Jump to content
BulForum.com

matsonic-izmislica li e?

Recommended Posts

kajete znaete li ne6to za tova dyno:

matsonic-MS8167C kupuvah si gotova konfiguraciq ot texnomarket-a i imam takova dyno sas neq

a za tazi karta 6te dade li nqkoi mnenie:

ATI Radeon 9200 SE AGP(0x5964)

DAC Type Internal DAC(500MHz)

memory 128 MB

Първото ми дъно беше Matsonic, нямам забележки, тези дъна бяха по-популярни едно време.

Видеото (а сигурно и други компоненти) е нормално да са го минали, все пак купувайки цяла конфигурация, особено от магазини катo Tehnomarket, Metro, Technopolis и др. винаги има такъв момент, а предполагам, че и цената е ниска, така че по-скоро става въпрос за само-минаване ;)

ami dal sam za cqlata konfiguraciq + suround 4.1 filips 1235lv oba4e tova e sas lihva za6toto e na izpla6tane za 1 god.

zna4i izpolzvam go za igri,filmi i muzika.ni6to pove4e.

CPU AMD2500+

HDD 80GB hita4i

DVD ROM

a dynoto e sas vgradena sound card i lan.sound-a e 6.1

monitor samsung 17''FLAT

i tva e,no mi pravi nqkakvi par4eta i se samnqvah da ne e ot dynoto.

zna4i kato slu6am muzika sas winamp i kakvoto i da e,kato gledam film s kakvoto i da ei klipove mi zasi4a za 4ast ot sekundata i pak si prodaljava da varvi.i tova stana samo ot edno prenasqne na 200 metra ot nas na pc-to samo.3 pyti preinstalirahme i pak taka stava.ta zatova pitam za dynoto i videoto

от звуковата карта е (от дъното.. след като е вградена). предполагам че винаги когато насече за секунди.. има звук.

минали са те. за 1200 лева... няма да ти казвам какъв компютър можеше да си вземеш.

Добре бе хора , той не ви пита дали се е минал или не , нали ?

Всеки се е минал з анещо , така че.... ;)

Та по въпроса , аз смятам че е от дъното , защото е невъзможно да е от видеото.

А както казаха sounda като е onboard демек дъно.

Ама деазнам това не ми се струва harwere-ен проблем ;)

Аз съм със същотото дъно и вече 2 години нямам(поне за сега) никакви проблеми.Вярно че не са от най хубавите но върши работа.А засичането може да е от много неща.Една от причините е кодеците.

ami dal sam za cqlata konfiguraciq + suround 4.1 filips 1235lv oba4e tova e sas lihva za6toto e na izpla6tane za 1 god.

zna4i izpolzvam go za igri,filmi i muzika.ni6to pove4e.

CPU AMD2500+

HDD 80GB hita4i

DVD ROM

a dynoto e sas vgradena sound card i lan.sound-a e 6.1

monitor samsung 17''FLAT

i tva e,no mi pravi nqkakvi par4eta i se samnqvah da ne e ot dynoto.

zna4i kato slu6am muzika sas winamp i kakvoto i da e,kato gledam film s kakvoto i da ei klipove mi zasi4a za 4ast ot sekundata i pak si prodaljava da varvi.i tova stana samo ot edno prenasqne na 200 metra ot nas na pc-to samo.3 pyti preinstalirahme i pak taka stava.ta zatova pitam za dynoto i videoto

probvai sas druga zvukova karta na PCI

Добре бе хора , той не ви пита дали се е минал или не , нали ?

Всеки се е минал з анещо , така че.... ;)

Та по въпроса , аз смятам че е от дъното , защото е невъзможно да е от видеото.

А както казаха sounda като е onboard демек дъно.

Ама деазнам това не ми се струва harwere-ен проблем ;)

2 поста по-горе съм казал какъв е според мен проблема.

Zna4i az sam s duno Matsonic MS9077C, i raboti perfektno.6to se otnasq do video kartata moqta e RADEON 9200SE 64 MB i nqma problemi(FAR CRY varvi bez problemi na medium detaiili.)Tai 4e ne si se minal.

6to predi da zima Audio za PCI ne probva s drug RAM modul.Bqha mi dali da preinstalira m Win na edna ma6ina sus su6tiq problem, no v posledstvie ustanovih, 4e e ot RAM-a (be6e PQI ako ne se luja) oba4e toq RAM na dr mashina rabote6e normalno, a samo na tva duno prai6e mizerii.Prosto nqmat savmestimost qvno.

blagodarq na vsi4ki za pomo6ta.6te probvam i ram i zvukovata karta i 6te vi kaja za rezultata.ne mislq 4e e ot softuera,za6toto 3 preinstalacii,razli4ni kodeci i kakvo li o6te ne ne pomagat.:)6te probvam tova koeto mi kazahte i 6te vidim da li 6te se opravi!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...