Lucky Luciano Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 добре де ... кажи тогава като на малоумник ..... слагам Softmod, слагам AtiTool и чрез него клоквам ... така ще има ефект, така ли? Да, така ще има ефект Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 откъде се изключва Temporal Anti-Aliasing-a при драйверите на Omega? като пусна AtiTool-a ме предупреждава, че причинява visual errors при теста Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Значи катрата ми е GeCube R9550GT GPU 418mhz Ram 400mhz проблема е следният когато я клокна няма почти никаква разлика (300 точки повече на 3dmark 02 SE при 500/600) + това рама имам чувството че може да тръгне на колкото го пуснеш прилагам и снимка. Сигурно нещо е заключена ли кво нз. с Омега драйвери съм ако има значение. Дайте някакви идеи, че ми трябва леко ускорение на видеото Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 малко да актуализирам темата значи смениха ми Гекюб-а 9550 Инфинити (понеже стари малко згорел.. и сега.. като клоквам и тествам с АтиТуул за артефакти на 510 ядро и на 380 рам почва да ми изкарва артефакти... обаче чудното идва от следното.. като тествам с атитуул ми закрепя стабилни 500/375 и ми вдига температура към 56* на ядрото и 42* на обкръжението а когато тествам с 3Дмарк03 ми вдига температура 43/37 и след 3 часа игра на NFSMW при това с надута графика темп. 44/37 та значи да питам по вещите на кое от тези неща да вярвам .. да клоквам и да тествам с 3ДМарк и игра или да си вярвам на атитуул-а и да не тормоза картата повече ? да кажа също че съм с Дрйвери Омега с Каталист 5.10 и с АтиТуул 0.0.24 ако някой мисли че с някакви други драйвери мога да постигна по високи резултати и честоти нека ми даде съвет thx in advance Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 malko offtopic vapros.. za6to pri previ6en overklok na video se poqvqvat 'artefakti'? na kakvo se duljat i za6to ne zabiva napravo sistemata 6tom ima gre6ka v izobrajenieto!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LP^sve4o^ Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 малко да актуализирам темата значи смениха ми Гекюб-а 9550 Инфинити (понеже стари малко згорел.. и сега.. като клоквам и тествам с АтиТуул за артефакти на 510 ядро и на 380 рам почва да ми изкарва артефакти... обаче чудното идва от следното.. като тествам с атитуул ми закрепя стабилни 500/375 и ми вдига температура към 56* на ядрото и 42* на обкръжението а когато тествам с 3Дмарк03 ми вдига температура 43/37 и след 3 часа игра на NFSMW при това с надута графика темп. 44/37 та значи да питам по вещите на кое от тези неща да вярвам .. да клоквам и да тествам с 3ДМарк и игра или да си вярвам на атитуул-а и да не тормоза картата повече ? да кажа също че съм с Дрйвери Омега с Каталист 5.10 и с АтиТуул 0.0.24 ако някой мисли че с някакви други драйвери мога да постигна по високи резултати и честоти нека ми даде съвет thx in advance И аз съм с такава да ти кажа до 550/390 мхз ги докарвам ама каквото и да правя тестове,сканиране за артефакти,игри над 40 градуса на ядро и 35 на обкръжение не съм ги докарвал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 И аз съм с такава да ти кажа до 550/390 мхз ги докарвам ама каквото и да правя тестове,сканиране за артефакти,игри над 40 градуса на ядро и 35 на обкръжение не съм ги докарвал. Аз мисля, че си е до бройка просто твойта е "студена бройка" Това само може да те радва Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 дайте ли към някоя програма за флаш на Ати карта и команда с която да направа бакъм и след тва да кача новия биос хелп плиййййс спешно е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Ако може някой да ми каже каква беше командата за флашване на биос с AtiFlash, че нещо от тея празници всичко ми се губи Едит: Сетих се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.