токов удар.. ала-бала.. сещаш ли са !? Или си.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.