Guest InTeRgAlAcTiC Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 Kato iskam da se connect-na s edonkey, mi dava slednoto: ERROR: Your port 4662 is not reachable. You have a LOWID, look http://www.edonkey2000.com/documentation/lowid.html ! Please correct your network config Nqkoy znae li kvo e tva i kak da go opravq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crexis Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 i az imam sushtia problem ... pravi kato men ne izpolzvai e donkey a kazaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest InTeRgAlAcTiC Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 KaZaa sucks Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 Da ne bi da imash firewall, koito da ti zatvaria vaprosnia port? Ako imash saobshtenieto bi moglo da e takova, ako niakash obache - neznam. Taka ili inache niakoi zatvaria vaprosnia port. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest InTeRgAlAcTiC Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 problema po-skoro mi prili4a na "cache.evrocom.net" Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 problema po-skoro mi prili4a na "cache.evrocom.net" Ne mi se viarva problema da e v tova, no dalech ne si zalagam glavata za tova si tvardenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crexis Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 mi az imam firewall ama dori i da go mana pak sushtoto !!! taka 4e moje i da e cache.evrocom.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 Колкото и да е могъщ, cache.evrocom.net не е толкова вездесъщ и не трябва да го обвинявате за всичко - той обработва само заявките на порт 80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranger Posted June 2, 2003 Share Posted June 2, 2003 Ne e fatalen problem Moge6 da si darpas6 na volq i ot teb da teglqt. Gubi6 samo vrazkite s drugi Low ID clients kato tebe A problema si e po traceto do tvoeto PC - firewall,gateway EK i t.n Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 2, 2003 Share Posted June 2, 2003 Вече е казано как става. Правите си сървър на машината, която е вързана към нета директно. Връзвате го като child server към по-голям, а вие към него. Имате High ID. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest InTeRgAlAcTiC Posted June 2, 2003 Share Posted June 2, 2003 EEE, ma to bilo mnogo lesno be! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crexis Posted June 2, 2003 Share Posted June 2, 2003 HUBUU , AMA neka nqkoi da mi obqsni kak to4no da napraa server i da do conectna kum po golqm ili da dade link kadeto ve4e e bilo obqsneno ... 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted June 2, 2003 Share Posted June 2, 2003 Crexis, t'va mai ne se obiasniava s 2 dumi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pHreaker Posted June 3, 2003 Share Posted June 3, 2003 Kato iskam da se connect-na s edonkey, mi dava slednoto:ERROR: Your port 4662 is not reachable. You have a LOWID, look http://www.edonkey2000.com/documentation/lowid.html ! Please correct your network config Nqkoy znae li kvo e tva i kak da go opravq ne e probblema v evrokom ( za 1i put da ne e tam problema) otvori si porta ako minawash prez router/linux, i nqma da imash problem, naj lesno e s iptables, pri men bachka kato ludo daje magareto mi e na savsem razlichen port ! Linux Rulez, Windows SUXX, naj vehce William GATEZZZ III Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest InTeRgAlAcTiC Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 Да, минавам през Router. Той ли затваря порта? И как да го отворя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 Да, минавам през Router. Той ли затваря порта? И как да го отворя? Abe mama mu stara az nali ti pisah na PM kak se oprawia towa, ne go li poluchi ? Oshte kato postna za purwi put ti otgoworih ! Triabwa da si nastroish routera da ti prawi port forwarding na tcp port 4662 i na udp 4672. Spored men ne e losha ideia da nastroish Donkey/Mule-to da polzwa ne tezi portowe deto sa po default ami niakwi drugi i togawa tezi drugite da forwardnesh. Sushtoto praish za drugite PC-ta deto sa zad routera ama s razlichni ports (ako iskash i te da mogat da polzwat eDonkey). edit: udp porta e nujen samo za eMule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest InTeRgAlAcTiC Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 Ako mi kaje6 ot kude se pravi tova... Zna4i router-a mi se nastroyva prez web. i ima mnooogo nastroyki ot koito ne znam kvo da izbera BTW, PM ne ba4kat v toq forum, may (kakto i drugi neshta). Tov t'va invision e bahti bugaviq forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 Ako mi kaje6 ot kude se pravi tova...Zna4i router-a mi se nastroyva prez web. i ima mnooogo nastroyki ot koito ne znam kvo da izbera Ami az kato neznam kwi nastroiki ima i kuw ti e routera kak da ti pomogna. To ne che ako znaeh shtiah da moga da ti pomogna de Poznaniata mi w tazi oblast sa oskudni. Triabwa da pitash "kardiohirurzite" ot topik-a "Ненужен upload" Pishi kakuw e modela i moje niakoi deto se e zanimawal s takuf da ti pomogne. Inache tuk : http://www.edonkey2000.com/documentation/linksys.html ima example za Linksys router. Wij dali niamsh i ti Forwarding menu w Advanced nastroikite kakto e pri toia Linksys. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.