sMARTBomber Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Търся много прост телефон от типа на Panaphone или Panatronic и тн... За предпочитане е да е само дръжка, т.е. една слушалка тип GSM. Да поддържа цифрова централа и да има някакъв дисплей за да се вижда изговореното време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 В тоя случай няма да получа warn, ако ти кажа : Иди на руския пазар, за 5-6 кинта има точно такива, каквито търсиш. А ако все пак ти се дава някой лев, в Германос веригите имаше един модел на GeneralElectric, към 35 лева беше, с часовник, таймер за разговори, клип (май), handsfree, разни други дребни екстри, вече не помня какви. И беше сравнително малък като габарити (като за стационарен телефон, де). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 19, 2004 Author Share Posted October 19, 2004 10x ще проверя Но офертата си остава в сила, ако някой има такова даже и нещо по-скъпо да е, да пише тука какво е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 @sMARTBomber, мисля, че мога да намеря такъв телефон, но до колкото имам спомени е развален . Върши ли ти работа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Послушай химика.Днес бях на руския -има страшни Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 General Electric на цени по 30 лъвчета има и в Техноаркет Европа и в Технополис и в Метро, даже и в Германос по едно време. не е зле да провериш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 19, 2004 Author Share Posted October 19, 2004 @sMARTBomber,мисля, че мога да намеря такъв телефон, но до колкото имам спомени е развален . Върши ли ти работа? <{POST_SNAPBACK}> Ами не, аз точно заради разваляне на стария ми си търся нов. но май ще наблегна на един General Electric, така като гледам май няма да си намеря... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lotion Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Аз имам един български. Като модел е готин не е много стар. Ние го сменихме защото имаше някакви шумове в слушалката, само че сега пак ги има.. тоест той май си е бил 6 и проблема е в централата! Та ако искаш пиши - аз ще проверя дали не го хвърлихме и ще ти го дам за..... 5лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Az imam edin Panaphone kojto ima i bezji4en kum nego samo 4e ne mu raboti ekrana (na bezji4niq). ima okolo 100m obhvat i e s akumulatorni baterii. cena ne moga da kaja o6te. 6te se konsultiram s roditelskoto tqlo (telefona e na na6te) i 6te kaja. Ina4e bazata si raboti. ima si ekran i 4asovnik na baterii. v momenta imam po dobur bezji4en tel (GE 2.4 ghz caller id + asnw machine) i toj ostava visq6t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 20, 2004 Author Share Posted October 20, 2004 Close Topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.